Jordvarme service

Læs mere om jordvarme service, og hvorfor dit jordvarmeanlæg skal have serviceeftersyn

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag gratis tilbud fra udvalgte leverandører

 

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

 

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

 

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Sidst opdateret: 18. marts 2020

Hvad indebærer service af et jordvarmeanlæg?

Når du har fået installeret et jordvarmeanlæg og sparet en masse penge på varmeregningen, bør du overveje, om du skal lade sit jordvarmeanlæg servicere engang imellem. Et jordvarme serviceeftersyn er med til at sikre, at dit jordvarmeanlæg fungerer optimalt, og at den naturlige energi i jorden fortsat bliver udnyttet optimalt.

Det er tilmed lovpligtigt at få den tilhørende varmepumpe tilset én gang årligt. Du kan læse mere om service til varmepumper her.

Hvor tit skal jeg have et serviceeftersyn?

Hvor ofte du bør lade sit jordvarmeanlæg gennemgå service, afhænger af alderen på det, hvem der har installeret det og andre faktorer, som fagfolkene oftest bedst kan vurdere. Et ældre jordvarmeanlæg bør kigges oftere på end et nyt.

Jordvarme service er med til at sikre, at det holder tæt og yder bedst muligt. Ligeledes bør et jordvarmeanlæg, som ikke er installeret af fagfolk, serviceres oftere for at sikre, at alt er, som det skal være.

Hvis du udfylder formularen øverst, vil du blive sat i kontakt med op til fire virksomheder, som kan komme med et tilbud på at servicere dit jordvarmeanlæg samt rådgive dig om, hvor ofte du bør gøre dette i fremtiden.

Hvorfor skal man have et serviceeftersyn?

Mange kan tænke, at når man har fået sit jordvarmeanlæg gravet ned og installeret, så behøver man ikke gøre mere. Det er også korrekt, at et jordvarmeanlæg ikke kræver meget vedligeholdelse. Vi anbefaler dog at lade fagfolk gennemgå anlægget, hvor det samtidigt vil blive renset og gennemkontrolleret. Eftersom størstedelen af jordvarmeanlægget befinder sig under jorden, er det ikke altid lige til at fikse eller lappe, hvis der skulle ske noget, derfor er det en god idé at være på forkant med problemerne.

Få tilbud på jordvarmeservice nu! Det tager kun 2 minutter

Hvad koster jordvarme service?

En af de grunde, som oftest gør, at mange folk undlader at få deres jordvarmeanlæg serviceret, er, at de frygter, at serviceydelsen koster en formue. Et serviceeftersyn kan også godt være dyrt, hvis jordvarmeanlægget ikke er blevet korrekt installeret af dygtige fagfolk. De præcise omkostninger forbundet med et service eftersyn kan være svært at finde uden at have været i kontakt med en leverandør.

Hvis du bestiller jordvarme service, har fagfolkene mulighed for at se, om dit jordvarmeanlæg producerer varme, som det skal. Et jordvarmeanlæg, som ikke producerer den mængde varme, som det kan, vil bruge længere tid på at tjene sig selv hjem igen, da man så ikke kan undgå at købe varme eksternt. Et jordvarmeanlægs eftersyn kan derfor vise sig at være en meget givende investering.

Hvad kan der ske, hvis du ikke får serviceret dit jordvarmeanlæg?

Konsekvenserne ved at undlade jordvarme service kan være meget større end det mindre beløb, du skal betale for selve servicen. Et jordvarmeanlæg, som ikke er korrekt installeret, kan i værste fald lække frostvæske. Hvis man får sit jordvarmeanlæg serviceret, kan det muligvis opdages, og du kan undgå en stor ekstraudgift.

Bestil tilbud på jordvarmeservice nu! Det tager kun 2 minutter.