SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere jordvarme
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 12. april 2024

Jordvarmeanlæg pris: Alt du skal vide om jordvarme 2024

jordvarme priser, funktion og tilbud

Jordvarme er en miljøvenlig og stabil opvarmningsløsning. Den udnytter den eksisterende varme, der er i jorden, og omdanner den til varme, du kan bruge til at opvarme din bolig og dit brugsvand.

 • Jordvarme koster mellem 150.000 kr. og 200.000 kr.
 • Tilbagebetalingstiden er mellem 5-8 år.
 • Spar op til 70 % ved at skifte til jordvarme.

Din endelige pris på jordvarme afhænger af størrelsen på dit varmebehov, kvaliteten af din boligs isolering og nedgravningen af jordvarmeslange.

Få tilskud til isolering

Energirenoveringspuljen åbner d. 10. april kl. 10.00. Her kan du søge om tilskud til isolering, hvis dit hus har energimærke E, F eller G.

Ønsker du tilbud på jordvarme, så bør du altid sammenligne flere tilbud. Ved at sammenligne tilbud, sikrer du, at du ikke betaler overpris. Lad os forbinde dig med danske autoriseret installatører så du kan modtage flere tilbud uden selv at skulle lede efter gode installatører. Vi gør processen kort, hurtig og problemfri. Start den ved at klikke på knappen.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Hvad er jordvarme?

Jordvarme udnytter naturens energi i jorden. Jordvarmeanlægget opsamler energi fra jordlagene og omdanner den til varmeenergi, der kan opvarme både luft og brugsvand i din bolig.
Et jordvarmeanlæg består af en jordvarmeslange, der nedgraves enten horisontalt eller vertikalt i haven. Derudover består anlægget af en varmepumpe der tilkobles dit hus.

Hvordan fungerer jordvarme?

Med et jordvarmeanlæg udnytter du jordens egen varme til at få varme og varmt brugsvand i dit hjem. Jordvarme fungerer ved at nedgravede slanger fører varmen fra jorden ind til varmepumpen inde i huset, som distribuerer varmen rundt i dit hjem.

I animationen kan du læse om hele processen ved jordvarme.

Sådan virker jordvarme
1 2 3 4 5 6 7 8

Pris på et komplet jordvarmeanlæg

Et komplet jordvarmeanlæg med jordvarmeboring og montering af varmepumpe koster fra 150.000 – 200.000+ kr. Det er et stort prisspænd, og der er selvfølgelig flere faktorer der spiller ind, når et tilbud bliver beregnet til din bolig.

Jordvarme pris*
HusarealKomplet jordvarmeanlæg pris inkl. montering
140 m2150.000 – 180.000 kr.
200 m2170.000 – 190.000 kr.
250 m2180.000 – 200.000 kr.
300 m2190.000 – 210.000 kr.

*Tallene er vejledende gennemsnitspriser fra vores leverandører. Det er muligt, at du vil få andre priser tilbudt. For at få en præcis pris bør du tage kontakt til en installatør. Vær opmærksom på, at den endelige pris først fastsættes, når leverandøren kender til dine behov og dit hus.

Prisen kommer helt an på forholdene omkring din bolig, hvor stor din bolig er, og hvor stort et forbrug du har. Når en installatør beregner et tilbud til dig, vil denne derfor kigge på:

 • Hvor stort er dit varmebehov?
 • Hvor godt er din bolig isoleret?
 • Hvor meget jordslange skal nedgraves?

Sammenlignet med andre varmepumper, er jordvarme en dyrere investering. Det skyldes først og fremmest, at der er en del arbejde i forbindelse med anlægningen af jordvarme.

Jordvarme er samtidig den mest effektive og stabile opvarmningsform, så du kan se frem til store besparelser på din varmeregning hver måned.

Vil du sammenligne jordvarmepumpe pris med andre grønne opvarmningsløsninger, kan du læse vores artikler om pris på luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpe pris.

Vil du gerne have en præcis varmepumpe pris, bør du indhente flere skræddersyede tilbud som tager forbehold for dit specifikke hjem. Ved at bruge vores service kommer du nemt i kontakt med installatører, så du hurtigt kan komme i gang med at få grøn og billig varme.

Få nemt tilbud fra erfarne installatører ved at klikke på knappen herunder.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Tilskud til jordvarme 2024

Hvis du har planer om at udskifte elvarme, olie-, gasfyr eller en biokedel (pillefyr, brændeovn eller kakkelovn) med et jordvarmeanlæg, kan du søge om at få statens tilskud til varmepumpe.

