SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en luft til vand varmepumpe
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 13. maj 2024

Luft til vand varmepumpe 200 m2: Guide og priser i 2024

Luft til vand varmepumpe 200m2

Har du et hus på 200 m2 og er du nysgerrig på, hvorvidt en luft til vand varmepumpe kan dække dit varmebehov, så kan du bare læse med her.

Vi fortæller dig, hvilken pris du kan forvente på en luft til vand varmepumpe til 200 m2 og hvor stort et forbrug du kan regne med at have og dermed dine månedlige udgifter til varme.

Ønsker du en god pris på en luft til vand varmepumpe der kan opvarme et hus på 200 m2, så kan vi hjælpe dig. Via GreenMatch kan du modtage tilbud fra op til 4 danske installatører alle med en skarp pris, du kan herefter nemt sammenligne og vælge det bedste for dig.

Ved brug af GreenMatch, undgår du selv at bruge timer på at kontakte og finde installatører, der kan give dig tilbud.

Start i dag og modtag gratis og uforpligtede tilbud.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Luft til vand varmepumpe 200m2 pris

Prisen på en luft til vand varmepumpe til 200m2 hus, kan variere fra hus til hus, da prisen på en varmepumpe typisk vil afhænge af forbruget i huset, der skal opvarmes.

luft til vand varmepumpe 200m2 pris

To familier i et 200m2 hus behøver nødvendigvis ikke at have det samme forbrug, og derfor passer den samme luft til vand varmepumpe ikke nødvendigvis til begge derfor vil luft til vand varmepumpe prisen heller ikke være den samme.

For en luft til vand varmepumpe, der passer til et hus på 200m2, kan du derfor forvente en installation af luft til vand varmepumpe pris, der ligger mellem 140.000 kr og 170.000 kr. Både energieffektivitet, størrelse og kvalitet på varmepumpen vil påvirke den reelle pris, derfor kan du finde både dyrere og billigere varmepumper på markedet.

Det er muligt at søge om tilskud til luft til vand varmepumpe til 200m2 hus. Når du søger om tilskud til luft til vand varmepumpe kan du få et tilskud på 17.000 kr.

Er du interesseret i priserne for varmepumpe til andre størrelse boliger, kan du læse vores artikler om alt fra 50 m2 – 150 m2:

Størrelse på luft til vand varmepumpe til 200m2 hus

Når du vælger størrelse på din luft til vand varmepumpe er det vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse, som kan opvarme hele din bolig.

luft til vand varmepumpe 200m2 størrelse

Vælger du en for lille varmepumpe, vil den bruge ekstra energi på at opvarme og du opnår dermed ikke en stor besparelse. Vælger du en for stor varmepumpe, vil den hele tiden tænde og slukke når den opvarmer, og dermed belaste pumpen unødvendigt.

En professionel installatør kan rådføre dig til den helt rette størrelse, men der er også beregninger du selv kan gøre, der kan give dig en idé om den størrelse varmepumpe, som du har brug for.

Som udgangspunkt siger man, at for en luft til vand varmepumpe går der ca. 40 W pr. kvadratmeter. Det betyder at, den passende størrelse på luft til vand varmepumpe til 200m2 hus vil være 8 kW (200 x 40 W = 8.000 W = 8 kW).

Luft til vand varmepumpe 200m2 forbrug

Forbruget for en luft til vand varmepumpe til 200m2 hus, vil i gennemsnit ligge på omkring 12.400 kWh/år. Mængden af strøm vil dog afhænge af antallet af beboer og jeres personlige forbrugsmønster.

Prisen for forbruget kan ligge på mellem 40.000 og 50.000 kr., den vil dog afhænge af den aktuelle elpris og din el-aftale.

Når du har varmepumpe som primær opvarmningskilde, kan du få reduceret el-afgift på alt forbrug over 4.000 kWh. Hvor meget el-afgiften bliver reduceret fastsættes år for år.

Et skifte til varmepumpe, kan spare dig for op til 60 % af din varmeregning.

Sådan får du tilbud på luft til vand varmepumpe

Ønsker du en luft til vand varmepumpe til dit 200m2 hus, så bør du altid finde flere tilbud og sammenligne dem. Ved at sammenligne flere tilbud sikre du, at du vælger det tilbud, der har den bedste pris og at du ikke betaler overpris.

Det kan ende med at tage timer, hvis du selv skal finde og kontakte installatører. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Alt du skal gøre er at udfylde en kort formular, herefter vil du modtage tilbud fra op til 4 installatører. Så kan du nemt og hurtigt sammenligne tilbuddene og vælge det med den bedste pris.

Udfyld den korte formular i dag!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

FAQ

Nikita Gravesen
Skrevet af Nikita Gravesen, Skribent

Nikita har siden sommeren 2022 skrevet for Greenmatch.dk. Her skriver hun artikler om grønne løsninger til danskere, der gerne vil leve lidt grønnere. Hun sætter en dyd i at gøre kompleks information konkret. Selvom vejen til den grønne omstilling kan være besværlig og kompleks, mener hun, at alle skal have muligheden for at være med.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?