Varmepumpe - Sammenlign priser fra lokale installatører
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

Klimadan varmepumpe

Alt, du bør vide om Klimadan varmepumper

På denne side kan du læse om Klimadans varmepumpemodeller inden for jordvarme og luft til vand. Klimadan blev stiftet i 1980 og er en af landets førende installatører af vedvarende energiløsninger.

Klimadan kan hjælpe dig med hele processen fra dimensionering af din varmepumpe til efterservice. De har landsdækkende serviceaftaler og giver servicekunder et årligt eftersyn. Med en luft til vand Klimadan varmepumpe følger også 5 års totalgaranti, hvis du tegner et serviceabonnement.

Klimadan benytter sig af Thermia luft til vand varmepumper, der kan fungere som den eneste varmekilde i din bolig. Deres produkter er effektive og tilpasset det nordiske klima. Når du finder et tilbud, som passer dig og du vælger at bestille det, modtager du også et konsulentbesøg. På den måde er du sikret, at din varmepumpe passer til din bolig.

Her kan du se, hvad du kan læse om Klimadan varmepumper på denne side:

Klimadan varmepumpe - luft til vand

Luft til vand varmepumper er en populær grøn energiløsning, der kan nedsætte dit energiforbrug drastisk. Teknologien bag varmepumperne udvikler sig hurtigt, så disse varmepumper bruger alle moderne teknologi for at være så effektive som muligt. Varmepumper fra Thermia benytter sig af flere nye varmeteknologier:

  • HGW (Hot Gas Water heater)
    HWG er en patenteret teknologi udviklet af Thermia, hvor rumopvarmningen bliver udnyttet til også at kunne producere varmt brugsvand. Med andre ord betyder det, at varmepumpen producerer varmt vand samtidigt med, at den opvarmer dit hjem.
  • TWS (Tap Water Stratification)
    TWS er en anden teknologi, som er udviklet af Thermia til produktion af varmt brugsvand. Denne gør, så det varme vand produceres hurtigere og ved højere temperaturer end gennem traditionelle teknikker.

Klik på bannerne for at læse om modellerne.

1. Thermia iTec

Thermia’s iTec-model er drevet af den såkaldte inverterteknologi. Denne styring i kompressoren bruger en kompleks algoritme, så varmebelastningen løbende bliver justeret i forhold til dine varmebehov. Den store sæsonmæssige ydelse gør, at Thermia iTec kan reducere dit energiforbrug med 75%.

Du kan vælge mellem ydelsestørrelser på 5, 9 og 16 kW. Varmepumpen har energimærke A+++ og A++ afhængigt af, om den er den eneste varmekilde i boligen.

Thermia iTec har en kølefunktion, som du kan benytte i sommeren for at få et godt indeklima. Hvis du har en svømmepøl, kan du også varme denne og nedsætte dine omkostninger drastisk.

2. Thermia Atec

Thermia Atec er testvinder fra det svenske Energimyndigheten som den varmepumpe, der giver de største samlede besparelser. Thermia Atec er designet til at være den mest støjsvage pumpe på markedet med et lydniveau på 61 dB i samme test. Denne kan blive endnu lavere, hvis man bruger “Silent Mode”.

Du kan få varmepumpen fra 6 kW op til 36 kW. Det betyder, at du kan få Atec i den ydelsesstørelse, som passer bedst til dit hus. Thermia Atec har samme energimærke som Itec-modellen.

Indedelen kommer i fire udgaver, som:

  • Standard - En styreenhed, som for det meste ikke vil blive anvendt alene i et almindeligt hus
  • Plus - Samme styreenhed med en indbygget cirkulationspumpe, 3-vejsventil til brugsvandsprioritering og en EL-patron
  • Total - Alle disse indbygget i en 180 liters varmtvandsbeholder med TWS-teknologi
  • Total (+60) - Tilføjer et 60 liters bufferkit og en ekspansionsbeholder på 12 liter, hvilket øger effektiviteten ved at sikre den nødvendige mængde vand til varmepumpen

Thermia Link - Trådløst kontrolpanel til varmepumpe

Thermia Link er et kontrolpanel, som du kan placere hvor som helst i huset. Link er forbundet trådløst til din varmepumpe og andre varmesystemer, så du kan styre temperaturen i alle rum.

Du kan også sætte Link på ugentlige tidsplaner for alle rum. Det vil sige, at du for eksempel kan lade kontrolpanelet øge temperaturen i køkkenet på kolde morgener eller sænke temperaturen om natten, osv.

