Varmepumpe - Sammenlign priser fra lokale installatører
Få op til 4 tilbud her
Bestil tilbud
1/4
Omtale og anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius
Sidst opdateret: 5. januar 2023

Klimadan varmepumpe

Alt, du bør vide om Klimadan varmepumper

På denne side kan du læse om Klimadans varmepumpemodeller inden for jordvarme og luft til vand. Klimadan blev stiftet i 1980 og er en af landets førende installatører af vedvarende energiløsninger.

Klimadan kan hjælpe dig med hele processen fra dimensionering af din varmepumpe til efterservice. De har landsdækkende serviceaftaler og giver servicekunder et årligt eftersyn. Med en luft til vand Klimadan varmepumpe følger også 5 års totalgaranti, hvis du tegner et serviceabonnement.

Klimadan benytter sig af Thermia luft til vand varmepumper, der kan fungere som den eneste varmekilde i din bolig. Deres produkter er effektive og tilpasset det nordiske klima. Når du finder et tilbud, som passer dig og du vælger at bestille det, modtager du også et konsulentbesøg. På den måde er du sikret, at din varmepumpe passer til din bolig.

Her kan du se, hvad du kan læse om Klimadan varmepumper på denne side:

Klimadan varmepumpe – luft til vand

Luft til vand varmepumper er en populær grøn energiløsning, der kan nedsætte dit energiforbrug drastisk. Teknologien bag varmepumperne udvikler sig hurtigt, så disse varmepumper bruger alle moderne teknologi for at være så effektive som muligt. Varmepumper fra Thermia benytter sig af flere nye varmeteknologier:

  • HGW (Hot Gas Water heater)
    HWG er en patenteret teknologi udviklet af Thermia, hvor rumopvarmningen bliver udnyttet til også at kunne producere varmt brugsvand. Med andre ord betyder det, at varmepumpen producerer varmt vand samtidigt med, at den opvarmer dit hjem.
  • TWS (Tap Water Stratification)
    TWS er en anden teknologi, som er udviklet af Thermia til produktion af varmt brugsvand. Denne gør, så det varme vand produceres hurtigere og ved højere temperaturer end gennem traditionelle teknikker.

Klik på bannerne for at læse om modellerne.

Thermia Link – Trådløst kontrolpanel til varmepumpe

Thermia Link er et kontrolpanel, som du kan placere hvor som helst i huset. Link er forbundet trådløst til din varmepumpe og andre varmesystemer, så du kan styre temperaturen i alle rum.

Du kan også sætte Link på ugentlige tidsplaner for alle rum. Det vil sige, at du for eksempel kan lade kontrolpanelet øge temperaturen i køkkenet på kolde morgener eller sænke temperaturen om natten, osv.

Thermia Online – Online fjernbetjening af varmepumpe

Thermia Online er en valgfri løsning, som forbinder din varmepumpe med din mobil, computer eller tablet. Du kan derfor kontrollere temperaturen i din bolig, uden at du behøver at være hjemme selv.

Derudover kan du holde dig opdateret med, hvordan varmesystemet generelt fungerer og få meddelelser om eventuelle problemer. Appen findes til iPhone og Android.

Klimadan jordvarme

Gennem Klimadan kan du få jordvarme varmepumper fra Combi’s 300+-serie og Thermia’s Diplomat-serie. Disse pumper har høj årsvirkningsgrad og lave vedligeholdesesomkostninger.

Klik på bannerne for at læse om modellerne.

Pris på en Klimadan varmepumpe

Dit behov og din bolig af er afgørende for, hvilken Klimadan varmepumpe og hvilken varmepumpe pris, der passer til dig. Det er sandt, om du så ønsker jordvarme, luft til vand eller en luft til luft varmepumpe. Dit forbrug og størrelsen på din bolig, samt hvilke funktioner du ønsker fra en varmepumpe, har nemlig indflydelse på prisniveauet.

Ved at udfylde formularen her på Greenmatch.dk kan du få op til 4 uforpligtende tilbud på en varmepumpe, der passer til dine krav. Bemærk, at du modtager tilbud fra de producenter, der kan matche dine ønsker. Det betyder, at du ikke nødvendigvis modtager tilbud fra Klimadan.

Få tilbud på varmepumper her!

Det tager kun 2 minutter

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?