Danfoss jordvarme

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til jordvarme

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Jordvarme - Få op til 4 gratis tilbud på jordvarme
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Nyt energitilskud. Få dækket op til 30% af prisen.
Sidst opdateret: 01. maj 2020

Generelt om Danfoss jordvarmeanlæg

Du kan få et Danfoss jordvarmeanlæg, hvad enten du vælger vertikal jordvarme eller horisontal jordvarme. Oftest er jordvarme en rigtig god investering, og besparelsen på varmeregningen kan være så høj, at anlægget kan have tjent sig selv hjem på få år. Danfoss' jordvarmeanlæg er et af de mest effektive på markedet, og du kan få dækket op til 75 % af dit energiforbrug til opvarmning af både din bolig og dit varme brugsvand. Med den intelligente teknologi indbygget i systemet, kan du være sikker på at få den maksimale effekt ud af dit jordvarmeanlæg.

Så effektiv er en Danfoss jordvarmepumpe

Danfoss tilbyder fire forskellige jordvarmepumper, der alle findes på Energistyrelsens liste over de mest energieffektive jordvarmepumper. De varierer i en ydelse fra  4-17 kW, og de kan fås både med og uden indbygget varmtvandsbeholder.

Fælles for deres varmepumper er, at de har indbygget Opti-teknolog. Denne teknologi er et intelligent system, der altid sikrer, at varmepumpens ydelse er optimal i forhold til jordvarmeanlægget. I deres varmtvandsbeholdere benytter Danfoss sig af TWS-teknologi, hvilket gør, at man kan producere varmt vand med et meget lavt energiindput.

Danfoss jordvarmepumper er intelligente

Med Danfoss One og Danfoss Online har du et intelligent styringssystem, der gør reguleringen af varme og indeklima til en leg, idet du kan benytte din smartphone eller tablet til at overvåge og kontrollere din varmepumpe. Du kan regulere temperaturen på controlleren, og systemet er så smart, at det lærer din bolig og dine vaner at kende. Om natten vil systemet automatisk skrue ned for varmen, og om morgenen skruer den op, så der er den rette temperatur, når I skal til at spise morgenmad. Med Danfoss One kan du også overvåge luftkvaliteten i din bolig og regulere udskiftningen, alt efter om I laver mad eller tager bad. På denne måde vil du altid kunne få den optimale energibesparelse, samt et godt indeklima. Udover at være et intelligent og funktionelt system, har Danfoss One også vundet designprisen "Red dot”. 

Pris på Danfoss jordvarmeanlæg

Prisen på et Danfoss jordvarmeanlæg afhænger af flere faktorer. Inden anskaffelsen af et jordvarmeanlæg, kan det derfor være en god idé, at finde ud af hvilke behov du har. De ting der skal tages højde for i forhold til at få en pris og finde ud af, hvor meget du kan spare, er som følger:

  • Størrelsen på den bolig du vil varme op
  • Størrelsen på dit grundareal
  • Din nuværende varmekilde
  • Dit eksisterende elforbrug

Det kan være en god idé at indhente tilbud fra flere leverandører, inden du beslutter dig. Derfor kan vi hos GreenMatch tilbyde dig op til fire uforpligtende tilbud, hvis du udfylder vores kontaktformular.