Nysgerrig på Hvordan du kan Spare Penge ved at Skifte til Jordvarme?
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
<span class="d-md-none">✔️ Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.</span><span class="d-none d-md-block">Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.</span>
✔️ Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.
Ifølge beregninger fra Energistyrelsen.
<span class="d-md-none">✔️ Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbud</span><span class="d-none d-md-block">Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbud</span>
✔️ Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbudSammenlign op til 4 skræddersyet tilbud
Du er sikret den bedste pris, når du sammenligner tilbud.
<span class="d-md-none">✔️ Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året</span><span class="d-none d-md-block">Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året</span>
✔️ Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om åretSænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året
Bliv en af de 79.000 danskere, som vi allerede har hjulpet med en grøn energiløsning.
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 01 marts 2021

Lokal installatører

Find lokale installatører af jordvarme i Danmark

Når du har besluttet dig for at spare på varmeregningen ved at installere i et jordvarmeanlæg, er næste overvejelse, hvilket firma du skal henvende sig til for at få det bedst mulige resultat. På GreenMatch samarbejder vi med en række forskellige leverandører og installatører af jordvarmeanlæg.

Hvis du udfylder kontaktformularen til højre, har vi mulighed for at matche dig med den installatør, som kan tilbyde dig den bedste løsning.

Skal du have jordvarme installeret? Vi hjælper i hele Danmark

Hvis du allerede ved, at du vil have jordvarme, behøver du ikke læse videre, så er det bare at udfylde skemaet øverst og vente på at et tilbud, som er tilpasset dig. Hvis du stadigvæk er i tvivl, kan du læse mere om jordvarme og bruge lidt tid på at finde ud af, om det er noget, som passer til dig.

Du kan også kigge på de fem fordele for jordvarmeanlæg, som er nævnt nedenfor:

  1. Tjener sig selv hjem på omkring 10 år.
  2. Nedsætter CO2 udslip med 50 - 75 %.
  3. Næsten ingen vedligeholdelse.
  4. Pumpen holder i omkring 20 år.
  5. Slangerne holder i omkring 40 år.

Hvor i landet kan jeg få jordvarme?

Du kan få et jordvarmeanlæg installeret i hele landet. Vi samarbejder med installatører på Sjælland, Fyn og i Jylland, så lige meget hvor du bor, har du mulighed for at skifte til grøn energi. Du skal dog være opmærksom på følgende faktorer, når du indhenter et tilbud på et jordvarmeanlæg.

Kontakt til installatører

Det betyder ikke noget, om du bor i Nordjylland, Roskilde, Randers, Fyn, Næstved, Horsens, Nibe, Silkeborg eller en hel anden by, vores store netværk af jordvarmeanlæg udbydere har altid mulighed for at komme ud til dig lokalt. Hvis du udfylder vores kontakt formular til højre sætter vi dig i kontakt med op til fire installatører, som kan komme ud til dig og give et tilbud som passer til dig og dit hjem.