DVI varmepumpe

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til en varmepumpe

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

DVI varmepumpe

DVI luft til vand varmepumpe

DVIs varmepumper adskiller sig fra andre varmepumper på markedet, idet de som noget helt specielt, indeholder en overhedningsvarmeveksler. Denne gør, at det varme vand kan opvarmes til højere temperaturer, uden at belaste kompressoren og dermed elforbruget.

Med en unik luft til vand varmepumpe fra DVI, er du desuden sikret en løsning med lang levetid. Levetiden på varmepumpen afhænger hovedsageligt af, at kompressoren ikke starter og stopper for ofte. Varmelageret i DVIs akkumuleringstank sikrer, at kompressoren altid har den bedste drifts- og pausetid - dette selv, når husets forbrug er minimalt, eks. om sommeren. Akkumuleringstanken sikrer ligeledes en optimal drift og dermed et minimalt elforbrug.

Indbygget er en automatisk vejrkompensering, der skal sikre det lavest mulige elforbrug. Den fungerer ved at måle udetemperaturen, og udregne den minimale varmetemperatur, som boligen kan opvarmes ved den givne dag. Det vil typisk betyde en el-besparelse på 20 %, sammenlignet med andre anlæg uden denne funktion.

Som en ekstra fordel, adskiller DVIs varmepumper sig yderligere fra deres konkurrenter, ved at have kompressoren placeret i indedelen. Det er langt mindre støjende, da indedelen er større, hvilket betyder, at det er den teknisk bedste løsning i forhold til effektiv støjisolering. Endvidere er ventilatoren i udedelen designet med de nyeste støjdæmpende teknikker i mente. Støjniveauet er derfor begrænset, både inden- og udendørs.

Kompakt DVI luft til vand varmepumpe

Modeller

DVIs varmepumpemodeller kommer i en række forskellige varianter. Fælles for dem er, at de alle besidder ovenstående funktioner, og kan levere en COP-værdi på op til 4,9, alt afhængig af hvilken model der vælges. De forskellige er modeller er:

  • DVI LV Combi - En beholder med indbygget gennemstrømsvarmeveksler til opvarmning af vand.
  • DVI LV Single -  En beholder, som kun kan opvarme huset, men ikke brugsvandet.
  • DVI LV Single med tilsluttet varmtvandsbeholder – en beholder tilsluttet eksternt varmtvandskabinet til opvarmning af vand.
LÆS OGSÅ:Varmepumpe

Brugervenligt styringspanel

Med til varmepumpen kommer et brugervenligt og informativt betjeningspanel, som overvåger og styrer systemet. Dette sikrer den optimale indstilling af varmepumpens drift således, at systemet er så energisparende som muligt. Som standard, vil temperaturen i systemet blive reguleret i forhold til udetemperaturerne, og det varme vand holdt ved en konstant temperatur. Dette vil der altid være mulighed for at ændre på via personlige indstillinger.

LÆS OGSÅ: Luft til luft varmepumpe

Pris på en DVI varmepumpe

En specifik pris på varmepumpen afhænger af flere faktorer, og kan derfor være svær præcist at fastsætte. De faktorer som eksempeltvist kan spille ind her, er: Størrelsen på din bolig, hvilke funktioner der ønskes til varmepumpen og evt. hvilken model, dit energiforbrug og behov osv. Det er derfor vigtigt, at du tager stilling til hvilke specifikke behov du har, og hvad du ønsker. Herefter kan der bedre tilpasses en løsning som passer til dig.

Efter at have klargjort dit behov, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter du vil modtage en række uforpligtende tilbud på varmepumper der passer dine kriterier.