Varmepumpe - Sammenlign priser fra lokale installatører
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

DVI varmepumpe

DVI energi

DVI Energi har udviklet opvarmningsløsninger med vedvarende energikilder siden 1979. DVI Energi fokuserer på en varmefremstilling, som er både økonomisk attraktiv og klimavenlig. Varmepumperne fra DVI energi er en løsning, der bliver skræddersyet til dig og dermed tilpasset lige netop til din bolig og dit behov.

DVI Energi har mere end 35 års erfaring med udvikling af varmepumpeløsninger, og de leverer kundetilpassede løsninger af tårnhøj kvalitet til både privat -og erhvervskunder. Derudover er deres DVI varmepumper både økonomisk attraktive og bæredygtige.

Derudover er varmepumperne udviklet, designet og produceret i Nordjylland af danske specialister og håndværkere. Dermed er pumperne designet og konstrueret så de passer perfekt til det danske klima, som sætter store krav til valget af materiale.

DVI luft til vand varmepumpe

DVI varmepumper adskiller sig fra andre varmepumper på markedet, idet de som noget helt specielt indeholder en overhedningsvarmeveksler, som gør, at det varme vand kan opvarmes til højere temperaturer uden at belaste kompressoren og dermed elforbruget.

I DVI luft til vand varmepumper er der indbygget en automatisk vejrkompensering, der skal sikre det lavest mulige elforbrug. Det vil typisk betyde en el-besparelse på 20 % sammenlignet med andre anlæg uden denne funktion.

Derudover adskiller DVI varmepumper sig yderligere fra deres konkurrenter ved at have kompressoren placeret i indedelen. Det er langt mindre støjende, da indedelen er større, hvilket betyder, at det er den teknisk bedste løsning i forhold til effektiv støjisolering. Derudover er ventilatoren i udedelen designet med de nyeste støjdæmpende teknikker.

Flere fordele:

 • Dansk håndværk og design: DVI varmepumperne produceres i nordjylland og er udviklet specielt til det danske klima.
 • Ingen bakterier: Traditionelle varmtvandsbeholdere kan give risiko for sundhedsskadelige legionellabakterier. Her har en DVi varmepumpe et unikt varmtvandssystem med en gennemstrømsvarmeveksler, som først opvarmer vandet, når du bruger det.
 • Garanti: Der er 5 års garanti på DVI varmepumper. Du skal dog huske at få et årligt eftersyn, så du er sikker på, at din varmepumpe kører, som den skal.

Modeller af DVI varmepumper

DVI varmepumper kan både fås som en combi og single, Combi-modellen er en beholder som har en indbygget gennemstrømsvarmeveksler til opvarmning af vand. Mens single-modellen er en beholder, som kun opvarmer huset, men ikke brugsvandet.

Når skal finde en god varmepumpe er det en god ide at kigge nærmere på pumpens SCOP-værdi, som er en betegnelse for gennemsnittet virkningsgraden af en varmepumpe over en fyringssæson. Derudover er det også værd at kigge nærmere på kW og støjniveau.

Nedenfor kan du se et par eksempler på DVI varmepumper, samt modellernes kW, SCOP-værdi og støjniveau:

Eksempler på varmepumper
Model Ydelse kW - Radiatorvarme/ Gulvvarme Effektivitet SCOP - Radiatorvarme/ Gulvvarme Støj dB - Støj udenfor
DVI LV9 og DVI LV9 Combi 7/8 3,64/4,42 58
DVI LV7 og DVI LV7 Combi 6/6 3,48/4,11 56
DVI LV12 og DVI LV12 Combi 10/11 3,29/3,91 58

Med til varmepumpen kommer et brugervenligt og informativt betjeningspanel, som overvåger og styrer systemet. Dette sikrer den optimale indstilling af varmepumpens drift, således at systemet er så energibesparende som muligt.

Som standard vil temperaturen i systemet blive reguleret i forhold til udetemperaturerne, og det varme vand holdt ved en konstant temperatur. Dette vil der altid være mulighed for at ændre på via personlige indstillinger.

Derfor skal du købe en DVI varmepumpe
 • Formindsk din varmeregning.
 • Brug 50% mindre CO2.
 • Få et godt indeklima.
 • Køb et dansk pr�odukt.
 • Undgå legionella.
 • Få 5 års garanti.
 • DVI varmepumpe pris

  Om du bruger fjernvarme, olie- eller gasfyr i dag, så er der mange penge at spare, hvis du vælger at skifte til en varmepumpe. Ofte kan en varmepumpe nemlig halvere din varmeudgift.

  Prisen på en DVI varmepumpe varierer alt efter, hvilken varmepumpe du vælger. Hvis du er interesseret i en DVI varmepumpe, kan du øverst på siden udfylde vores kontaktformular og modtage tilbud gratis og uforpligtende.

  Få tilbud på varmepumper her

  Det tager kun to minutter