Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 07 juli 2022

Om os

GreenMatch tilbudHej! Du er landet på GreenMatch.dk.

Vi hjælper danske husejere med at få tilbud på varmepumper, solceller og isolering. Siden vi startede GreenMatch i 2014, har mere end 79.000 danske husejere fået tilbud på grønne energiløsning til deres hjem ved hjælp af vores service.

Den hurtigste vej til at få tilbud på varmepumper og solceller

Det tager kun et par minutter at udfylde vores formular, og så er du allerede i gang med at få kontakt til installatører, der vil hjælpe dig med at spare penge på din energiregning.

3 grunde til at GreenMatch er et populært valg

1. Spar tid

Når du har udfyldt vores formular, kontakter vi dig allerede indenfor få minutter, og så er processen med at matche dig med de bedste installatører i gang.

2. Spar penge

Ved at modtage og sammenligne flere tilbud på varmepumpe eller solceller sikrer du dig, at du får den bedste pris.

3. Spar Co2

Når du optimerer din bolig ved at installere enten solceller, varmepumpe eller isolering, forbruger du mindre energi, hvilket i sidste ende sparer C02.

Du har brug for tilbud på en grøn energiløsning
Du udfylder vores formular om du skal have varmepumpe, solceller, isolering eller alle tre løsninger på én gang.

Vores kundeservice kontakter dig
Vi spørger dig om et par detaljer for at kunne matche dig med de bedste installatører.

Op til 4 installatører laver tilbud til dig
Du kan sammenligne i ro og mag, og du er allerede et skridt tættere på din grønne løsning!

Mød vores team

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den rigtige energiløsning til dit hjem.

Derfor har vi et team af dedikerede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig mandag: 09:00 – 18:00, tirsdag-torsdag: 09:00 – 17:00 og fredag: 09:00 – 16:00.

Presse

Har du brug for en udtalelse, har du energirelaterede spørgsmål eller mangler du data? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi er tidligere blevet udgivet blandt andet på DR.DK, Berlingske, TV2, Jyllands-Posten, Bolius og Ing.dk.

Er du varmepumpe- eller solcelleinstallatør?

Vi vil altid udvide vores store netværk af højkvalitetsleverandører i Danmark. Det er gratis at blive en del af vores partnerprogram, og der er hverken medlemskontingent eller skjulte omkostninger.

Du betaler kun for de leads, du modtager. Vi kan hjælpe dig, hvis du er interesseret i at udvide din forretning, få flere kunder eller nå bredere ud med dit brand.

Skriv dig op på vores partnerside

Vores historie

GreenMatch er ejet af Leads.io og blev stiftet i 2014 med et ønske om at skabe et gennemsigtigt marked for forbrugere, der ønsker grønne energiløsninger. Vi har hjulpet forbrugere med at få tilbud på varmepumper, solceller og isolering i 8 år.

Børsen Gazelle 2019-2021

I både 2019, 2020 og 2021 blev vi kåret som Børsen Gazelle.

Udover GreenMatch.dk har vi også GreenMatch i Sverige, Norge og England.

Support og ofte stillede spørgsmål

Har du nogen spørgsmål til vores service, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe ind til vores kundeservice på 38 41 03 72, eller du kan skrive på info@greenmatch.dk.

Har du spørgsmål til indholdet, brug for en udtalelse eller ønsker til nye artikler, er du meget velkommen til at skrive til vores redaktion på redaktionen@greenmatch.dk.

Hvordan kan GreenMatch hjælpe mig?
GreenMatch er en online service, hvor du kan få tilbud på varmepumper, solceller og isolering. Når vi modtager din henvendelse, vil vores kundeserviceteam med det samme gennemgå din sag. Det kan tage en ekstra dag i weekender. I nogle tilfælde vil vi ringe til dig for at bekræfte nogle detaljer. Derefter matcher vi dig med op til fire relevante leverandører i dit område og videregiver dine kontaktinformationer til disse installatører.
Er det gratis at benytte GreenMatch?
Ja, det er 100% gratis og uforpligtende for dig at bestille tilbud igennem GreenMatch. Du skal som bruger ikke betale noget for at få komme i kontakt med installatører, men installatørerne skal betale for at få dine kontaktoplysninger.

På den måde kan installatørerne fokusere på det, de er allerbedst til, nemlig at opsætte og installere varmepumper, solceller og isolering. Og vi her på GreenMatch kan dele viden, rådgive og sende relevante kunder med ønske om at investere i grøn energi videre til vores samarbejdspartnere.
Hvordan tjener GreenMatch penge?
Det er, som tidligere nævnt, 100% gratis og uforpligtende for dig som bruger at bestille tilbud på grønne løsninger igennem GreenMatch.dk. Måden vi tjener penge på, er gennem en provision, som vi modtager, når vi sender dine kontaktoplysninger til en installatør.
Hvornår modtager jeg mine tilbud?
Hvor hurtigt du modtager dine tilbud varierer alt efter, hvor hurtigt vi kan få kontakt til dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og parrer dig med de bedst egnede installatører til dit projekt. I nogle tilfælde kan vi ikke gå videre med din forespørgsel, før vi har fået bekræftet nogle oplysninger fra dig, så vi anbefaler dig at holde øje med din email og telefon for at fremskynde processen.

Når vi har sendt din henvendelse videre til vores partnere, skal I aftale, hvornår det passer dig bedst at få en installationskonsultation, før de kan give dig deres endelige tilbud.

Derfor er der en del faktorer der kan påvirke, hvor lang tid der går, før du modtager dine tilbud.
Hvordan behandler GreenMatch mine informationer?
Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige data i forbindelse med at sende dine ønsker ud til vores leverandører i vores cookie- og fortrolighedspolitik.
Hvem skriver indholdet på GreenMatch?
Vi stræber altid efter at give dig korrekte informationer. Dette gør vi ved at holde en tæt kontakt til vores partnere, der kan oplyse os om udvikling i priser, teknologi m.m. Derudover har vi et content- og research-team, der sigter efter at give dig den bedste oplevelse. Du kan læse mere om vores forfattere her.

Finder du information, som du ikke helt synes stemmer overens med virkeligheden, må du meget gerne kontakte os ved enten at sende en mail til redaktionen@greenmatch.dk eller ringe ind på 38 41 03 72.
Må jeg bruge billederne på GreenMatch?
GreenMatch har ophavsret og immaterielle rettigheder til alle fremstillede billeder og grafikker, der bliver brugt på hjemmesiden. Det er tilladt at anvende dem uden modifikationer til kommercielt og ikke-kommercielt brug med en passende henvisning til GreenMatch.dk ved at indsætte et direkte og klikbart link til den artikel eller side, som billedet er blevet fundet på (hermed menes ikke billedets egen URL).

Billeder og grafikker må ikke omdeles eller sælges på nogen måde. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, digitale kopier, lagerfotos eller printede materialer. Du behøver ikke få tilladelse til at bruge billeder eller grafiker fra GreenMatch, hvis du følger ovenstående billedpolitik. Du er dog altid velkommen til at kontakte os via email på redaktionen@greenmatch.dk vedrørende et billede, som du ønsker at bruge i en publikation.