Sammenlign priser på jordvarme
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin

VIGTIGT: På grund af stor interesse for det nye tilskud, kan vi ikke i alle tilfælde garantere 4 tilbud på luft til vand varmepumper og jordvarmepumper.

Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

Metro Therm jordvarme

Generelt om Metro Therm jordvarmeanlæg

Metro Therm er vokset til en stor virksomhed, som et resultat af deres gode produkter. De har et stort fokus på kvalitet, nem og funktionel betjening, design og service i topklasse. Hvis du vælger et Metro Therm jordvarmeanlæg, kan du opvarme din bolig året rundt og spare op til 60 % på din varmeregning.

Så effektiv er en Metro Therm jordvarmepumpe

Metro Therms jordvarmepumper er meget effektive, og har en COP-værdi på 4-5. Det betyder, at hver gang du bruger et kW strøm, får du 4-5 kW tilbage i varmeenergi. Alt efter hvilke behov du har, kan Metro Therm næsten altid tilbyde dig den rette model og ydelse. Du kan finde flere af Metro Therms jordvarmepumper på Energistyrelsens varmepumpeliste, hvilket desuden betyder, at de lever op til reglerne for effektivitet, samt landets lovkrav. Udover effektivitet, får du også et kvalitetsprodukt med en høj levetid.

Metro Therm har to forskellige jordvarmepumper:

Metrosaver MB har en en indbygget varmtvandsbeholder meden  kapacitet på 180 liter, og fås med en ydelse på 6-12 kW. Den er simpel at betjene, og du kan let aflæse drift, status samt temperaturer.

Metrosaver UB er en varmepumpe uden indbygget varmtvandsbeholder. Du kan derfor vælge at slutte den til en eksisterende eller købe en ekstern. Denne varmepumpe fås med en ydelse på 6-17 kW, og da den er meget nem at betjene, kan du kan indstille den, så du får de optimale besparelser på energiforbruget.

Pris på Metro Therm jordvarmeanlæg

Prisen på din jordvarme er afhængig af flere forskellige variabler. Du skal som minimum altid regne med at bruge 100.000 kroner, når du får installeret et jordvarmeanlæg. Det lyder måske som en stor udskrivning, men det er ofte en rigtig god investering, som tjener sig selv hjem på relativt få år. Der er få uforudsete omkostninger ved et jordvarmeanlæg, og når det først er installeret, kræver det minimal vedligeholdelse. Inden du beslutter dig for hvilken leverandør du ønsker at købe af, bør du indhente flere forskellige tilbud, da prisen kan variere meget. For at få en konkret pris, skal du vide hvor stor dit bolig- samt grundareal er, og hvor højt dit forbrug af el og varmt vand er. Hos GreenMatch tilbyder vi dig op til fire uforpligtende tilbud fra de bedste leverandører af jordvarmepumper og jordvarmeanlæg, hvis du blot udfylder vores kontaktformular.