Bemærk, at du kun kan få tilskud til helårsboliger i områder uden eksisterende og planlagt fjernvarme, og at du ikke kan få tilskud til anlægning af jordvarme ved nybyggeri.

For at få jordvarme tilskud, skal du søge, inden du påbegynder installationen af din jordvarmepumpe. Når først monteringen er begyndt, kan du ikke søge om tilskud.

Du får tilskuddet via Varmepumpepuljen fra Energistyrelsen. Varmepumpepuljen erstatter den gamle Bygningspulje, med denne pulje kan du kun få tilskud til konvertering til varmepumpe og jordvarme.

Varmepumpepuljen åbner i følge Energistyrelsen igen i 2024.

Tilskudssats

Du kan få tilskud til jordvarme på 27.000 kr. Er du kunde ved Totalkredit, kan du yderligere få et tilskud på 10.000 kr. Du kan læse mere her: Totalkredits tilskud til udskiftning af oliefyr.

Hvad påvirker din pris på jordvarmeanlægget?

Du kan herunder læse mere om, hvordan forskellige faktorer påvirker din jordvarmeanlæg pris. Tryk på emnerne for at folde svaret ud og læse mere.

Hvad koster jordvarme i drift om året?

Svaret på spørgsmålet; hvor meget strøm bruger jordvarme og dermed hvad det koster i drift afhænger i høj grad af dit forbrug. Generelt set er driftsomkostningerne til jordvarme ret lave.

Selvom et jordvarmeanlæg har lave driftsomkostninger, er det ikke gratis. Anlægget kører på el, så du har stadig en udgift til anlæggets elforbrug. Udgiften vil varierer i forhold til elpriserne, som kan være ustabile.

Èn ting er dog helt sikker:

Selv med svingende elpriser har du med et jordvarmeanlæg stadig en langt større besparelse sammenlignet med elvarme, olie- eller naturgasfyr.

Anlægget har derudover et filter, som du skal skifte én gang om året, det sker ved et årligt servicetjek. Service jordvarmeanlæg pris ligger typisk på omkring 2.500 kr.

På trods af disse to udgifter vil du med et jordvarmeanlæg få besparelser fra dag ét.

I grafen kan du se den årlige udgift for opvarmning med olie, gas og jordvarme.

Driftsomkostninger for jordvarme

Hvorfor er jordvarme dyrere end en luft til vand varmepumpe?

Prisen på installation af jordvarme er dyrere end luft til vand varmepumpen og luft til luft varmepumpen, fordi der skal lægges mange flere kræfter og timer i selve anlægningsarbejdet. Derudover skal installatøren bruge et specielt jordvarmebor, for at kunne grave slangerne ned.

Du kan nok forestille dig, hvor stort et arbejde det er at grave 300 m2 have op, nedlægge slanger og derefter genetablere haven.

Der kan derfor også være penge at spare, hvis du skal anlægge jordvarme til nybyggeri fremfor en etableret bolig, fordi det kan være nemmere at komme til i forhold til nedgravningen af slangerne.

I vores artikel: Skal jeg vælge jordvarme eller luft til vand varmepumpe? Diskuterer vi, hvornår det giver bedst mening at vælge jordvarme og hvornår det kan betale sig at vælge luft til vand varmepumpe.

Bør jeg vælge jordvarme eller fjernvarme?

Der findes ikke et klart svar til, hvad der er bedst, når vi kigger på jordvarme vs fjernvarme. Det kommer an på din situation. Vi kan kigge på de to væsentlige parametre, økonomi og miljø.

 • Økonomi: Økonomisk vil driftsomkostningerne for jordvarme og fjernvarme være meget ens. Jordvarme omkostninger vil afhænge af elpriser, det er defor muligt at de kan svinge lidt. For fjernvarme er det forsyningsselskabet der fastsætter prisen på dit forbrug, denne pris kan være forskellige fra selskab til selskab.
 • Miljø: Miljømæssigt vil det for fjernvarme afhænge af, hvor fjernvarmeværket får sin varme fra. Nogle fjernvarmeværker får stadig meget af deres varme fra gas, mens andre får fra varmepumper og andre mere grønne løsninger.
  For jordvarme vil miljøbelastningen primært komme fra energikilden til den strøm som jordvarmeanlægget bruger, hvis den kommer fra grønne løsninger som solceller, vind eller vand, vil jordvarmen være næsten 100 % grøn.

I tabellen kan du se en direkte sammenligning af jordvarme med de andre typer varmepumper.

