SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Få op til 4 tilbud her
1/4
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 13. oktober 2023

Varmepumpe tilbud: Guide til køb og tilbud

Varmepumpe tilbud

Når du indhenter varmepumpe tilbud, er der flere ting, du skal være opmærksom på, inden du laver en bindende aftale med en installatør. Du bør derfor altid gennemlæse dine varmepumpe tilbud og gerne indhente flere tilbud, så du kan sammenligne dem.

Når du sammenligner flere tilbud på varmepumpe kan du bedre sikre dig, at det tilbud du vælger indeholder alt du skal have, og at du ikke ender med at betale overpris.

Hvad end du ønsker luft til vand varmepumpe tilbud eller luft til luft varmepumpe tilbud, kan vi hjælpe dig.

Hos GreenMatch kan du modtage op til 4 tilbud på varmepumper fra forskellige installatører, ved kun at udfylde èn kort formular. Vi har et stort netværk af danske autoriserede installatører, der alle vil give dig et tilbud med en ekstra skarp pris.

De tilbud du modtager er 100 % gratis og uforpligtende, der er dermed intet krav om, at du acceptere de tilbud du modtager.

Start med at modtage dit varmepumpe tilbud i dag!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Tilbud på varmepumpe: Sådan sammenligner du flere tilbud

Når du sammenligner varmepumpe tilbud inkl montering, så bør du altid sikre dig, at tilbuddene indeholder det samme, det inkludere blandt andet:

  • Varmepumpe størrelse
  • Indhold af installation
  • Serviceaftale
  • Ekstra tilbehør og materialer

Indeholder tilbuddene ikke det samme er det svært at sammenligne dem. Som minimum bør et tilbud på varmepumpe dog altid indeholde din valgte varmepumpe, i den rette størrelse, og standardmontage.

Prisen på din varmepumpe og det tilbud du modtager vil i høj grad påvirkes af størrelsen på din varmepumpe, så husk at være sikker på, at denne størrelse er den samme på alle tilbud du modtager.

Standardmontage

Alle tilbud på varmepumpe, som du modtager gennem vores service vil som minimum indeholde en standard montering af varmepumpe. I en standardmontage kan du forvente, at varmepumpen bliver placeret i korrekt afstand til skel, at de to dele bliver forbundet korrekt og at der bliver boret et hul til rør eller slanger.

Du kan yderligere forvente korrekt tilslutning til strøm, montering af de to dele og installation af kondensafløb. Kan din varmepumpe tilsluttes WI-FI kan du også forvente at opsætning af det, er en del af installationen.

Ekstra tilbehør

Udover standardmontage, har du nogen gange mulighed for at tilkøbe ekstra tilbehør, når du bestiller et varmepumpe tilbud. Ekstra tilbehør kan f.eks. være et vægbeslag til udedelen, der kan holde pumpen fri for blade og grene.

Du kan også købe fødder til udedelen, det kan være med til at reducere vibrationerne og dermed også fungere som en form for støjdæmper. Det kan også være en god idé at tilkøbe en drypbakke til udedelen, bakken vil lede vand, der opstår ved kondens væk fra varmepumpen og du undgår dermed, at kondensen skader varmepumpen.

Er den varmepumpe du vælger uden WI-FI, kan du tilkøbe et WI-FI-modul. Med WI-FI kan du blandt andet fjernstyre din varmepumpe med din mobil.

Service aftale

Mange installatører tilbyder en service aftale som du kan bruge efter installation af din varmepumpe. En serviceaftale vil typisk indeholde det årlige lovpligtige servicetjek af din varmepumpe.

Nogle installatører tilbyder også en større serviceaftale, der kan dække eventuelle problemer, der kan opstå ved din varmepumpe. Du kan aftale med din installatør, hvorvidt du ønsker en serviceaftale som en del af dit varmepumpe tilbud.

Er du helt ny til varmepumper, kan du læse alt om, hvordan fungerer en varmepumpe før du bestiller tilbud.

Få tilbud på varmepumpe nemt og hurtigt

Det kan være besværligt og tidskrævende, og du kan ende med at bruge timer på at finde og kontakte flere installatører, så du kan sammenligne tilbud på varmepumpe.

Hos GreenMatch har vi gjort denne process nemmere for dig, ved at samle det hele et sted, så du kun skal udfylde en formular for at modtage op til 4 varmepumpe tilbud.

Få varmepumpe tilbud

Ved at bruge GreenMatch til at indhente varmepumpe tilbud, modtager du op til 4 tilbud fra danske installatører, som du nemt kan sammenligne. Det gør det nemt for dig at vælge et tilbud, som passer til både dit behov og budget.

Indhent dit tilbud på varmepumpe i dag!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris
Nikita Gravesen
Skrevet af Nikita Gravesen, Skribent

Nikita har siden sommeren 2022 skrevet for Greenmatch.dk. Her skriver hun artikler om grønne løsninger til danskere, der gerne vil leve lidt grønnere. Hun sætter en dyd i at gøre kompleks information konkret. Selvom vejen til den grønne omstilling kan være besværlig og kompleks, mener hun, at alle skal have muligheden for at være med.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?