Nysgerrig på Hvordan du kan Spare Penge ved at Skifte til Jordvarme?
Få op til 4 tilbud her
Bestil tilbud
1/3
Omtale og anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius
Sidst opdateret: 1. marts 2021

Jordvarme Næstved

Bor du i Næstved og er du interesseret i jordvarme? Så er du kommet til den rette side. Hvis du udfylder formularen i højre side vil du modtage op til fire uforpligtende tilbud på jordvarme. Vi har flere samarbejdspartnere, som har mulighed for at hjælpe dig med at få jordvarme hvis du bor i Næstved eller omegn.

Kontakt Næstved kommune

Før du igangsætter opgravningen og installationen af dit jordvarmeanlæg skal du kontakte Næstved kommune og søge om tilladelse og godkendelse. Der kan være visse faktorer som gør at du ikke har mulighed for at benytte dig af jordvarme. Bliver du ikke godkendt til at få installeret et jordvarmeanlæg i dit hjem kan du kigge på de andre muligheder du har for grøn opvarmning.  

Bestil tilbud på jordvarme i Næstved

Du kan også bidrage til at Næstved bliver en af de grønneste kommuner i Danmark. Bestil op til fire tilbud på jordvarme ved at udfylde formularen til højre. Alle de tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. Ved at modtage op til fire tilbud, har du mulighed for at sammenligne pris og kvalitet fra leverandører af jordvarmeanlæg som kan levere og installere i Næstved.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?