Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 13. oktober 2023

Om os

GreenMatch tilbud

Hej! Du er landet på GreenMatch.dk.

Vi hjælper danske husejere med at få tilbud på varmepumper, solceller og isolering. Og informere om hvilken varmepumpe de skal vælge og hvilken type isolering der passer bedst til deres bolig.

Siden vi startede GreenMatch i 2014, har mere end 79.000 danske husejere fået tilbud på grønne energiløsning til deres hjem ved hjælp af vores service.

Den hurtigste vej til at få tilbud på varmepumper og solceller

Det tager kun et par minutter at udfylde vores formular, og så er du allerede i gang med at få kontakt til installatører, der vil hjælpe dig med at spare penge på din energiregning.

3 grunde til at GreenMatch er et populært valg

1. Spar tid

Når du har udfyldt vores formular, kontakter vi dig allerede indenfor få minutter, og så er processen med at matche dig med de bedste installatører i gang.

2. Spar penge

Ved at modtage og sammenligne flere tilbud på varmepumpe eller solceller sikrer du dig, at du får den bedste pris.

3. Spar Co2

Når du optimerer din bolig ved at installere enten solceller, varmepumpe eller isolering, forbruger du mindre energi, hvilket i sidste ende sparer C02.

Du har brug for tilbud på en grøn energiløsning
Du udfylder vores formular om du skal have varmepumpe, solceller, isolering eller alle tre løsninger på én gang.

Vores kundeservice kontakter dig
Vi spørger dig om et par detaljer for at kunne matche dig med de bedste installatører.

Op til 4 installatører laver tilbud til dig
Du kan sammenligne i ro og mag, og du er allerede et skridt tættere på din grønne løsning!

Mød vores team

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den rigtige energiløsning til dit hjem.

Derfor har vi et team af dedikerede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig mandag: 09:00 – 18:00, tirsdag-torsdag: 09:00 – 17:00 og fredag: 09:00 – 16:00.

Presse

Har du brug for en udtalelse, har du energirelaterede spørgsmål eller mangler du data? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi er tidligere blevet udgivet blandt andet på DR.DK, Berlingske, TV2, Jyllands-Posten, Bolius og Ing.dk.

Er du varmepumpe- eller solcelleinstallatør?

Vi vil altid udvide vores store netværk af højkvalitetsleverandører i Danmark. Det er gratis at blive en del af vores partnerprogram, og der er hverken medlemskontingent eller skjulte omkostninger.

Du betaler kun for de leads, du modtager. Vi kan hjælpe dig, hvis du er interesseret i at udvide din forretning, få flere kunder eller nå bredere ud med dit brand.

Vores historie

GreenMatch er ejet af Leads.io og blev stiftet i 2014 med et ønske om at skabe et gennemsigtigt marked for forbrugere, der ønsker grønne energiløsninger. Vi har hjulpet forbrugere med at få tilbud på varmepumper, solceller og isolering i 8 år.

Børsen Gazelle 2019-2021

I både 2019, 2020 og 2021 blev vi kåret som Børsen Gazelle.

Udover GreenMatch.dk har vi også GreenMatch i Sverige, Norge og England.

Support og ofte stillede spørgsmål

Har du nogen spørgsmål til vores service, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe ind til vores kundeservice på 89 87 89 59, eller du kan skrive på [email protected].

Har du spørgsmål til indholdet, brug for en udtalelse eller ønsker til nye artikler, er du meget velkommen til at skrive til vores redaktion på [email protected].