Nysgerrig på Hvordan du kan Spare Penge ved at Skifte til Jordvarme?
Få op til 4 tilbud her
Bestil tilbud
1/3
Omtale og anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius
Sidst opdateret: 1. marts 2021

Jordvarme Roskilde

Hvis du bor i Roskilde eller omegn og har interesse for miljørigtig energi bør du læse videre på denne side. Det er muligt at spare penge og have en skinnende ren samvittighed, hvis man får installeret et jordvarmeanlæg. Et jordvarmeanlæg kan reducere CO2-udslippet fra en gennemsnitlig husstand i Roskilde med op til 75 %.  

Jordvarme tilbud i Roskilde

På GreenMatch går vi meget op i miljøet og derfor giver vi interesserede folk mulighed for, at få op til fire gratis og uforpligtende tilbud på levering og installation af flere forskellige grønne energiformer. Her på siden kan du bestille tilbud på jordvarme i Roskilde, via kontaktformularen til højre, det er gratis og uforpligtende.

Kontakt Roskilde kommune

Før du installerer dit jordvarmeanlæg og begynder at spare penge på varmeregningen, skal du kontakte Roskilde kommune. Der kan være ting som gør at du ikke må installere et jordvarmeanlæg i din bolig, hvis du bor mindre end 50 meter fra vandboringer som har med drikkevand at gøre, vil du eksempelvis få afslag.

Bestil tilbud på jordvarme i Roskilde

Hvis du ønsker at bidrage til at Roskilde fortsat nedsætter CO2 udslippet samtidig med, at du selv sparer penge, så skal du blot udfylde formularen til højre, hvorefter du modtager op til fire uforpligtende og gratis tilbud.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?