SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 22. februar 2024

Varmepumpe tilbud: Få det bedste tilbud på varmepumpe 2024

tilbud varmepumpe

Hvis du ønsker at finde det bedste tilbud på varmepumpe, så er det godt at indhente flere tilbud, som du kan sammenligne. Når du indhenter varmepumpe tilbud, er der flere ting, du skal være opmærksom på, inden du laver en bindende aftale med en installatør.

Du bør derfor altid gennemlæse dine varmepumpe tilbud og gerne indhente flere tilbud, så du kan sammenligne dem.

Når du sammenligner flere tilbud på varmepumpe, kan du bedre sikre dig, at det tilbud, du vælger, indeholder alt, du skal have, og at du ikke ender med at betale overpris.

Hvad end du ønsker tilbud på luft til vand varmepumpe eller luft til luft varmepumpe tilbud, kan vi hjælpe dig.

Hos GreenMatch kan du modtage op til 4 tilbud på varmepumper fra forskellige installatører ved kun at udfylde èn kort formular. Vi har et stort netværk af danske autoriserede installatører, der alle vil give dig et tilbud med en ekstra skarp pris.

De tilbud du modtager er 100 % gratis og uforpligtende, der er dermed intet krav om, at du accepterer de tilbud, du modtager.

Start med at modtage dit varmepumpe tilbud i dag!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Sådan får du det bedste varmepumpe tilbud inkl montering

Når du sammenligner varmepumpe tilbud inkl montering, så bør du altid sikre dig, at tilbuddene indeholder det samme, det inkludere blandt andet:

 • Varmepumpe størrelse
 • Indhold af installation
 • Serviceaftale
 • Ekstra tilbehør og materialer

Indeholder tilbuddene ikke det samme, er det svært at sammenligne dem. Som minimum bør et tilbud på varmepumpe altid indeholde din valgte varmepumpe i den rette størrelse og standardmontage.

En komplet luft til vand varmepumpe pris og det tilbud, du modtager påvirkes i høj grad af størrelsen på din varmepumpe, så husk at være sikker på, at du sammenligner den samme størrelse i alle tilbud, du modtager.

Standardmontage

Alle tilbud på varmepumpe, som du modtager gennem vores service, indeholder som minimum en standard installation af luft til vand varmepumpe. I en standardmontage kan du forvente, at varmepumpen bliver placeret i korrekt afstand til skel, at de to dele bliver forbundet korrekt og at der bliver boret et hul til rør eller slanger.

Du kan yderligere forvente korrekt tilslutning til strøm, montering af de to dele og installation af kondensafløb. Kan din varmepumpe tilsluttes WI-FI, kan du også forvente at opsætning af det, er en del af installationen.

Ekstra tilbehør

Udover standardmontage, har du mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør, når du bestiller et varmepumpe tilbud. Ekstra tilbehør kan f.eks. være et vægbeslag til udedelen, der kan holde pumpen fri for blade og grene.

Du kan også købe fødder til udedelen. Det kan være med til at reducere vibrationerne og dermed fungere som en form for støjdæmper.

Det kan også være en god idé at tilkøbe en drypbakke til udedelen. Bakken vil lede vand, der opstår ved kondens væk fra varmepumpen, og du undgår dermed, at kondensen skader varmepumpen.

Er din valgte varmepumpe uden WI-FI, kan du tilkøbe et WI-FI-modul. Med WI-FI kan du blandt andet fjernstyre din varmepumpe med din mobil.

Service aftale

Mange installatører tilbyder en serviceaftale. En serviceaftale vil typisk indeholde det årlige lovpligtige servicetjek af din varmepumpe.

Nogle installatører tilbyder også en større serviceaftale, der kan dække eventuelle problemer, der kan opstå ved din varmepumpe. Du kan aftale med din installatør, hvorvidt du ønsker en serviceaftale som en del af dit varmepumpe tilbud.

Er du helt ny til varmepumper, kan du læse alt om, hvordan fungerer en varmepumpe før du bestiller tilbud.

Hvordan får jeg tilbud på varmepumpe?

