Sammenlign priser på jordvarme - Søg tilskud d. 28/9 og spar 20%
Energitilskud søges ved Bygningspuljen som åbner i d. 28. september
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 01 marts 2021

Jordvarme Horsens

Hvis du bor i Horsens, har du gode muligheder for at få installeret jordvarme i din have. Udfyld formularen til højre og modtag op til fire gratis og uforpligtende tilbud fra udbydere af jordvarme som kan levere og installere i Horsens

Jordvarme tilbud i Horsens

Det er muligt både at spare penge og få god samvittighed, hvis du skifter til vedvarende energi. På denne side handler det om jordvarme i Horsens. Du kan udfylde formularen til højre og modtage tilbud fra leverandører som kan tilbyde jordvarme i Horsens.

Et jordvarmeanlæg tjener sig selv hjem på omkring 10 år. Efter levering og installering, er varmeregninger så godt som ikke-eksisterende. Varmepumpen, som har den korteste levetid af alle komponenterne ved et jordvarmeanlæg, holder i omkring 20 år og jordvarme rørene holder i omkring 40-50 år, så selvom det kan virke som en stor investering, så vil den tjene sig selv hjem og sørge for lave varmeregninger i mange år.  

Bestil tilbud på jordvarme i Horsens

Udfyld formularen til højre og modtag tilbud på jordvarme. Mange af vores samarbejdspartnere har mulighed for at levere og installere i Horsens. Ved at udfylde formularen sikre du dig at få op til fire individuelle tilbud, de er alle gratis og uforpligtende.