Varmepumpe - Sammenlign priser fra lokale installatører
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

Danfoss varmepumpe

DHP-AQ

Danfoss nyeste tilføjelse af luft til vand varmepumpe, er serien DHP-AQ. Her finder du en varmepumpe, som sikrer dig en billig og miljøvenlig løsning til hustanden, i mange år ud i fremtiden. Samtidig fås et produkt, som har opnået topresultater inden for lydniveau og energieffektivitet.

Varmepumpen producerer både varme, varmt vand og køling. Skulle udetemperaturen falde drastisk, vil den stadig kunne producere effektivt. Dette skal ses i lyset af, at Danfoss ved udviklingen af pumpen, har haft fokus på at levere et produkt, der kan yde højt under alle forhold. Samtidig har man udviklet et produkt med lavt lydniveau, som er let betjeneligt.

Modellen fås med forskellige ydelsesniveauer, fra seks kW til 18 kW, og med en COP-værdi på 3,9-4,4. Dertil kan indedelen vælges i en række forskellige størrelser.

  • Mini: Varmepumpe og indedel med styring. 
  • Midi: Varmepumpe og indedel med styring, trevejsventil, cirkulationspumpe og elpatron.
  • Maxi: Varmepumpe og indedel med styring, trevejsventil, 180-liters varmtvandsbeholder og 60-liters buffertank og elpatron.

TWS teknologi

Danfoss varmepumper anvender deres egen patenterede teknologi, TWS, til produktionen af varmt vand. Sammenlignet med en traditionel varmtvandsbeholder, vil TWS-beholderen give en langt mere effektiv varmeoverførsel og lagdeling af vandet i beholderen. Det betyder, at vandet kan opvarmes dobbelt så hurtigt, til billigere driftsomkostninger. Således fås både en effektiv varmeoverførsel og mere varmt vand.

Smart styringssystem

Med Danfoss Online får du mulighed for at kontrollere og overvåge din varmepumpe, fra enten en smartphone, computer eller tablet. Dette uanset hvor du befinder dig henne - eneste krav er internetdækning. Skulle du have lyst til at sænke eller hæve temperaturen, kan dette let gøres, og du sikrer dig derfor, at systemet hele tiden fungerer korrekt. Opstår der en fejl i systemet, vil du – eller din installatør, hvis aftalt – få en underretning om dette via Online. Hermed fås et fremragende overvågningsværktøj.

Når du er hjemme, bliver systemet styret af Danfoss One. Det er et intelligent system, som gør det muligt at styre hele husets varme-og indeklimaløsninger via en enkelt regulator. Eksempeltvis kan der indstilles en individuel temperatur for hvert enkelt rum i huset, da systemet kommunikerer trådløst med varmepumpen og alle andre enheder i varmesystemet.

Pris på en Danfoss varmepumpe

Hvilken pris der kan forventes på varmepumpen, er meget individuel. Det afhænger af hvilke behov du har, størrelsen på din bolig, hvilken model du efterspørger osv. Ved at klargøre dine kriterier, bliver det lettere at få skræddersyet en løsning netop til dig.

Hvis du ønsker en række uforpligtende tilbud, så udfyld kontaktformularen her på siden med dine ønsker. Danfoss tilbyder udover deres luft til vand varmepumper, også noget nær det bedste jordvarme på markedet.