Forfattere og eksperter
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius

Forfattere og eksperter

Mød holdet bag GreenMatch.dk

Hvis du er ekspert indenfor området grøn og vedvarende energi og bæredygtighed, er du velkommen til at læse vores retningslinjer og indsende en artikel til [email protected].

Signe Kirk Andersen

Signe har siden 2017 arbejdet med indhold og artikler på GreenMatch.dk. Hun skriver artikler indenfor vedvarende energi, bæredygtighed og generelt en grønnere livsstil. Signe sætter en ære i at formidle grønne energiløsninger på en måde, så alle kan være med. “Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget” er en talemåde, som hun mener, kan hjælpe Danmark med at blive endnu grønnere.

Nikita Gravesen

Nikita har siden sommeren 2022 skrevet for Greenmatch.dk. Her skriver hun artikler om grønne løsninger til danskere, der gerne vil leve lidt grønnere. Hun sætter en dyd i at gøre kompleks information konkret. Selvom vejen til den grønne omstilling kan være besværlig og kompleks, mener hun, at alle skal have muligheden for at være med.

Eksterne eksperter

Joshua M. Pearce, Ph.D.
Joshua M. Pearce, Ph.D., Richard Witte professor i Materials Science & Engineering

Joshua M. Pearce er Richard Witte professor i Materials Science and Engineering og udnævnt professor på institut for Materials Science & Engineering og institut for Electrical & Computer Engineering på Michigan Technological University, hvor han leder Open Sustainability Technology Research Group. Han er besøgsprofessor indenfor Photovoltaics and Nanoengineering på Aalto University såvel som besøgsprofessor Équipe de Recherche sur les Processus Innovatifs (ERPI) på Université de Lorraine, France. Hans forskning fokuserer på udviklingen af open source bæredygtige teknologier og omfatter electronic device physics og materialeudvikling af fotovoltaiske solceller, anvendt bæredygtighed og energipolitik.