Jordvarme vs varmepumpe
PrisEffekt (SCOP)Årlige strømforbrug (kWh)Begrænsninger
Jordvarme150.000 kr. – 200.000+ kr.3-5,55.246Stort haveareal til at nedgrave slanger
Luft til vand varmepumpe100.000 kr. – 170.000 kr.3-4,85.746Støjgener ved overbelastning
Luft til luft varmepumpe10.000 kr. – 30.000 kr.4,5-6,53.202Kan ikke opvarme brugsvand

Ønsker du at modtage skræddersyede tilbud på en grøn varmeløsning, så du kan få både billig og miljøvenlig varme til din bolig? Her på GreenMatch.dk kan du nemt og uforpligtende bestille op til 4 gratis tilbud.

Udfyld formularen, og få de bedste priser fra vores samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere vil kontakte dig og give deres skarpeste pris, så du kan være helt sikker på, at du ikke betaler overpris.
Du slipper dermed for selv at skulle bruge timer på at finde og kontakte installatører.

Hent tilbud i dag.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Hvor meget kan jeg spare med et jordvarmeanlæg?

Hvor meget du kan spare med et jordvarmeanlæg, og hvor lang tid det vil tage at betale udgiften til anlægget tilbage, afhænger naturligvis af din specifikke situation. For at give dig en idé om, hvordan tilbagebetalingstiden kan se ud, har vi udarbejdet nedenstående eksempel.

Vi tager udgangspunkt i, at du udskifter et gammelt oliefyr og investerer i et jordvarmeanlæg til 120.000 kr.

Dine årlige varmeudgifter til oliefyret ligger typisk på 28.000 kr.

Med et skift fra oliefyr til et jordvarmeanlæg vil du i mange tilfælde opnå besparelser på mellem 50 % og 70 %, i dette tilfælde regner vi med en besparelse på 50 %.

Det giver dig en besparelse på 14.000 kr. om året. Det vil sige, at det vil tage dig 8,57 år at betale udgifterne til jordvarmeanlægget tilbage (120.000 kr./14.000 kr. = 8,57).

Jordvarmeanlægget har altså tjent sig selv hjem indenfor 9 år. Herefter vil de følgende år være ren gevinst.

Med en levetid for jordslangerne på omkring 40 år og selve anlægget på omkring 20 år, kan du altså forvente billig varme i mange år ud i fremtiden.

Jordvarme fordele og ulemper

Prøv engang at forestille dig:

Du sidder i din yndlingsstol i din stue. Dejlig varme fordeler sig i rummet fra gulvvarmen under dine fødder. Og det bedste – det er en billig, helt stille, miljøvenlig varmekilde.

Selvom der er mange fordele ved jordvarme, er der, som ved alt andet, også nogle ulemper. Dem gennemgår vi i det her afsnit.

FordeleUlemper
🌱 En af de mest effektive opvarmningsløsninger.❌ Dyr investering (en luft til vand varmepumpe er billigere)
🌱 Minimal vedligeholdelse og lave driftsudgifter.❌ Ikke alle jordtyper er lige velegnede.
🌱 Meget mindre støjgener sammenlignet med en luft til vand varmepumpe.❌ Kræver et stort haveareal.
🌱 Miljøvenlig løsning.
🌱 Lang levetid 15-20 år (40 år for jordslangen)
🌱 Reduceret elafgift jordvarme

Bemærk, at et jordvarmeanlæg er særligt profitabelt, hvis du skifter fra et olie-, pille- eller gasfyr, som hele tiden skal vedligeholdes og fyldes med brændstof.

I forhold til denne type opvarmning kræver jordvarme næsten ingen betjening. Selvom anlægget har klare fordele, bør du selvfølgelig også overveje ulemperne, inden du tager den endelige beslutning. Vi har samlet en liste over de bedste varmepumper, så du kan vælge den helt rigtige varmepumpe.

Skal jeg vælge jordvarme til min private bolig?

Jordvarmeanlæg: Sådan fungerer det

Et jordvarmeanlæg består af to hoveddele, de omdanner energien i jorden til varmt brugsvand og vand, der cirkulerer i dine radiatorer eller din gulvvarme:

 • En jordslange (nedgravet)
 • En varmepumpe (placeret på huset)

I jordvarmeslangen cirkulerer en frostvæske, som optager energien fra jorden. Frostvæsken føres op til varmepumpen, som genererer varmen og fører den videre ind i huset.

Jordvarme kan bruges til at opvarme dit hus og generere varmt brugsvand til din bolig.

