SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere jordvarme
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 12. april 2024

Viessmann jordvarme

Viessmann jordvarme

Jordvarme er ligeledes en mulighed hos Viessmann. Her anvendes jorden – modsat luften i en luft til vand og luft til luft varmepumpe – som den primære energikilde. Jordvarme er dyrere at investere i end førnævnte alternativ til produktion af varme, da disse kræver nedgravning af jordvarmeslanger i haven. Dog er disse ofte mere effektive, og kan derfor være det rette valg for husstande med en stor have, og et større behov for varme.

Vitocal G-serie

Serien Vitocal G består af 7 modeller: 200, 222, 242, 300, 333, 343 og 350-G. Modellerne egner sig til forskellige størrelser af huse og behov. Modellen Vitocal 200-G fås i størrelser fra 5,8 til 17,2 kW, og kan således dække varmeproduktionen i huse af mindre til stor størrelse. Modellen er yderst støjsvag og har en fremløbstemperatur på op til 60 grader, hvilket giver en effektiv varmeproduktion. Ydermere har den lave driftsomkostninger med en COP værdi på op til 4,53.

En af de større modeller er deres Vitocal 350-G. Denne kan levere fra 7,5 kW til 84,6 kW i kaskade med en yderligere varmepumpe af samme type eller deres 300-G. Denne kan altså dække store varmebehov. Generelt for jordvarmepumper er det lave støjniveau, og dette gælder naturligvis også denne model. Fremløbstemperaturen er op til 70 grader, og er dermed en af de højeste på markedet. Dette gør den særdeles effektiv ved brug af radiatorer og ikke gulvvarme. I tillæg til førnævnte kan nævnes en COP værdi på op til 5,0, hvilket ydermere gør driftsomkostningerne lave.

Med andre ord, er du med jordvarme fra Viessmann sikret støjsvag og effektiv varmeproduktion; alt sammen i et moderne kabinet.

Vitocal 350-G

Pris på jordvarme fra Viessmann

Prisen på jordvarme fra Viessmann varierer alt afhængig af jordvarmepumpens størrelse, varmebehovet samt installationens omfang. Derfor er det svært at udpege en bestemt pris. Der skal dog regnes med at en investering i jordvarme som minimum vil koste 100.000 kr.

Ønsker du at høre mere om jordvarme fra Viessmann, eller modtage et gratis og uforpligtende varmepumpe tilbud, kan du med fordel udfylde vores kontaktformular for oven og modtage netop dette. Du er naturligvis også velkommen til, at kontakte Greenmatch.dk for yderligere information, eller læse mere om hvilken varmepumpe du skal vælge.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Relaterede artikler
Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?