SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere jordvarme
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 12. april 2024

Bosch jordvarme

Generelt om Bosch jordvarmeanlæg

Hvis du vælger et Bosch jordvarmeanlæg til opvarmning, kan du både vælge mellem vertikal jordvarme boring eller horisontal jordvarme. Hvilken type du skal vælge, afhænger af hvor stort et haveareal du har. Hvis du vil have horisontal jordvarme, skal dit haveareal være ca. tre gange så stort som din bolig. Lige meget hvilken type jordvarme du vælger, er varmepumperne som Bosch sælger i Danmark tilpasset det danske klima, og kan benyttes i 20 graders frost, hvilket gør, at du både kan opvarme dit hjem om sommeren og om vinteren.

Så effektiv er en Bosch jordvarmepumpe

Bosch jordvarmepumper opfylder alle krav inden for kvalitet, funktionalitet og levetid. Hvilket også har sikret dem en position på listen over de mest energieffektive varmepumper, udarbejdet af Energistyrelsen. Alle Bosch jordvarmepumper er af energimærket A, og har med deres indbyggede scroll-kompressorteknik et lavt energiforbrug og en høj COP-værdi på mellem 4 og 5. De er, som følge af god isolering, også meget støjsvage. Du vil med en Bosch jordvarmepumpe kunne spare ca. 50-60 procent på din varmeregning.

Bosch jordvarmepumpe ude i naturen

Der er tre forskellige modeller i Boschs serie af jordvarmepumper, og de fås med forskellige ydelser:

Bosch Compress 6000 LWM er en komplet modulenhed, med en integreret varmtvandsbeholder i rustfrit stål. Denne enhed kan fås med ydelser på 4-10 kW, og henvender sig primært til enfamilieshuse.

Bosch Compress 6000 LW er en kompakt enhed, hvilket vil sige, at den skal sluttes til en eksisterende varmvandsbeholder. Enheden fås med en ydelse på 6-17 kW, og egner sig bedst til enfamilieshuse og dobbelthuse, der har en ekstern varmtvandsbeholder.

Bosch Compress 5000 LW er en varmepumpe, som henvender sig til større ejendomme, hvor der er brug for en væsentligt større ydelse. Enheden kan købes med en ydelse på 22-84 kW. Når du vælger en varmepumpe, er det selvfølgelig vigtigt, at den har den rette størrelse, alt efter hvor stort dit forbrug er. Du bør derfor altid snakke med din leverandør om dine behov inden installation.

Så nemt kan du betjene din Bosch jordvarmepumpe

Med appen Bosch Procontrol HP har du en brugervenlighed, der gør driften af din Bosch jordvarmepumpe til en leg. Du kan nemt justere temperaturen til opvarmning og varmt vand, direkte fra din smartphone. Der er også en indbygget energiberegner, således at det er nemt at få et overblik over, hvor meget din varmepumpe producerer til både varmeanlæg og brugsvand.

Pris på Bosch jordvarmeanlæg

Prisen på et Bosch jordvarmeanlæg, og den besparelse du kan få ved at skifte til jordvarme, varierer alt efter hvor stort dit hus er, arealet på din grund, hvilken varmekilde du har, samt hvor højt et forbrug, du har.

Hvis du vil have en konkret pris på et jordvarmeanlæg, er det en god idé at indhente varmepumpe tilbud fra flere forskellige installatører, så du sikrer dig det bedste tilbud. Hvis du udfylder kontaktformularen hos GreenMatch, vil du blive kontakt med op til tre uforpligtende tilbud.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Relaterede artikler
Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?