Vølund varmepumpe

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til en varmepumpe

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Bestil dine tilbud i dag og bliv klar til energitilskud 2021
Sidst opdateret: 19. oktober 2020

Vølund varmepumpe

Vølund varmepumpe - luft til vand

Med en effektiv luft til vand varmepumpevarmepumpe vølund fra Vølund, får du en totalløsning, som både opvarmer boligen og brugsvandet. Ovenikøbet er det et miljøvenligt produkt, som potentielt kan spare boligen mange penge på varmeregningen.  

Vølund tilbyder tre forskellige serier af varmepumper, som du kan læse nærmere om her.

F2120:
Fås i i 8, 12, 16 og 20 KW. Den består af en indedel og udedel, og egner sig til alle boligstørrelser. De er lavet, så de er i stand til at klare temperaturer på ned til -25 grader, og via en indbygget kondensbakke, sikres der, at der ikke dannes is under varmepumpen. Hertil er varmepumpen blandt de mest lydsvage på markedet, har en SCOP-værdi på mere end 5, og en fremløbstemperatur på op til 65 grader (63 ved -25 grader). 

F2040:
F2040 er specielt udviklet til det nordiske klima og er meget installationsvenlig, da den ikke behøver nedgravning af jordslanger. Sortimentet består af modellerne F2040 (3-8 kW), F2040 (3-12 kW) og F2040 (3-16 kW). Samtlige modeller kan dække en boligs varmebehov på 4-16 kW. Indbygget er en intelligent styreenhed, der sørger for optimal kontrol af varmepumpen. Dertil er materialerne til pumpen nøje udvalgt, for at sikre en lang levetid i det nordiske klima. Med den lydsvage driftsfunktion, muliggøres en drift med lavt støjniveau.

F2300:
F2300 er specielt egnet til større private huse eller bygninger til erhvervsbrug, med et ydelsesniveau på hele 14 kW eller 20 kW, og mulighed for at dække energibehovet fra 5-22 kW. Der er her ligeledes lagt vægt på et lavt lydniveau, samt en let installation. Her kan opnås en COP-værdi på op til 5,19.

Sammenkoblingsmuligheder

Vølunds luft til vand varmepumper kan eksempeltvis kobles sammen med en VVM 500-varmvandsbeholder, som dermed giver dig mulighed for at give din bolig billig og miljøvenlig opvarmning af både hus og brugsvand. VVM 500 er udstyret med den nyeste styringsteknologi, som sørger for god komfort, økonomi og sikker drift. Det betyder, at du let kan aflæse data på systemet via VVM 500s letlæselige display. I kombination med luft til vand varmepumpen, fås derfor et komplet, driftssikkert varmesystem.

Pris på en Vølund varmepumpe

Alt afhængig af hvilken model og evt. tilkoblinger du vælger til din varmepumpe, vil det påvirke prisen. Hvilken model som passer bedst til dig, afhænger af forskellige faktorer, såsom hvor stor hustanden er, hvilke funktioner der ønskes og dit energiforbrug. Når du har identificeret hvilke behov du har, kan der let indhentes en række uforpligtende tilbud, ved at du udfylder kontaktformularen her på siden.