• Øg dit hus’ værdi med solceller

  Her kan du få et overblik over hvilke økonomiske fordele der er, ved at installere solceller på din bolig. Derudover er der foretaget en undersøgelse der viser, at dit hus' værdi bliver forøget og du ofte kan få dækket omkostninger til solcellerne, når du sælger dit hus.
  Læs mere
 • Så stor varmepumpe skal du bruge

  Er du i tvivl om, hvor stor effekt du har behov for, når du skal købe varmepumpe? Her er nogle simple trin, du kan følge for at finde den rigtige størrelse varmepumpe til dig og din bolig.
  Læs mere
 • Nu er fremtidens huse her - miniCO2 husene

  I Nyborg har man opstillet miniCO2 huse, hvor der allerede fra byggeriets begyndelse og ned til mindste detaljer, er tænkt på at være miljørigtig. I et sådant hus kan du leve grønt nu og i fremtiden, uanset hvordan dit liv former sig. Dette uden de store omkostninger senere hen.
  Læs mere
 • Kombiner gulvvarme med din varmepumpe

  Der er mange økonomiske fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe - dog kan disse blive endnu mere fordelagtige, ved at kombinere dem med gulvvarme. Gulvvarme og varmepumper er det perfekte match!
  Læs mere
 • Hvorfor er service til din varmepumpe vigtig?

  Generelt skal din varmepumpen serviceres en gang om året, da dette er lovpligtigt. Dog gør du også dig selv en tjeneste, da din varmepumpe bliver optimeret og du undgår en højere el-regning.
  Læs mere