Nysgerrig på Hvordan du kan Spare Penge ved at Skifte til Jordvarme?
Få op til 4 tilbud her
Bestil tilbud
1/3
Omtale og anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius
Sidst opdateret: 1. marts 2021

Jordvarme Nibe

Der er mange grunde til at få installeret jordvarme i din bolig. Du sparer mange penge på dine fremtidige varmeregninger og du udleder mindre CO2. Hvis du vil bidrage til at gøre Nibe til en grønnere by at bo i og spare penge, så bør du overveje at få installeret et jordvarmeanlæg.

Jordvarme tilbud i Nibe

Her på siden har du mulighed for at læse mere om jordvarme og de fordele du får ved at installere et jordvarmeanlæg i din have. Du har mulighed for at bestille op til fire, gratis og uforpligtende, tilbud via kontaktformularen i højre side. Alle de tilbud du modtager er fra udbydere som har mulighed for at levere og installere jordvarme i Nibe og omegn.

Du er sikret konkurrencedygtige tilbud fra alle vores samarbejdspartnere, da de alle ved, at du modtager tilbud fra andre end dem. Når du modtager tilbuddene skal du blot vælge det tilbud du syntes bedst om og aftale resten med den udbyder.

Kontakt Aalborg kommune

Hvis du vil have etableret jordvarme i Nibe skal du tage kontakt til Aalborg kommune for at få accept til projektet. Generelt er kommunerne meget glade for grøn energi men der kan være visse faktorer som gør, at du ikke er egnet til denne energiform. Det kan eksempelvis være, at du bor for tæt på drikkevandsboringer.

Bestil tilbud på jordvarme i Nibe

Ved at udfylde formularen til højre vil du modtage op til fire gratis og uforpligtende tilbud. Alle de tilbud du modtager er fra leverandører som har mulighed for at levere og installere jordvarmeanlæg i Nibe.

Når du har udfyldt formularen vil du blive ringet op af en af vores medarbejdere, som vil stille et par uddybende spørgsmål. Dette gøres for, at vores samarbejdspartnere har de bedste forudsætninger for at levere et godt tilbud til dig, på levering og installering af et jordvarmeanlæg i Nibe eller omegn.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?