Du kan nemt få tilbud på varmepumpe via vores gratis service. Processen er kort og simpel:

 1. Udfyld vores korte formular
 2. Du bliver ringet op af os med opfølgende spørgsmål
 3. Vi sender din forespørgsel videre til op til 4 danske installatører
 4. Du modtager tilbud på varmepumpe.

Før du kan modtage de rette tilbud og for at gøre processen endnu nemmere, er der få ting, vi og varmepumpepartnerne vil spørge ind til. Dem kan du læse mere om her, så du kan få dit tilbud på varmepumpe nemt og hurtigt.

Hvad er dit varmeforbrug?

Dit energiforbrug er afgørende for størrelsen på din varmepumpe. Du kan aflæse dit varmeforbrug på dit gasfyr eller oliefyr.

Ved de fleste forsyningsselskaber, kan du også finde dit forbrug, enten på deres hjemmeside eller i deres app. Når du kender dit varmeforbrug, kan du nemt finde ud af, hvilken størrelse din varmepumpe skal være.

Som tommelfingerregel kan du nemlig gange dit varmeforbrug i kWh med det antal kvadratmeter der skal opvarmes, resultatet vil være den optimale størrelse på en varmepumpe.

Er du interesseret i, hvordan dit forbrug vil være med en varmepumpe, så kan du læse vores artikel: Hvad koster en varmepumpe i drift.

Har dit hus et vandbåren varmesystem, og er det godt isoleret?

For at din varmepumpe skal fungere optimalt og være mest effektiv, og dermed give dig en stor besparelse, skal dit varmesystem være vandbåren. Er dit nuværende system elektrisk, vil du være nødt til at omdanne det til et vandbåren system for at få installeret en varmepumpe.

God isolering sikrer, at du kan udnytte varmepumpens effektivt. Er dit hus dårligt isoleret, vil du bruge mere energi på opvarmning og vil dermed ikke opnå en lige så høj besparelse, som hvis dit hus har god isolering.

Hvad koster varmepumpen, og kan du få tilskud?

Prisen på varmepumpen afhænger af typen af varmepumpe:

 • Luft til luft varmepumpe: 10.000 kr. – 30.000 kr.
 • Luft til vand varmepumpe: 100.000 kr. – 150.000 kr.
 • Jordvarme: 150.000 kr. – 200.000 kr.

Hvorvidt du kan få tilskud til varmepumpe afhænger af den varmepumpe du vælger. Ved installation af luft til vand varmepumpe og jordvarme, kan du søge om tilskud via Varmepumpepuljen, når den er åben.

Et krav, for at få tilskud fra Varmepumpepuljen, er, at din varmepumpe skal installeres af en VE-certificeret montør. Alle vores partnere er VE-certificeret, så med tilbud fra GreenMatch kan du søge om tilskud uden bekymring.

Før du søger tilskud, er det en god idé at indhente tilbud, så du på den måde er sikker på, hvad du skal søge tilskud til. Husk på, at du ikke må indgå en aftale, før du har fået tilsagn om tilskud.

Få tilbud på varmepumpe nemt og hurtigt

Det kan være besværligt og tidskrævende, og du kan ende med at bruge timer på at finde og kontakte flere installatører, så du kan sammenligne tilbud på varmepumpe.

Hos GreenMatch har vi gjort denne process nemmere for dig ved at samle det hele ét sted, så du kun skal udfylde en formular for at modtage op til 4 varmepumpe tilbud.

Få varmepumpe tilbud

Ved at bruge GreenMatch til at indhente varmepumpe tilbud, modtager du op til 4 tilbud fra danske installatører, som du nemt kan sammenligne. Det gør det nemt for dig at vælge et tilbud, som passer til både dit behov og budget.

Indhent dit tilbud på varmepumpe i dag!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Ofte stillede spørgsmål om varmepumpetilbud

Nikita Gravesen
Skrevet af Nikita Gravesen, Skribent

Nikita har siden sommeren 2022 skrevet for Greenmatch.dk. Her skriver hun artikler om grønne løsninger til danskere, der gerne vil leve lidt grønnere. Hun sætter en dyd i at gøre kompleks information konkret. Selvom vejen til den grønne omstilling kan være besværlig og kompleks, mener hun, at alle skal have muligheden for at være med.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?