Nysgerrig på Hvordan du kan Spare Penge ved at Skifte til Jordvarme?
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
<span class="d-md-none">✔️ Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.</span><span class="d-none d-md-block">Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.</span>
✔️ Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.Nedsæt din varmeregning med op til 19.000 kr.
Ifølge beregninger fra Energistyrelsen.
<span class="d-md-none">✔️ Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbud</span><span class="d-none d-md-block">Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbud</span>
✔️ Sammenlign op til 4 skræddersyet tilbudSammenlign op til 4 skræddersyet tilbud
Du er sikret den bedste pris, når du sammenligner tilbud.
<span class="d-md-none">✔️ Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året</span><span class="d-none d-md-block">Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året</span>
✔️ Sænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om åretSænk dit CO2-aftryk med op til 5 ton om året
Bliv en af de 79.000 danskere, som vi allerede har hjulpet med en grøn energiløsning.
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 22 februar 2021

Vølund jordvarme

Generelt om Vølund jordvarmeanlæg

Vølund tilbyder komplette løsninger inden for jordvarmeanlæg, så du kan anvende jordens energi til at opvarme dit hus. Det er en god økonomisk og miljøvenlig investering, som sikrer dig mod stigende elpriser, sparer dig mange tusinde kroner på din varmeregning, og som kræver minimal vedligeholdese. Du kan enten få horisontal eller lodret jordvarme, alt efter hvor stort grundareal du har.

Så effektiv er en Vølund jordvarmepumpe

Vølund tilbyder brugervenlige varmepumper af høj kvalitet til både private og erhverv. Du kan med deres jordvarmepumper, få en COP-værdi på mellem 4 og 5, hvilket betyder, at for hver kWh el du bruger, får du 4-5 gange kWh varme tilbage. Effektiviteten af deres pumper har sikret dem en plads på Energistyrelsens varmepumpeliste over de bedste varmepumper. Deres modeller leveres med ydelser på 1,5 kW til 17 kW med eller uden indbygget varmtvandsbeholder, og derfor kan du, ligegyldigt størrelsen på dit hus, altid finde den varmepumpe, der passer til dig.

Derfor skal du vælge en Vølund jordvarme

Udover effektivitet, er der flere grunde til at vælge en varmepumpe fra Vølund Varmeteknik. Først og fremmest er deres jordvarmepumpe meget brugervenlige og har indbygget et kontrolpanel, der gør, at du kan indstille temperaturen, så du altid har et behageligt indeklima. Varmepumpen er opbygget af moduler, hvilket giver mulighed for at montere ekstra tilbehør, for eksempel ventilation. Sidst, men ikke mindst, er den støjsvag.

Vølund jordvarme

Pris på Vølund jordvarmeanlæg

Prisen for jordvarme ligger på minimum 100.000 kroner, hvilket gør det til en af de dyrere former for grøn energi. Prisen kan godt lyde af meget, men det er i de fleste tilfælde en rigtig god investering, som hurtigt tjenes hjem igen. Du kan ved skift fra et oliefyr eller fjernvarme, spare op til 60 % på din varmeregning. Der er flere faktorer der spiller ind, og som er afgørende for hvad den endelige pris bliver:

  • Størrelsen på din bolig
  • Hvor stort et forbrug du har af el og varmt vand
  • Kvaliteten af dit jordvarmeanlæg
  • Hvilken leverandør du vælger

Den sidstnævnte er grunden til, at vi hos GreenMatch altid anbefaler, at du tager kontakt til flere forskellige leverandører, for at få den bedst mulige løsning til dit hjem. Vi tilbyder dig op til fire uforpligtende tilbud på jordvarmeanlæg, hvis du blot udfylder vores kontaktformular.