SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 19. september 2023

Danfoss varmepumpe

DHP-AQ

Danfoss nyeste tilføjelse af luft til vand varmepumpe, er serien DHP-AQ. Her finder du en varmepumpe, som sikrer dig en billig og miljøvenlig løsning til hustanden, i mange år ud i fremtiden. Samtidig fås et produkt, som har opnået topresultater inden for lydniveau og energieffektivitet.

Varmepumpen producerer både varme, varmt vand og køling. Skulle udetemperaturen falde drastisk, vil den stadig kunne producere effektivt. Dette skal ses i lyset af, at Danfoss ved udviklingen af pumpen, har haft fokus på at levere et produkt, der kan yde højt under alle forhold. Samtidig har man udviklet et produkt med lavt lydniveau, som er let betjeneligt.

Modellen fås med forskellige ydelsesniveauer, fra seks kW til 18 kW, og med en COP-værdi på 3,9-4,4. Dertil kan indedelen vælges i en række forskellige størrelser.

    • Mini: Varmepumpe og indedel med styring. 
    • Midi: Varmepumpe og indedel med styring, trevejsventil, cirkulationspumpe og elpatron.
    • Maxi: Varmepumpe og indedel med styring, trevejsventil, 180-liters varmtvandsbeholder og 60-liters buffertank og elpatron.

TWS teknologi

Danfoss varmepumper anvender deres egen patenterede teknologi, TWS, til produktionen af varmt vand. Sammenlignet med en traditionel varmtvandsbeholder, vil TWS-beholderen give en langt mere effektiv varmeoverførsel og lagdeling af vandet i beholderen. Det betyder, at vandet kan opvarmes dobbelt så hurtigt, til billigere driftsomkostninger. Således fås både en effektiv varmeoverførsel og mere varmt vand.

Smart styringssystem

Med Danfoss Online får du mulighed for at kontrollere og overvåge din varmepumpe, fra enten en smartphone, computer eller tablet. Dette uanset hvor du befinder dig henne - eneste krav er internetdækning. Skulle du have lyst til at sænke eller hæve temperaturen, kan dette let gøres, og du sikrer dig derfor, at systemet hele tiden fungerer korrekt. Opstår der en fejl i systemet, vil du – eller din installatør, hvis aftalt – få en underretning om dette via Online. Hermed fås et fremragende overvågningsværktøj.

Når du er hjemme, bliver systemet styret af Danfoss One. Det er et intelligent system, som gør det muligt at styre hele husets varme-og indeklimaløsninger via en enkelt regulator. Eksempeltvis kan der indstilles en individuel temperatur for hvert enkelt rum i huset, da systemet kommunikerer trådløst med varmepumpen og alle andre enheder i varmesystemet.

Pris på en Danfoss varmepumpe

Hvilken pris der kan forventes på varmepumpen, er meget individuel. Det afhænger af hvilke behov du har, størrelsen på din bolig, hvilken model du efterspørger osv. Ved at klargøre dine kriterier, bliver det lettere at få skræddersyet en løsning netop til dig.

Hvis du ønsker en række uforpligtende varmepumpe tilbud, så udfyld kontaktformularen her på siden med dine ønsker. Danfoss tilbyder udover deres luft til vand varmepumper, også noget nær det bedste jordvarme på markedet.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?

Bliv samarbejdspartner