Sammenlign priser på jordvarme - Søg tilskud d. 28/9 og spar 20%
Energitilskud søges ved Bygningspuljen som åbner i d. 28. september
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 01 marts 2021

Jordvarme Fyn

Hvis du bor på Fyn og har interesse for jordvarme, så er du kommet til den rette side. Hvis du ønsker at vide hvordan du som Fynbo, kan få jordvarme har du mulighed for at læse videre på denne side. Du kan også udfylde formularen i højre side, hvorefter du vil modtage op til fire uforpligtende tilbud på jordvarme. Vi har flere samarbejdspartnere som opmåler, levere og installere jordvarme på Fyn.

Jordvarme tilbud på Fyn

Lige meget, hvilken  forudsætning man har for at skulle investere i et jordvarmeanlæg, er det en god idé at indhente mere end ét tilbud. Ved at udfylde vores kontaktformular i højre side,vil du kunne modtage op til fire tilbud på jordvarme. Tilbuddene kommer fra firmaer som kan levere og installere på Fyn.

Vores samarbejdspartnere ved, at kunderne modtagere mere end ét tilbud og de ved, at prisen er en væsentlig faktor når man skal tage beslutninger om så store investeringer. Derfor er alle de tilbud, som bliver sendt til interesserede kunder, både  konkurrencedygtige på pris og kvalitet.

Kontakt din fynske kommune

Før du iværksætter dit miljø og økonomi venlige projekt skal du kontakte din lokale kommune og søge om tilladelse. Dette kan oftests gøres på din kommunes hjemmeside. Der kan være visse grunde som gør, at din bolig ikke er egnet til at få installeret jordvarme. Hvis du bor tæt på drikkevandsboringer, vil du oftest få afslag.

Bestil jordvarme tilbud på Fyn

Udfyld formularen til højre og bestil op til fire tilbud på levering og installering af jordvarmeanlæg. Du modtager kun relevante tilbud fra udbydere af jordvarmeanlæg som kan levere i dit hjem på Fyn.

Hvis man selv kaster sig ud i et gør-det-selv-jordvarme-projekt kan det hurtigt blive uoverskueligt. Ved at bestille op til fire gratis og uforpligtende tilbud via kontaktformularen til højre, sikre du dig, at projekt-jordvarmeanlæg er i gode kompetente hænder.