Sammenlign priser på jordvarme - Søg tilskud d. 28/9 og spar 20%
Energitilskud søges ved Bygningspuljen som åbner i d. 28. september
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 01 marts 2021

Jordvarme Næstved

Bor du i Næstved og er du interesseret i jordvarme? Så er du kommet til den rette side. Hvis du udfylder formularen i højre side vil du modtage op til fire uforpligtende tilbud på jordvarme. Vi har flere samarbejdspartnere, som har mulighed for at hjælpe dig med at få jordvarme hvis du bor i Næstved eller omegn.

Kontakt Næstved kommune

Før du igangsætter opgravningen og installationen af dit jordvarmeanlæg skal du kontakte Næstved kommune og søge om tilladelse og godkendelse. Der kan være visse faktorer som gør at du ikke har mulighed for at benytte dig af jordvarme. Bliver du ikke godkendt til at få installeret et jordvarmeanlæg i dit hjem kan du kigge på de andre muligheder du har for grøn opvarmning.  

Bestil tilbud på jordvarme i Næstved

Du kan også bidrage til at Næstved bliver en af de grønneste kommuner i Danmark. Bestil op til fire tilbud på jordvarme ved at udfylde formularen til højre. Alle de tilbud du modtager er gratis og uforpligtende. Ved at modtage op til fire tilbud, har du mulighed for at sammenligne pris og kvalitet fra leverandører af jordvarmeanlæg som kan levere og installere i Næstved.