Nysgerrig på Hvordan du kan Spare Penge ved at Skifte til Jordvarme?
Få op til 4 tilbud her
Bestil tilbud
1/3
Omtale og anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius
Sidst opdateret: 26. februar 2021

Vaillant jordvarme

Generelt om Vaillant jordvarmeanlæg

Hvis du vælger jordvarme med en Vaillant jordvarmepumpe, er du sikret en stor besparelse på din varmeregning i mange år fremover. Jordvarmeanlægget har en integreret kølefunktion i sommermånederne, hvor den kan udvinde varmen i dit hus og sende det tilbage i jorden, således at man kan få optimale og behagelige temperaturer året rundt. Vaillant tilbyder 10 års garanti på deres Scroll-kompressor, hvilket gør, at du ikke behøver tænke på at skifte den – og så kan du spare helt op til 50 % på din varmeregning. 

Så effektiv er en Vaillant jordvarmepumpe

Vaillant-geotherm-jordvarmepumpe

Vaillants jordvarmepumper geoTherm kommer i flere varianter med forskellige ydelser. Den mindste har en ydelse på 6 kW, mens den største har en effekt på 46 kW. Du kan finde flere af Vaillants geoTherm varmepumper på Energistyrelsens liste over de mest effektive jordvarmepumper. Alle varmepumper på denne liste lever op til de gældende lovkrav, og krav til kvalitet og effektivitet. Alle Vaillants jordvarmepumper er af energimærket A, og de har en indbygget Scroll-kompressorteknik, der sikrer et lavt forbrug af energi og en høj COP-værdi.

Vaillants jordvarmepumper er intelligente

Med en GeoTherm varmepumpe har du et hav af muligheder og indstillinger. Du vil derfor altid være sikker på at få de optimale besparelser på energi. Med et simpelt panel på din varmepumpe, kan du indstille alt fra hvilken temperatur der skal være om natten, til hvor varmt der skal være, når din familie vågner og skal samles til morgenmaden.

Pris på Vaillant jordvarmeanlæg

Prisen på et Vaillant jordvarmeanlæg kan svinge alt efter hvilken type jordvarme du skal have. Du kan vælge mellem at få enten vertikal jordvarme og horisontal jordvarme. Den mest almindelige og den billigste er horisontal jordvarme, det kræver, at dit grundareal er dobbelt så stort som dit boligareal. Der er også andre faktorer som spiller ind, når man skal have en pris på et jordvarmeanlæg. Det er utrolig vigtigt, at din varmepumpe bliver dimensioneret 100 % til din bolig. Det afgørende er, hvor højt dit forbrug er, hvilken type isolering du har og størrelsen på din bolig, da det er afgørende for, hvilken varmepumpe du skal vælge. Det er altid en god idé at få tilbud fra flere leverandører, da det giver et bedre overblik over markedet. Hvis du udfylder formularen her på GreenMatch, vil du modtage op til fire uforpligtende og konkrete tilbud på jordvarmeanlæg.

Relaterede artikler
Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?