Bosch jordvarme

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til jordvarme

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Jordvarme - Få op til 4 gratis tilbud på jordvarme
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Nyt energitilskud. Få dækket op til 30% af prisen.
Sidst opdateret: 06. september 2019

Generelt om Bosch jordvarmeanlæg

Hvis du vælger et Bosch jordvarmeanlæg til opvarmning, kan du både vælge mellem vertikal jordvarme elller horisontal jordvarme. Hvilken type du skal vælge, afhænger af hvor stort et haveareal du har. Hvis du vil have horisontal jordvarme, skal dit haveareal være ca. tre gange så stort som din bolig. Ligemeget hvilken type jordvarme du vælger, er varmepumperne som Bosch sælger i Danmark tilpasset det danske klima, og kan benyttes i 20 graders frost, hvilket gør, at du både kan opvarme dit hjem om sommeren og om vinteren.

Så effektiv er en Bosch jordvarmepumpe

Bosch jordvarmepumper opfylder alle krav inden for kvalitet, funktionalitet og levetid. Hvilket også har sikret dem en position på listen over de mest energieffektive varmepumper, udarbejdet af Energistyrelsen. Alle Bosch jordvarmepumper er af energimærket A, og har med deres indbyggede scroll-kompressorteknik et lavt energiforbrug og en høj COP-værdi på mellem 4 og 5. De er, som følge af god isolering, også meget støjsvage. Du vil med en Bosch jordvarmepumpe kunne spare ca. 50-60 procent på din varmeregning.

Bosch jordvarmepumpe ude i naturen

Der er tre forskellige modeller i Boschs serie af jordvarmepumper, og de fås med forskellige ydelser:

Bosch Compress 6000 LWM er en komplet modulenhed, med en integreret varmtvandsbeholder i rustfrit stål. Denne enhed kan fås med ydelser på 4-10 kW, og henvender sig primært til enfamilieshuse.

Bosch Compress 6000 LW er en kompakt enhed, hvilket vil sige, at den skal sluttes til en eksisterende varmvandsbeholder. Enheden fås med en ydelse på 6-17 kW, og egner sig bedst til enfamilieshuse og dobbelthuse, der har en ekstern varmtvandsbeholder.

Bosch Compress 5000 LW er en varmepumpe, som henvender sig til større ejendomme, hvor der er brug for en væsentligt større ydelse. Enheden kan købes med en ydelse på 22-84 kW. Når du vælger en varmepumpe, er det selvfølgelig vigtigt, at den har den rette størrelse, alt efter hvor stort dit forbrug er. Du bør derfor altid snakke med din leverandør om dine behov inden installation.

Så nemt kan du betjene din Bosch jordvarmepumpe

Med appen Bosch Procontrol HP har du en brugervenlighed, der gør driften af din Bosch jordvarmepumpe til en leg. Du kan nemt justere temperaturen til opvarmning og varmt vand, direkte fra din smartphone. Der er også en indbygget energiberegner, således at det er nemt at få et overblik over, hvor meget din varmepumpe producerer til både varmeanlæg og brugsvand.

Pris på Bosch jordvarmeanlæg

Prisen på et Bosch jordvarmeanlæg, og den besparelse du kan få ved at skifte til jordvarme, varierer alt efter hvor stort dit hus er, arealet på din grund, hvilken varmekilde du har, samt hvor højt et forbrug, du har. Hvis du vil have en konkret pris på et jordvarmeanlæg, er det en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige installatører, så du sikrer dig det bedste tilbud. Hvis du udfylder kontaktformularen hos GreenMatch, vil du blive kontakt med op til fire uforpligtende tilbud.