SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en luft til luft varmepumpe
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 12. april 2024

Luft til luft varmepumpe 40m2: Guide til at spare energi og penge

Luft til luft varmepumpe 40m2

Til opvarmning af et mindre rum, en garage, udhus eller et sommerhus på 40 m2, så vil en luft til luft varmepumpe være en god og effektiv løsning. En luft til luft varmepumpe til 40 m2 giver dig effektiv og miljøvenlig opvarmning til en lav pris.

Læs med for at finde den rigtige luft til luft varmepumpe til 40 m2 og finde ud af, hvad du kan forvente af pris og forbruget for varmepumpen.

Sammenlign og find priser på varmepumpe nemt og hurtigt med vores service. Alt du skal gøre, er at udfylde vores korte formular, herefter vil du modtage op til 4 tilbud fra danske autoriserede installatører. Ved vores service undgår du selv at bruge flere timer og kræfter på at finde flere installatører, så du kan sikre dig den bedste pris.

Få op til 4 tilbud i dag!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Hvilken luft til luft varmepumpe passer bedst til et rum på 40m2?

For at finde den rette luft til luft varmepumpe til 40m2 skal du først og fremmest kende til dit nuværende forbrug. Som tommelfingerregel kan du gange dit nuværende forbrug i kWh/m2 med det antal m2, der skal opvarmes af luft til luft varmepumpen.

Et eksempel på sådan en beregning kan være:
0,05 kWh/m2 x 40 m2 = 2 kW.

Har du et nuværende forbrug på 0,05 kWh/m2, vil en luft til luft varmepumpe på 2 kW være den rette størrelse luft til luft varmepumpe til 40m2.

Hvilken størrelse luft til luft varmepumpe, du skal bruge, afhænger af isoleringen af rummet og dit forbrug. Du bør altid rådføre dig med en professionel, så du er sikker på, at du får den rette størrelse og ikke køber en luft til luft varmepumpe der er for stor.

Hvad koster det at købe en luft til luft varmepumpe til 40m2?

Prisen på en luft til luft varmepumpe til 40 m2 ligger på mellem 11.000 - 14.000 kr. Varmepumpe luft til luft pris afhænger af producent, størrelse og varmepumpens effektivitet.

En luft til luft varmepumpe, der kan opvarme 40 m2, kan du finde mange steder på nettet til en rigtig billig pris. Når du køber en luft til luft varmepumpe, skal du altid huske både en indedel og en udedel.

Du må ikke selv installere din luft til luft varmepumpe. Du bør derfor arrangere installation med en autoriseret montør, når du køber din luft til luft varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe er en god løsning i både store og små rum- og boligstørrelser. Det kan du læse mere om i vores andre artikler:

Luft til luft varmepumpe 40m2 forbrug og driftsomkostninger

Det årlige forbrug for luft til luft varmepumpe til 40 m2 vil være omkring 5.079 kr. Denne pris er udregnet med en elpris på 2,76 kr.

Forbruget vil afhænge af den måde, du opvarmer på, og hvordan du bruger varmepumpen. Dit forbrug kan derfor både være højere eller lavere. Varmepumpens evne til at opvarme vil også afhænge af selve varmepumpen.

Hvilken varmepumpe der er den bedste til at opvarme afhænger især af SCOP-værdi og størrelse. En høj SCOP-værdi betyder en høj effektivitet for varmepumpen og dermed god evne til at opvarme.

Driftsomkostninger for luft til luft varmepumpe til 40 m2 er minimal. Der er ét årligt lovpligtigt servicetjek. Du kan lave en serviceaftale med din installatør, hvor servicetjekket er inkluderet.

Grundet den lave pris og driftsomkostninger, kan du ikke få tilskud til luft til luft varmepumpe. Du kan få tilskud til luft til vand varmepumpe via Varmepumpepuljen. Det kan du læse mere om i vores artikel; hvor meget kan man få i tilskud til varmepumpe?

Sådan får du nemt tilbud på luft til luft varmepumpe til 40m2

Når du skal finde den rette luft til luft varmepumpe med installation til dit hjem, bør du altid indhente flere tilbud, som du kan sammenligne. Vi har lavet en guide til at indhente tilbud på varmepumpe, hvor du kan læse alt om, hvad et tilbud skal indeholde.

Når du indhenter tilbud, kan du gøre det på to måder. Du kan bruge timer på selv at finde og kontakte installatører, som har tid i kalenderen til at hjælpe dig, eller du kan lade os gøre arbejdet.

Du udfylder vores 30 sekunder, korte formular med få spørgsmål om hvad du ønsker. Herefter vil du blive kontaktet af op til 4 danske installatører, som vil give dig tilbud på installation af varmepumpe. Du kan sammenligne de tilbud du modtager og vælge det, der giver dig den bedste pris.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Ofte stillede spørgsmål om luft til luft varmepumpe til 40 m2

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?