Forfattere og eksperter
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten

Mød holdet bag GreenMatch.dk

Hvis du er ekspert indenfor området grøn og vedvarende energi og bæredygtighed, er du velkommen til at læse vores retningslinjer og indsende en artikel til info@greenmatch.dk.

Rasmus Hultquist Nielsen
Rasmus Hultquist Nielsen, Indholdsansvarlig

Rasmus har arbejdet som indholdsansvarlig på GreenMatch.dk siden 2016. Han er ansvarlig for at give brugeren relevante informationer om grønne energiløsninger, både til private og erhvervsdrivende. Han formidler viden om energi på en spændende og forståelig måde og sørger for at følge med udviklingen på markedet. Han har derudover fået sit arbejde publiceret i bl.a. Ekstra Bladet, Berlingske og TV2.

Signe Kirk Andersen
Signe Kirk Andersen, Indhold og marketing

Signe har siden 2017 arbejdet med indhold og artikler på GreenMatch.dk. Hun skriver artikler indenfor vedvarende energi, bæredygtighed og generelt en grønnere livsstil. Signe sætter en ære i at formidle grønne energiløsninger på en måde, så alle kan være med. "Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget" er en talemåde, som hun mener, kan hjælpe Danmark med at blive endnu grønnere.

Simon Stenbirk
Simon Stenbirk, Skribent

Simon er skribent for GreenMatch.dk, hvor han bidrager til indholdssider og blog. Han studerer pt. Erhvervsøkonomi og Organisatorisk Kommunikation med fokus på marketing og sociologi. Han udvider løbende sin viden inden for grøn energi og vedvarende energiformer, digitalisering og organisatorisk diversitet.

Eksterne eksperter

Joshua M. Pearce, Ph.D.
Joshua M. Pearce, Ph.D., Richard Witte professor i Materials Science & Engineering

Joshua M. Pearce er Richard Witte professor i Materials Science and Engineering og udnævnt professor på institut for Materials Science & Engineering og institut for Electrical & Computer Engineering på Michigan Technological University, hvor han leder Open Sustainability Technology Research Group. Han er besøgsprofessor indenfor Photovoltaics and Nanoengineering på Aalto University såvel som besøgsprofessor Équipe de Recherche sur les Processus Innovatifs (ERPI) på Université de Lorraine, France. Hans forskning fokuserer på udviklingen af open source bæredygtige teknologier og omfatter electronic device physics og materialeudvikling af fotovoltaiske solceller, anvendt bæredygtighed og energipolitik.