SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en luft til luft varmepumpe
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 12. april 2024

Luft til luft varmepumpe 150m2: Miljøvenlig varmeløsning til 150m2

Luft til luft varmepumpe 150 m2

Er du på udkig efter en grøn og billig opvarmningsløsning til dit 150 m2 hus, så kan en luft til luft varmepumpe være en rigtig god løsning. En luft til luft varmepumpe til et hus på 150 m2 kan gøre din opvarmning mere miljøvenlig, og endda også give dig lavere omkostninger til opvarmning.

En af de store fordele ved en luft til luft varmepumpe er, at den også kan køle. På de varme sommerdage kan den hjælpe med at holde dit hus køligt og på de kolde vinterdage kan den holde dit hjem varmt.

Læs med videre, så giver vi dig al den nødvendige information du skal bruge, så du kan tage det rigtige valg om en luft til luft varmepumpe til 150 m2.

Når du køber en varmepumpe, bør du altid sammenligne flere tilbud, på den måde er du sikker på, at du vælger den bedste pris og ikke betaler overpris for installationen. Hvis du selv skal finde og kontakte flere autoriserede installatører, kan du ende med at bruge flere timer på det.

Udfylder du vores korte formular, bruger du under 1 minut og kommer i kontakt med op til 4 installatører, der alle vil give dig tilbud på en varmepumpe til en skarp pris. De tilbud du modtager er gratis og uforpligtende.

Få tilbud på grøn varme i dag!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Hvor stor en luft til luft varmepumpe skal jeg bruge til 150 m2?

Er dit forbrug, svarende til et gennemsnitligt forbrug i et hus på 150 m2, vil en luft til luft varmepumpe på 7 kW typisk være den størrelse, der kan dække dit forbrug.

Vær dog opmærksom på, at en luft til luft varmepumpe som udgangspunkt bedst opvarmer mindre arealer, da varmen typisk kun vil komme fra én indedel. Modsat luft til vand varmepumpe til 150 m2, hvor varmen leveres via radiator eller gulvvarme.

Med den rette placering af en luft til luft varmepumpe vil det dog være muligt at opvarme alle 150 m2, hvis disse også er på samme etage. Fordeler de 150 m2 sig over flere etager bliver det svært for en luft til luft varmepumpe med én indedel at opvarme hele huset.

I det tilfælde vil en luft til vand varmepumpe være et bedre valg. Eller du kan vælge et luft til luft multi split system.

Er du interesseret i en luft til vand varmepumpe anbefaler vi at du læser vores artikel: Luft til vand varmepumpe pris inkl montering.

Luft til luft multi split system

For at en luft til luft varmepumpe til 150 m2 skal kunne opvarme alle rum, kan det være en løsning at kigge på et multisystem eller multisplit-system. Med det system har du én udedel, men flere indedele.

Det kan være alt mellem 2 og 5 indedele.

luft til luft varmepumpe multispilt system

Med flere indedele er det muligt at opvarme hele din bolig på 150 m2, uafhængig af din plantegning. Det er endda muligt at opvarme dele af huset forskelligt, da hver indedel kan reguleres individuelt.

Vælger du en luft til luft varmepumpe med flere indedele, skal du være opmærksom på, at effektiviteten eller SCOP-værdien vil være mindre end det der er angivet.

Placeringen af hver indedel er nøglen til at opnå den bedste opvarmning, hvordan de placeres bedst vil en professionel montør kunne hjælpe dig med.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe til 150 m2?

Prisen for en luft til luft varmepumpe, der kan opvarme 150 m2 vil typisk ligge mellem 17.000 og 22.000 kr., denne pris er inklusiv montering.

Prisen for varmepumpen vil afhænge af flere forskellige faktorer, som producent, størrelse, effektivitet og hvorvidt du skal have et multisplit-system.

Det er muligt at finde gode tilbud på luft til luft varmepumper på nettet eller i butikker, du skal dog være opmærksom på, at du ikke selv må installere din varmepumpe, det skal gøres af en montør med VE-certificering.

Hvad er forbruget for en luft til luft varmepumpe til 150 m2?

Forbruget for en luft til luft varmepumpe vil afhænge af flere forskellige faktorer, der kan være individuelle afhængig af, hvem der bruger varmepumpen. Den primære faktor, der afgør forbruget er boligens størrelse, mængde af isolering, antal af beboer og hvordan man bruger sin varmepumpe.

For et hus på 150 m2, der bruger en luft til luft varmepumpe regner man dog typisk med et forbrug på omkring 4000 kWh om året. Forbruget kan dog være anderledes afhængig af de tidligere nævnte faktorer. Prisen for et forbrug på 4000 kWh vil afhænge af den aktuelle elpris og din el-aftale.

Når du opvarmer med en luft til luft varmepumpe kan du søge om reduceret el-afgift. Den reducerede el-afgift vil være på alt forbrug over 4000 kWh om året. Det kan resultere i en besparelse på omkring 5000 kr. hvert år.

Få skarpe tilbud på luft til luft varmepumpe

Via vores store netværk af installatører, kan vi hjælpe dig med at få op til 4 tilbud på luft til luft varmepumpe til 150 m2. De tilbud du modtager vil være 100 % gratis og uforpligtende, og vil altid inkludere montering. Du får dermed en samlet pakke, når du modtager tilbud via GreenMatch.

Alt du skal gøre, er at udfylde en kort formular med få korte spørgsmål, så vil du blive kontaktet af installatørerne, der vil give dig deres bedste tilbud på den installation du ønsker.

Bruger du vores service, slipper du selv for at skulle bruge timer af din tid på at finde og kontakte installatører, der kan hjælpe dig.

Spar tid og penge og få grøn varme i dag!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

FAQ

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?