Hvad er Greenmatch.dk?

Hos Greenmatch.dk arbejder vi hver dag for at skabe et grønnere Danmark. Vi ønsker at gøre grøn energi til en større del af Danmark og hjælper de danskere, som ønsker at gøre grøn energi til en del af deres hverdag.

Du kan hos Greenmatch.dk løbende læse nyheder, artikler samt guides til, hvordan du - på flere forskellige måder - kan skabe en mere miljøvenlig livsstil. Vores artikler tager både udgangspunkt i, hvordan forbrugerne kan skabe en mere miljøvenlig livsstil, samt hvordan energiforbruget og varmeregningen kan reduceres.

Miljøvenlig livsstil

Grønne og miljøvenlige energiløsninger er en stor del af vores arbejde. Når en forbruger ønsker at finde en grøn og vedvarende energiløsning, kan processen være lang og man er muligvis ikke klar over, hvad det egentlig er, man søger.

Dette vil vi gerne lave om på.

For at opnå dette mål tilbyder vi en sammenligningstjeneste. Med vores service kan forbrugerne gratis og uforpligtende indhente tilbud på den energiløsning, som passer bedst til vedkommendes behov og ønsker. Vi klarer arbejdet for dem.

Vi udvælger de leverandører, som matcher forbrugerens behov og ønsker bedst muligt og foretager hver gang en 100% objektiv vurdering af de leverandører, som bedst muligt kan imødekomme de behov, som forbrugerne må have.

Vil du være en del af dette?

Hos Greenmatch.dk søger vi de bedste leverandører af grønne energiløsninger. Som partner til Greenmatch.dk har du mulighed for, løbende at modtage potentielle kundehenvendelser, som ønsker at investere i en grøn energiløsning.

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at ringe til os eller læse mere her.

Se evt. en liste over de grønne energiløsninger, som vi arbejder med her:

 • Luft til vand varmepumper & luft til luft varmepumper
 • Jordvarmeanlæg
 • Solceller
 • Isolering
 • Pillefyr, træpillefyr, stokerfyr & naturgasfyr
 • Hulmursisolering
 • Loftisolering
 • Papirisolering
 • Leca isolering
 • Gulvisolering
 • Husstandsvindmøller

Derfor er det en god ide at sammenligne priser

Når du skal vælge en grøn energiløsning, skal du være omhyggelig med dit valg. En investering i en grøn energiløsning kan være en stor investering, og derfor skal du naturligvis vælge det rette produkt. Derfor er det en god ide, at sammenligne forskellige tilbud på den grønne energiløsning, som du ønsker.

Fordelen ved at gøre dette er, at du vil få et klart billede af, hvordan markedet for grønne energiløsninger er. Hos Greenmatch.dk gør vi det nemt for dig og klarer meget af arbejdet for dig. Helt gratis og uforpligtende sætter vi dig i kontakt med de leverandører, som matcher dine behov bedst.

Du får dermed lynhurtigt et overblik over markedet og hvordan dette ser ud.

En del af AWM Network

Greenmatch.dk er ejet af virksomheden AWM Network ApS. AWM Network har specialiseret sig i sammenligningstjenester og arbejder i flere forskellige brancher og lande - alt sammen med det formål, at skabe mere gennemsigtige markeder, som kommer forbrugerne til gode.

AWM Network er søsterselskab til det danske marketingbureau AW Media ApS. AW Media er et online marketing bureau, som er certificeret Google Partner.