Når solen skinner på jorden over jordvarmeslangerne, skabes der mest energi, men anlægget virker også, selvom det er overskyet eller minusgrader, eftersom energien oplagres ved almindeligt dagslys.

Det virker derfor året rundt og fungerer også i frostvejr, fordi jordslangerne er gravet ned i 1-2 meters dybde, hvilket sikrer et frostfrit miljø.

Dele og funktioner i et jordvarmeanlæg

Selve varmepumpedelen af et jordvarmeanlæg er den samme type som den, der anvendes i et luft til vand varmepumpesystem. Varmepumpen består af fire grundlæggende elementer:

 1. En fordamper: Optager varmen.
 2. En kondensator: Afgiver varmen.
 3. En kompressor: Får temperaturen til at stige.
 4. En drøvleventil: Regulerer frostvæsken.

Du kan herunder se, hvordan den tekniske proces i et jordvarmeanlæg fungerer. Det er selvkørende, og processen starter hele tiden forfra, så længe du har tændt for varmen i huset. Du skal derfor ikke påfylde brændsel som f.eks. ved et pillefyr eller stokerfyr.

Det eneste du skal være opmærksom på, er, at du ca. én gang om året skal rengøre et filter i varmepumpen. Det sker ved det årlige jordvarme lovpligtig eftersyn, som skal foretages af en VE-certificeret installatør.

Sådan fungerer jordvarme

Sådan virker jordvarmeslangen

Jordslangen, som graves ned i ca. 1 meters dybde, er fyldt med en flydende frostvæske (brine), som optager jordens varme. Frostvæsken i jordslangen opvarmes til en temperatur på ca. 5 grader, hvorefter jordvarmevæsken løber gennem jordslangen og op til huset.

Væsken løber derefter gennem varmepumpen, som opvarmer både luft og vand i hjemmet. En jordslange er som regel mellem 200 – 600 meter lang. Jo dybere jordslangen bliver nedgravet, jo større effektivitet har den.

Jordvarmeboring: Installation af jordvarme

Jordvarmeboring

Vil du gerne have jordvarme skal du være forberedt på, at din have skal graves op, da der skal nedgraves slanger, der kan optage varmen. Vi giver det her svaret på: Hvordan graver man jordvarme ned?

Jordslangen nedgraves enten vertikalt eller horisontalt, afhængigt af den type jordvarme, du vælger. Prisen på jordvarmeboringen afhænger også af jordvarmetypen, da den vertikale kræver specielt boreudstyr.

Ved en horisontal jordvarmeboring graves slangen ned i 1-2 meters dybde, hvorimod den lodrette skal graves ned i mere end 100 meters dybde. Det betyder også, at der kræves et særligt geo drilling-bor, som er dyrt i drift.

Det kræver et forholdsvis stort areal at få anlagt horisontal jordvarme. Du skal regne med ca. 1,5 – 2 meter slange pr. m2, du ønsker at opvarme. Derudover skal der være mellem 1 – 1,5 meters afstand mellem slangerne.

En bolig på 140 m2 vil derfor kræve mellem 210 – 280 meter jordslange. Slangerne lægges ofte med en max længde på 150 meter. Det betyder, at hvis du skal have 280 meter jordslange nedgravet, skal du have to løb.

Uanset hvilken type, du vælger, vil boringen som regel ikke tage mere end 1 – 2 dages tid. Vælger du den vertikale, slipper du for at få gravet hele haven op. Dette kan være rart, hvis du ikke ønsker, at din have med planter, buske mm. skal gå til i processen.

Start processen allerede i dag, så kan du snart nyde billig og grøn varme i din bolig. Med vores service kan du modtage flere tilbud fra danske autoriseret installatører, med flere tilbud er du sikker på, at du ikke betaler overpris. Du skal kun svare på enkelte spørgsmål, så vil du modtage op til 4 tilbud, 100 % gratis og uforpligtende.

Klik på knappen og kom i gang.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Vertikal eller horisontal jordvarme?

Der findes to typer af jordvarme: horisontal og vertikal jordvarme. Den store forskel på de to typer er, hvor dybt jordslangerne bliver begravet.

Horisontal jordvarme

For horisontal jordvarme, den mest udbredte og almindelige type af jordvarme, bliver jordslangerne gravet ned i ca. 1 meters dybde i et stort areal. Ved denne type siger man typisk at der skal graves i et areal der svarer til dobbelt så meget, som der skal opvarmes.

