SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
1/5
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 2. februar 2024

Vølund varmepumpe

Vølund varmepumpe – luft til vand

Med en effektiv luft til vand varmepumpe fra Vølund, får du en totalløsning, som både opvarmer boligen og brugsvandet. Ovenikøbet er det et miljøvenligt produkt, som potentielt kan spare boligen mange penge på varmeregningen.  

varmepumpe vølund

Vølund tilbyder tre forskellige serier af varmepumper, som du kan læse nærmere om her.

F2120:
Fås i i 8, 12, 16 og 20 KW. Den består af en indedel og udedel, og egner sig til alle boligstørrelser. De er lavet, så de er i stand til at klare temperaturer på ned til -25 grader, og via en indbygget kondensbakke, sikres der, at der ikke dannes is under varmepumpen. Hertil er varmepumpen blandt de mest lydsvage på markedet, har en SCOP-værdi på mere end 5, og en fremløbstemperatur på op til 65 grader (63 ved -25 grader). 

F2040:
F2040 er specielt udviklet til det nordiske klima og er meget installationsvenlig, da den ikke behøver nedgravning af jordslanger. Sortimentet består af modellerne F2040 (3-8 kW), F2040 (3-12 kW) og F2040 (3-16 kW). Samtlige modeller kan dække en boligs varmebehov på 4-16 kW. Indbygget er en intelligent styreenhed, der sørger for optimal kontrol af varmepumpen. Dertil er materialerne til pumpen nøje udvalgt, for at sikre en lang levetid i det nordiske klima. Med den lydsvage driftsfunktion, muliggøres en drift med lavt støjniveau.

F2300:
F2300 er specielt egnet til større private huse eller bygninger til erhvervsbrug, med et ydelsesniveau på hele 14 kW eller 20 kW, og mulighed for at dække energibehovet fra 5-22 kW. Der er her ligeledes lagt vægt på et lavt lydniveau, samt en let installation. Her kan opnås en COP-værdi på op til 5,19.

Varmepumpe priser varierer meget. Det er derfor en god idé, at du sætter dig ind i, hvad der er vigtigt for dig i valget af en varmepumpe.

Sammenkoblingsmuligheder

Vølunds luft til vand varmepumper kan eksempeltvis kobles sammen med en VVM 500-varmvandsbeholder, som dermed giver dig mulighed for at give din bolig billig og miljøvenlig opvarmning af både hus og brugsvand. VVM 500 er udstyret med den nyeste styringsteknologi, som sørger for god komfort, økonomi og sikker drift. Det betyder, at du let kan aflæse data på systemet via VVM 500s letlæselige display. I kombination med luft til vand varmepumpen, fås derfor et komplet, driftssikkert varmesystem.

Er du interesseret i andre dansk produceret varmepumper kan du læse om DVI luft til vand varmepumpe i vores artikel om DVI Energi.

Pris på en Vølund varmepumpe

Alt afhængig af hvilken model og evt. tilkoblinger du vælger til din varmepumpe, vil det påvirke prisen. Hvilken model som passer bedst til dig, afhænger af forskellige faktorer, såsom hvor stor hustanden er, hvilke funktioner der ønskes og dit energiforbrug. Når du har identificeret hvilke behov du har, kan der let indhentes en række uforpligtende varmepumpe tilbud, ved at du udfylder kontaktformularen her på siden.

De varmepumpe tilbud, du modtager via GreenMatch er gratis og uforpligtende. Du behøver derfor ikke at gøre brug af de tilbud du modtager, hvis du ikke er tilfredse med dem.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?