Viessmann jordvarme

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til jordvarme

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Jordvarme - Få op til 4 gratis tilbud på jordvarme
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Indhent tilbud nu 🌞 Spar 30% med nyt tilskud i 2021
Sidst opdateret: 06. september 2019

Viessmann jordvarme

Jordvarme er ligeledes en mulighed hos Viessmann. Her anvendes jorden - modsat luften i en luft til vand og luft til luft varmepumpe - som den primære energikilde. Jordvarme er dyrere at investere i end førnævnte alternativ til produktion af varme, da disse kræver nedgravning af jordvarmeslanger i haven. Dog er disse ofte mere effektive, og kan derfor være det rette valg for husstande med en stor have, og et større behov for varme.

Vitocal G-serie

Serien Vitocal G består af 7 modeller: 200, 222, 242, 300, 333, 343 og 350-G. Modellerne egner sig til forskellige størrelser af huse og behov. Modellen Vitocal 200-G fås i størrelser fra 5,8 til 17,2 kW, og kan således dække varmeproduktionen i huse af mindre til stor størrelse. Modellen er yderst støjsvag og har en fremløbstemperatur på op til 60 grader, hvilket giver en effektiv varmeproduktion. Ydermere har den lave driftsomkostninger med en COP værdi på op til 4,53.

En af de større modeller er deres Vitocal 350-G. Denne kan levere fra 7,5 kW til 84,6 kW i kaskade med en yderligere varmepumpe af samme type eller deres 300-G. Denne kan altså dække store varmebehov. Generelt for jordvarmepumper er det lave støjniveau, og dette gælder naturligvis også denne model. Fremløbstemperaturen er op til 70 grader, og er dermed en af de højeste på markedet. Dette gør den særdeles effektiv ved brug af radiatorer og ikke gulvvarme. I tillæg til førnævnte kan nævnes en COP værdi på op til 5,0, hvilket ydermere gør driftsomkostningerne lave.

Med andre ord, er du med jordvarme fra Viessmann sikret støjsvag og effektiv varmeproduktion; alt sammen i et moderne kabinet.

Vitocal 350-G

Pris på jordvarme fra Viessmann

Prisen på jordvarme fra Viessmann varierer alt afhængig af jordvarmepumpens størrelse, varmebehovet samt installationens omfang. Derfor er det svært at udpege en bestemt pris. Der skal dog regnes med at en investering i jordvarme som minimum vil koste 100.000 kr.

Ønsker du at høre mere om jordvarme fra Viessmann, eller modtage et gratis og uforpligtende tilbud, kan du med fordel udfylde vores kontaktformular for oven og modtage netop dette. Du er naturligvis også velkommen til, at kontakte Greenmatch.dk for yderligere information, eller læse mere om jordvarme på vores side.