Vertikal jordvarme

Ved vertikal jordvarme eller lodret jordvarme, som er mindre udbredt, er der tale om én dyb boring (op til 250 meter per boring). Ved denne type kan man nøjes med et mindre haveareal, det betyder at du ikke behøver at grave hele din have op, for derefter at reetablere den igen.

Den vertikale type fungerer efter samme princip som den horisontale type. Den eneste praktiske forskel er, at boringen foretages lodret i stedet for vandret.

Ved lodret jordvarme, skal der ofte også bruges en lodret jordvarme tilladelse, da man ved så dyb en nedgravning kan risikere at ramme grundvandet.

Forskellen på almindelig og lodret jordvarme
FaktorHorisontalVertikal
PrisFra. 150.000 kr.Fra 230.000 kr.
HavearealMindst 300 m2Kun få m2
Jordvarme dybde1 m100 m

Passer din bolig til jordvarme?

Nedenfor finder du en tjekliste, der gennemgår, om jordvarme er en god løsning for dig og din bolig.

Hvis du overvejer at investere i et anlæg, er det vigtigt, at du først undersøger følgende:

✔ Er dit hus velisoleret?
✔ Hvad er jordtypen i din have?
✔ Kan du få godkendelse af kommunen?
✔ Hvor stor er din have i forhold til din bolig?

Isolering

Hvis du er interesseret i et jordvarmeanlæg, skyldes det højst sandsynligt, at du er interesseret i at spare penge på dine varmeudgifter på en miljøvenlig måde.

For at du skal få en betydelig besparelse, er det vigtigt, at dit hus er godt isoleret. Ellers vil varmen fra jordvarmepumpen bare sive ud, og så opnår du ingen større besparelse.

Hvis du er usikker på, om dit hus er godt nok isoleret, anbefaler vi derfor, at du får det tjekket. Som udgangspunkt skal dit loft være isoleret med minimum 250 mm for at du får det optimale udbytte.

Jordtype

Jordvarme jordtype

Jordtypen i din have spiller en rolle i forhold til, hvor godt dit jordvarmeanlæg virker. Anlægget fungerer nemlig bedre med lerholdig jord end med sandet jord. Dette skyldes, at fugt er bedre til at afgive varme.

Du kan derfor også overveje at få tjekket, hvor godt egnet jorden i din have er til at afgive varme til jordslangerne. Dette vil en installatør også hjælpe dig med at vurdere ved et konsulentbesøg.

Godkendelse

Tilladelse til jordvarme

Hvis du ønsker at anlægge jordvarme, så kræver det i de fleste tilfælde en godkendelse fra din kommune efter jordvarmebekendtgørelsen og Miljøbeskyttelseslovens §19.

I alle tilfælde skal du anmelde jordvarmeanlægget til kommunen.

Du kan finde mere information og læse om, hvordan du ansøger om etablering af jordvarme på Miljøstyrelsens hjemmeside: Miljøstyrelsen jordvarme og på din kommunes borgerservice hjemmeside.

Haveareal

Jordvarme haveareal

Vi har allerede været inde på, at det kræver et vist haveareal for at være i stand til at kunne få anlagt jordvarme. Hvis din have ikke er stor nok, eller du ikke ønsker at grave et stort areal op, kan du overveje om jordvarme lodret vil være en god løsning for dig. Eller om du skal kigge på luft til vand varmepumpe og gå med den løsning.

Sådan får du den bedste pris på jordvarme

Et jordvarmeanlæg kommer med et hav af fordele og er dit budget til det, er det en af de helt rigtige løsninger for grøn og billig varme. Vi ved at et komplet jordvarmeanlæg er en stor investering, derfor vil vi hjælpe dig med at finde den helt rette installatør, der kan give dig en skræddersyet løsning, der dækker dine behov.

Via vores store netværk af autoriserede danske installatører, kan vi sætte dig i kontakt med pålidelige montører, der kan hjælpe dig med den rette løsning. Med vores service, undgår du selv at bruge flere timer på at finde og kontakte installatører.

Vi sparer dig dermed for både tid og penge! Klik på knappen for at komme i gang.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Ofte stillede spørgsmål om jordvarme

Signe Kirk Andersen
Skrevet af Signe Kirk Andersen, Skribent

Signe har siden 2017 arbejdet med indhold og artikler på GreenMatch.dk. Hun skriver artikler indenfor vedvarende energi, bæredygtighed og generelt en grønnere livsstil. Signe sætter en ære i at formidle grønne energiløsninger på en måde, så alle kan være med. “Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget” er en talemåde, som hun mener, kan hjælpe Danmark med at blive endnu grønnere.

Medforfatter
Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?