Sammenlign priser på jordvarme
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Jordvarme - Få op til 4 gratis tilbud
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 01 marts 2021

Jordvarme Roskilde

Hvis du bor i Roskilde eller omegn og har interesse for miljørigtig energi bør du læse videre på denne side. Det er muligt at spare penge og have en skinnende ren samvittighed, hvis man får installeret et jordvarmeanlæg. Et jordvarmeanlæg kan reducere CO2-udslippet fra en gennemsnitlig husstand i Roskilde med op til 75 %.  

Jordvarme tilbud i Roskilde

På GreenMatch går vi meget op i miljøet og derfor giver vi interesserede folk mulighed for, at få op til fire gratis og uforpligtende tilbud på levering og installation af flere forskellige grønne energiformer. Her på siden kan du bestille tilbud på jordvarme i Roskilde, via kontaktformularen til højre, det er gratis og uforpligtende.

Kontakt Roskilde kommune

Før du installerer dit jordvarmeanlæg og begynder at spare penge på varmeregningen, skal du kontakte Roskilde kommune. Der kan være ting som gør at du ikke må installere et jordvarmeanlæg i din bolig, hvis du bor mindre end 50 meter fra vandboringer som har med drikkevand at gøre, vil du eksempelvis få afslag.

Bestil tilbud på jordvarme i Roskilde

Hvis du ønsker at bidrage til at Roskilde fortsat nedsætter CO2 udslippet samtidig med, at du selv sparer penge, så skal du blot udfylde formularen til højre, hvorefter du modtager op til fire uforpligtende og gratis tilbud.