Isolering

Sammenlign pris og kvalitet på isolering - Bestil flere tilbud her!

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Isolering - Få op til 4 gratis tilbud på isolering
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Info om isolering

Er måden dit hus, kan holde på varmen og elektriciteten. Isolering har til formål at reducere gennemstrømningen af varme og elektricitet. jo bedre isolering desto bedre vil isoleringsevnen fungere til at nedsætte gennemstrømningen af varmen og elektriciteten. Der er mange muligheder inden for isolerings materialer, såsom papiruld, leca, mineraluld, flamingo osv. Der er ligeledes mange muligheder for at isolere dit hjem, du kan isolere taget, loftet, gulvet, hulmuren osv. Grundlaget for hvor og med hvad dit hus skal isoleres med, kommer an på flere faktorer, såsom dit hus nuværende isolering eller mangel på isolering, bygningskonstruktion samt hvor det vil være mest lønsomt for dig at isolere, fælles for alle isoleringer er, at det vil gavne dit indeklima, miljøet og din økonomi så der er ikke nogen grund til ikke at gøre det.  

Læs mere om: Loftisolering

Priser på Isolering 

Isolering af dit hus vil spare dig for rigtig mange penge og give dit hus et meget bedre indeklima. De fleste huse i dag har meget ringe eller slet ikke isolering. Da huse som blev bygget tidligere end 1990erne ikke blev isoleret ordentligt. Det skyldes at man ikke var ramt af nogen oliekrise, og derfor ikke gad ligge så mange kræfter i at få isoleret husene ordentligt. Det er der senere blevet lavet om på, og der bliver sågar i dag bygget huse helt uden radiatorer, såkaldte lavenergihuse. Husene er så godt isolerede at de bruger mindre energi end hvad de selv producerer. Men der er håb for de ældre huse, i dag er der rig mulighed for at få efterisoleret sit hus, så du også kan spare mange penge på dyre varmeregninger. Det anslås at ved at isolere ordenligt vil man kunne spare 830 mio olie årligt, som er svarende til forbruget af 250.000 parcelhuse.

Selve efterisoleringen kan forgå på flere forskellige måde, fælles for alle er at det kan mærkes med det samme, både på pengepungen, men også på at det vil drastisk forbedre dit indeklima, og det er samtidigt meget miljøvenligt. Ville det ikke rart, ikke at skulle skrue helt op for radiatorerne om vinteren og bare se pengene flyve ud af vinduet, men istedet vide at dit hus holder dig varm uden at udlede en masse CO2.

Læs mere om: Gulvisolering 

isolering rulle

 

Der er flere alternativer af isolering

Der er flere måder at isolere dit hjem, her er en liste over nogle isoleringsmuligheder du har når du skal have efterisoleret dit hus.