Nysgerrig på Hvordan du kan Spare Penge ved at Skifte til Jordvarme?
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
<span class="d-md-none">✔️ Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.</span><span class="d-none d-md-block">Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.</span>
✔️ Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.
Ifølge beregninger fra Energistyrelsen.
<span class="d-md-none">✔️ Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbud</span><span class="d-none d-md-block">Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbud</span>
✔️ Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbudSammenlign op til 4 skræddersyet tilbud
Du er sikret den bedste pris, når du sammenligner tilbud.
<span class="d-md-none">✔️ Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året</span><span class="d-none d-md-block">Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året</span>
✔️ Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om åretSænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året
Bliv en af de 79.000 danskere, som vi allerede har hjulpet med en grøn energiløsning.
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

DVI jordvarme

Generelt om DVI jordvarmeanlæg

Hvis du vælger et DVI jordvarmeanlæg, kan du spare op til 60 % af din nuværende varmeregning. Du forøger din boligværdi, og du kan sikre dig det bedst mulige indeklima. Du kan også vælge at kombinere dit jordvarmeanlæg med solenergi, således at du næsten bliver selvforsynende, samtidig med at du skåner miljøet og får store besparelser. Et DVI jordvarmeanlæg kræver minimal vedligeholdelse og kommer med fem års fabriksgaranti.

Så effektiv er en DVI jordvarmepumpe

Saadan virker et DVI jordvarmeanlaeg

Med en DVI jordvarmepumpe er du både sikret effektivitet og kvalitet, hvilket ligeledes har sikret DVI en plads på Energistyrelsens liste over de mest effektive varmepumper. DVI varmepumper fås med en indbygget vejrkompensation, som sikrer dig den mindst energiforbrugende metode til at opvarme dit hus. Du vil typisk have et 20 % mindre elforbrug, end med andre anlæg uden denne funktion. Alle DVI's produkter har varmtvandsprioritering, hvilket giver en ensartet og høj temperatur på dit vand. Modeller kan fås med og uden varmtvandsbeholder og med ydelser på 5-16 kW.

DVI jordvarmepumper er intelligente

DVI jordvarmepumper er udstyret med et windowsbaseret touch panel, og har et indbygget, intelligent styresystem, som elektronisk overvåger og styrer varmepumpen. Den vil altid indstille sig selv i forhold til de mest optimale betingelser, og sørge for, at du får de bedste økonomiske besparelser, med et minimum forbrug af energi.

Pris på DVI jordvarmeanlæg

Prisen på DVI jordvarmeanlæg afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af, hvorvidt du vælger vertikal eller horisontal jordvarme, da der er forskel i prisen på de forskellige boringer. Det er også afgørende, hvor stort et areal du skal varme op, og hvad dit nuværende varmeforbrug er. Et jordvarmeanlæg er en stor investering, men på langt sigt kan det spare dig for rigtig mange penge. Derfor er det vigtigt, at dit jordvarmeanlæg bliver dimensioneret til din bolig, og det er en god idé at hente tilbud fra flere forskellige installatører, således at du er sikret et godt resultat til en fordelagtig pris.

Vi har hos GreenMatch valgt at samarbejde med flere leverandører, for at give dig det bedste tilbud. Hvis du udfylder vores kontaktformular, sender vi dig op til fire uforpligtende tilbud.