Varmepumpe - Sammenlign priser fra lokale installatører
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

Bosch varmepumpe

Bosch varmepumpe - Luft til vand

Bosch har mere end 35 års erfaring inden for varmepumpeteknik, og har forenet denne med den nyeste udvikling. Det har resulteret i Bosch EHP AWO- og Compress 6000-serierne, hvis nye teknologi er med til at nå nye højder for energieffektivitet. En varmepumpe fra Bosch er blevet testet fyldestgørende, for at kvalitetssikre produktet.

EHP AWO

Denne model er Boschs nyeste generation af en luft til vand varmepumpe. Ved hjælp af en såkaldt scroll-kompressor, har Bosch forbedret teknikken, i form af udvindelse af varmen fra luften udenfor, hvilket gør pumpen i stand til at operere i meget kolde tilstande (ned til minus 20 grader) og bruge langt mindre strøm. Her fås en energieffektiv, lydsvag og driftssikker pumpe, som kan fås med ni, 11 eller 13 kW.

Compress 6000

Bosch Compress 6000 AW blev i 2014 kåret af Teknologisk Institut, som den mest effektive luft til vand varmepumpe. Hvad enten det er til nye eller ældre huse, udmærker denne model sig ved en høj energieffektivitet og et godt komfortniveau. Her kan vælges imellem en varmeydelse på fem, syv, ni, 13 eller 17 kW. Kendetegnet ved ydevenen er, at der kan leveres en SCOP-værdi på op til 4,8.

Pumpen er udstyret med inverterteknologi, hvilket betyder, at ydelsen på pumpen tilpasser sig dit behov. Dermed optimeres SCOP-værdien og der spares elektricitet. Dertil er pumpen designet således, at den er let og kræver meget lidt plads, hvilket gør installation hurtigere og dermed vvs-regningen lavere. Når installationen er udført, vil støjniveauet fra pumpen være meget lav.

Bosch varmepumpe - Luft til luft

Bosch kan tilbyde en luft til luft varmepumpe med 5 års garanti, som er meget højtydende i forhold til andre varmepumper på markedet. Ligeledes er de blevet testet af det Teknologiske institut i Danmark og andre institutter i Europa, for at sikre at kvaliteten er i top. De er derfor opført på energistyrelsens liste over energirigtige varmepumper.

Compress 5000 AA

Med Compress 5000 AA fås en varmepumpe, der let kan leve op til det danske klima. Pumpen har indbygget Hot-Pipe-teknologi, som gør, at pumpen aldrig vil ise til, og sagtens kan anvendes ved temperaturer ned til -20 grader. Den kan derfor anvendes året rundt, og den er lige energieffektiv i alle sæsoner. Nærmere bestemt er effektiviteten lig med en SCOP-værdi på 3,8 og en ydelse på 4,1 kW. Det betyder, at pumpens energieffektivitet er blevet tildelt et A-mærke. Desuden er det en af de mest lydsvage varmepumper på markedet.

Compress 7000 AA

Compress 7000 AA er en Bosch-topmodel, inden for luft til luft varmepumper. Med sit høje effektivitetsniveau, er modellen førende på markedet for varmepumper. Her kan opnås en SCOP-værdi på 4,2 ved 4,6 kW, samt en COP-værdi på 8,1. Det betyder, at dine varmeudgifter kan reduceres betragteligt. Dertil er denne model svanemærket, hvilket betyder, at pumpen tager hensyn til alle aspekter af miljø og bæredygtighed. Du sikres derfor et produkt, hvis ydeevne og kvalitet er i topklasse. Som en del af effektiviteten, har denne varmepumpe en specieldesignet luftfordeler med indbygget Coanda-flow, som sørger for at varmefordelingen i huset sker uden træk, og spredes på den mest effektive og lydsvage måde muligt.

Pris på en Bosch varmepumpe

Hvilken pumpe og pris der passer til dig, afhænger af dit behov og din bolig. Størrelsen på din bolig, dit forbrug, samt hvilke funktioner du ønsker at varmepumpen skal kunne levere, har en indflydelse på prislejet af produktet. Ved at præcisere dine krav, kan du få en specifik pris, som passer til netop dig.

Udfyld kontaktformularen her på siden med dine personlige behov, og modtag en række uforpligtende tilbud med henblik på at opfylde dine krav.