Bestil tilbud på isolering her
Modtag op til 4 tilbud på isolering
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Isolering - Få op til 4 gratis tilbud på isolering
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Sidst opdateret: 29. januar 2020

Isoler dit hjem korrekt

Der er store besparelser at gøre sig ved at isolere hjemmet korrekt, dog er det vigtigt at søge den rigtige rådgivning, for at love og foranstaltninger overholdes.

Det skal du gøre, når du isolerer dit hjem

Ønsker du at isolere din bolig på ny, eller blot efterisolere din eksisterende isolering? er det vigtigt at du søger den rigtige rådgivning. Isolering er ikke bare isolering, der skal tages højde for dit hus, vægge og hvilken opvarmning du ønsker, samt de mange lovpligtige regler der skal overholdes. Det vil derfor være en fordel for dig at alliere dig med en fagkyndig, der har styr på sit håndværk.

Allier dig med en fagkyndig isolatør og spar penge

Vigtigheden af, at alliere dig med en fagkyndig når dit hjem skal isoleres eller efterisoleres, kan ikke understreges nok. Får du dit hjem isoleret ordentlig, vil værdien heraf stige markant. Du vil spare på CO2-udslippet og sikre et bedre indeklima i din bolig.

Ved at isolere dit hjem ordentligt, vil du kunne holde på varmen i dit hjem i større grad, så du dermed kan spare penge på din varmeregning. Hvis du derimod ikke isolerer dit hjem tilstrækkeligt, kan det have den komplet modsatte effekt, da du ikke alene kan skade miljøet, men også kan tabe de mange penge du ellers kan vinde.

Vær opmærksom på kvaliteten af håndværket

I branchen for isolering, vil du kunne finde en del billigere tilbud. Dette skyldes for det meste, at der er tale om billigere arbejdskraft, så vær opmærksom på kvaliteten som oftest ses heraf. Derfor vil du spare dig selv for en masse penge i længden, i form af ekstraudgifter, ved at få dit hjem isoleret korrekt første gang.

Ved at være opmærksom på dette og vælge en fagkyndig til at gøre arbejdet for dog, vil også undgå at komme i klemme i forhold til nogle af de lovpligtige regler der findes, såsom tætheden af isoleringen. En ting er hvis tætheden af din isolering ikke er i overensstemmelse med loven, noget andet er at det også bliver en irriterende og dyr affære for dig i længden, hvis der dannes kuldebroer og træk. Dette er nemlig både skidt for indeklimaet, CO2-udslippet og din varmeregning.

Læs mere: Hulmursisolering

Få fradrag inden 2015

I 2014 udløber håndværkerfradraget. Det betyder at du lige akkurat kan nå, at få del i de op mod 15.000 kr. om året for arbejdsløn til service og vedligeholdelse af din bolig. Du skal blot have sat arbejdet i gang inden årets udgang og betale senest 1. marts 2015.

Dette betyder dog ikke at du skal kaste dig ud i det helt store isoleringsprojekt med det samme. Har du derimod gået med tanker om f.eks. efterisolere din bolig og har du sat dig grundigt ind i tingene, måske allerede fundet en håndværker, så vil du med fordel kunne igangsætte arbejdet inden årets slutning.

Læs mere: Isolering