Jordvarme service

Læs mere om jordvarme service og hvorfor dit jordvarmeanlæg skal have serviceeftersyn

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Jordvarme - Få op til 4 gratis tilbud på jordvarme
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Hvis du har jordvarme installeret, kan du opleve tilfælde, hvor et serviceeftersyn vil være en nødvendighed. På nuværende tidspunkt samarbejder vi ikke med udbydere, som tilbyder separat serviceeftersyn. Du har dog på denne side mulighed at læse mere og blive klogere på jordvarme service.

Hvad indebærer service af et jordvarmeanlæg?

Når man har fået installeret et jordvarmeanlæg og sparet en masse penge på varmeregningen, bør man overvejer om man skal lade sit jordvarmeanlæg servicere engang imellem. Et jordvarme serviceeftersyn er med til at sikre, at dit jordvarmeanlæg fungere optimalt og, at den naturlige energi i jorden fortsat bliver udnyttet optimalt.

Hvor tit skal man have et serviceeftersyn?

Hvor ofte man skal lade sit jordvarmeanlæg gennemgå service, afhænger af alderen på det, hvem der har installeret det og andre faktorer som fagfolkene oftest bedst kan vurdere. Et ældre jordvarmeanlæg bør kigges oftere på, af end et nyt. Jordvarme service er med til at sikre, at det holder tæt og yder bedst muligt. Ligeledes bør et jordvarmeanlæg som ikke er installeret af fagfolk serviceres oftere for at sikre, at alt er som det skal være. Hvis du udfylder formularen til højre, vil du blive sat i kontakt med op til fire virksomheder som kan komme med et tilbud på at servicere dit jordvarmeanlæg, samt rådgive dig om hvor ofte du bør gøre dette i fremtiden.

Tilbagebetaling _jordvarme

Hvorfor skal man have et serviceeftersyn?

Mange tænker at når man har fået sit jordvarmeanlæg gravet ned og installeret så behøves man ikke gøre mere. Det er også korrekt, at et jordvarmeanlæg ikke kræver meget vedligeholdelse, men, at lade fagfolk gennemgå anlægget, hvor det samtidigt vil blive renset og gennemkontrolleret er en god ide. Eftersom størstedelen af jordvarmeanlægget befinder sig under jorden er det ikke altid lige til at fix eller lappe hvis der skulle ske noget, derfor er det en god ide at være på forkant med problemerne.

Hvad koster jordvarme service?

En af de grunde som oftest gør, at mange folk undlader at få deres jordvarmeanlæg serviceret er, at de frygter at serviceydelsen koster en formue. Et serviceeftersyn kan også godt være dyrt hvis jordvarmeanlægget ikke er blevet korrekt installeret af dygtige fagfolk. De præcise omkostninger forbundet med et service eftersyn, kan være svært at sige uden at have været i kontakt med en leverandør.

Pengene kan være givet godt ud

Hvis du bestiller jordvarme service, har fagfolkene mulighed for at se om dit jordvarmeanlæg producere varme som det skal. Et jordvarmeanlæg som ikke producere den mængde varme som det kan, vil bruge længere tid på at tjene sig selv hjem igen, da man så ikke kan undgå at købe varme eksternt. Et jordvarmeanlægs eftersyn kan derfor vise sig at være en meget givende investering.

Hvad kan der ske hvis du ikke får serviceret dit jordvarmeanlæg?

Konsekvenserne ved at undlade jordvarme service kan være meget større end det mindre beløb du skal betale for selve servicen. Et jordvarmeanlæg som ikke er korrekt installeret kan i værste fald lække frostvæske, hvis man får sit jordvarmeanlæg serviceret, kan det muligvis opdages og man kan undgå en stor ekstra udgift.