Thermia Online - Online fjernbetjening af varmepumpe

Thermia Online er en valgfri løsning, som forbinder din varmepumpe med din mobil, computer eller tablet. Du kan derfor kontrollere temperaturen i din bolig, uden at du behøver at være hjemme selv.

Derudover kan du holde dig opdateret med, hvordan varmesystemet generelt fungerer og få meddelelser om eventuelle problemer. Appen findes til iPhone og Android.

Klimadan jordvarme

Gennem Klimadan kan du få jordvarme varmepumper fra Combi’s 300+-serie og Thermia’s Diplomat-serie. Disse pumper har høj årsvirkningsgrad og lave vedligeholdesesomkostninger.

Klik på bannerne for at læse om modellerne.

1. Thermia Diplomat Optimum og Thermia Diplomat Duo Optimum

Thermia Diplomat Optimum og duo-versionen er løsninger på jordvarme, som kan reducere dine varmeomkostninger med op til 75%.

Thermia Diplomat Duo Optimum er en udvidelse af Thermia Diplomat Optimum, hvor denne udgave ikke har en integreret varmtvandsbeholder. De har hastighedsstyring, hvilket betyder høj effektivitet og ingen unødvendig drift af varmepumpen.

2. Thermia Diplomat Optimum G3 og Thermia Diplomat Duo Optimum G3

Thermia G3-produkter kan reducere dine varmeudgifter med op til 80%. Da den er udstyret med TWS- og HGW-teknologi, leverer den en suveræn årsvirkningsgrad. Med G3 kan du skræddersy den løsning for opvarmning/nedkøling, som passer bedst for dig i kombination med andre varmekilder.

Her er forskellen igen, at Duo ikke har en integreret varmtvandsbeholder. Du kan købe en separat varmtvandsbeholder (Thermia MBH) i størrelserne 200 eller 300 liter. Klimadan anbefaler Duo-modellen, hvis du har behov for store mængder vand eller har lavt til loftet.

3. Thermia Diplomat Inverter og Thermia Diplomat Inverter MINI

Inverter-modellen bruger Thermias nyudviklede inverter-kompressor til at reducere energiudgifterne mest muligt efter det aktuelle behov. Varmepumpen har en meget høj SCOP-værdi på grund af denne selvjusterende kompressor.

Thermia Diplomat Inverter MINI er, som navnet antyder, en mindre variant af den normale Diplomat Inverter-model. Dens ydelsesniveau og andre funktioner er optimeret til at give de bedst mulige besparelser til huse med et lavere energiforbrug. Kompressoren har med variabel hastighed et effektområde på 1,5-7 kW.

4. COMBi’s 300+ serien

COMBi’s 300+ serie er en opgradering af dens forgænger, som tilføjer mere brugervenlighed, moderne design og vigtigst af alt - højere effektivitet. Den forbedrede kølekreds har eksempelvis hævet effektiviteten med 15-20%. Med disse kan du nå op på en SCOP på 5.23, hvilket er fundet af tests hos Teknologisk Institut.

COMBi 300C+

COMBi 300C+ er en højst effektiv varmepumpe til varmtvandsproduktion og boligopvarmning, hvor alle komponenterne er indbygget i kabinettet. Med 300C+ får du en varmepumpe, som er særligt brugsvenlig på grund af dens styreenhed. Derudover er den modulopbygget, hvilket gør den let at servicere og vedligeholde. Du kan få varmepumpen med en udgangseffekt på 6-13 kW.

COMBi 300S+

COMBi 300S+ er en meget fleksibel varmepumpe, som kan kombineres med en varmtvandsbeholder og brugsprioritering. Den er særligt støjsvag og har mange af de samme egenskaber som 300C+. Den har også et byggeklodssystem, som kan skræddersys til det konkrete behov, du har med varmepumpen.

Pris på en Klimadan varmepumpe

Dit behov og din bolig af er afgørende for, hvilken Klimadan varmepumpe og hvilken varmepumpe pris, der passer til dig. Det er sandt, om du så ønsker jordvarme, luft til vand eller en luft til luft varmepumpe. Dit forbrug og størrelsen på din bolig, samt hvilke funktioner du ønsker fra en varmepumpe, har nemlig indflydelse på prisniveauet.

Ved at udfylde formularen her på Greenmatch.dk kan du få op til 4 uforpligtende tilbud på en varmepumpe, der passer til dine krav. Bemærk, at du modtager tilbud fra de producenter, der kan matche dine ønsker. Det betyder, at du ikke nødvendigvis modtager tilbud fra Klimadan.

Få tilbud på varmepumper her!

Det tager kun 2 minutter