Toshiba varmepumpe

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til en varmepumpe

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Nyt energitilskud. Få dækket op til 30% af prisen.
Sidst opdateret: 19. oktober 2020

Toshiba varmepumpe

Toshiba varmepumpe - luft til vand

Toshibas bedste luft til vand varmepumpe serie kaldes ESTIA, og er udviklet specielt til det danske klima. Hermed sikres du en højeffektivitetspumpe, som med en COP-værdi på 4,66, kan spare dig mange penge på varmeregningen. Samtidig er den let at installere, og vil med sin lydsvage drift hverken genere dig eller naboen.

ESTIA-serien er designet til at kunne levere en samlet løsning, der kan levere den rette temperatur til rumopvarmning. Varmepumpesystemet tilbyder samtidig muligheden for forskellige varmetemperaturer til to uafhængige zoner, så diverse rum kan opvarmes forskelligt, via eksempeltvis radiatorer og gulvvarme. Det betyder større besparelser.

Smart teknologi

Toshiba har i forbindelse med deres varmepumpe udviklet en række teknologier, som gør den endnu mere energibesparende. Udover 2-zone-systemet, så er der indbygget en dobbelt rotationskompressor og en IPDU-inverter, som er med til at øge effektiviteten væsentligt. Den dobbelte rotationskompressor kan yde ca. 40 % mere end en konventionel kompressor, og inverteren sørger for, at varmepumpen kun yder den krævede varmekapacitet. Dermed undgås der et overforbrug af energi.   

Med Toshibas kontrol af systemet, vil centralvarmen altid være optimeret i forhold til udendørstemperaturene. Dermed vil der produceres lavere vandtemperaturer, når der er mildere udetemperaturer, fordi behovet for opvarmning er mindre. Ligeledes vil det fungere omvendt ved køligere udendørstemperaturer. Som en ekstra kontrol, medfølger der med systemet en fjernbetjening, hvorfra det er muligt indstille og aflæse varmepumpens forskellige funktioner. Funktionerne inkluderer blandt andet timercontrol, rumopvarmningsforvaltning og brugsvandsindstillinger.

Toshiba varmepumpe - luft til luft

Ønsker du en effektiv luft til luft varmepumpe, tilbyder Toshiba flere muligheder, alt afhængig af hvilket behov man har. Her kan eksempeltvist vælges mellem deres modeller Super Flexi og Euro Inverter.

Toshiba varmepumpe

Super Flexi

Her fås en varmepumpe, som er særdeles driftsdygtig og tildelt energiklassen A+++. Det betyder, at du får en varmepumpe, som kan yde stabil opvarmning året rundt, helt ned til -25 grader. Samtidig er dens design mere kompakt end andre varmepumper, og med dens lave lydniveau, er den ligeledes blandt de mest lydsvage på markedet.

Indbygget er en nyttig programmeringsfunktion som gør, at varmepumpen kan forprogrammeres til hver ugedag med en række valgmuligheder. De inkluder driftstid, driftstilstand, temperaturindstilling, ventileringshastighed og speciel driftstilstand (8 grader, ECO eller High-Power). Hermed kan varmepumpen frit indstilles til de forskellige årstider.

Euro Inverter

Dette er Toshibas standardvarmepumpe med et A+-energimærke. Den er passende til forbrugeren, som ikke har behov for de mere avancerede funktioner som fås med Super Flexi, men som kun har behov for en kvalitetssikker og driftsdygtig varmepumpe med simple funktioner. 

Euro Inverter udmærker sig ved at have Toshibas digitale inverterteknologi indbygget, samt en driftssikker dobbeltrotationskompressor.

Prisen på en Toshiba varmepumpe

Prisen på varmepumpen vil afhænge af forskellige faktorer, og kan derfor være svær at prissætte helt præcist. Faktorer, såsom hvor stor boligen er, hvilke funktioner varmepumpen skal have og hvilket forbrug den skal kunne opfylde, er alt sammen noget, der bør tages i betragtning. Herefter vil det være lettere at få skræddersyet en løsning som passer til dig.

Efter du har fået klargjort dine behovskriterier, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter du vil modtage en række uforpligtende tilbud på varmepumper tilpasset dine behov.