Varmepumpe - Sammenlign priser fra lokale installatører
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

Viessmann varmepumpe

Viessmann varmepumpe - Luft til vand

Viessmanns sortiment af luft til vand varmepumper består af en række modeller i deres serie Vitocal A. Denne type varmepumpe udgøres af en pumpe, varmtvandsbeholder samt en bufferbeholder, og bruger udeluft eller udluftningsluft som primær energikilde. En luft til vand varmepumpe fra Viessmann opvarmer huset gennem radiatorer og/eller gulvvarme.

Vitocal A-serie

Serien Vitocal A består af tre modeller: 200, 300 og 350-A. Fælles for disse er, at de er yderst velegnet til enfamiliehuse og nybyggeri. Modellerne fås til alle størrelser af huse, og er designet ud fra et moderne perspektiv.

Den mindste af Viessmanns luft til vand varmepumper er deres Vitocal 200-A. Denne fås i størrelser fra 4 til 12 kW, og kan således dække varmeproduktionen i huse af mindre og mellem størrelse. Modellen har en fremløbstemperatur på op til 60 grader, hvilket muliggør en placering af længere afstand til huset. Den har en COP værdi på op til 5,0, og har dermed lave driftsomkostninger.

Den største af modellerne er deres Vitocal 350-A. Denne fås i størrelser fra 10,6 til 14,5 kW, og kan således dække varmeproduktionen i huse af mellem og stor størrelse. Modellen har en fremløbstemperatur på op til 65 grader ved en temperatur på ned til -10 grader, hvilket giver en effektiv varmeproduktion.

Den sidste model er deres Vitocal 300-A, som er Viessmanns bud på en varmepumpe, der ligefrem bidrager til udsmykning i haven. Denne fås i størrelser fra 10,5 til 12 kW, og kan således dække varmeproduktionen i huse af mellem størrelse. Modellen har en fremløbstemperatur på op til 65 grader, og en COP værdi på op til 5,0.

Vitocal 300-A

Viessmann varmepumpe - Split luft til vand

Udover førnævnte serie af varmepumper, har Viessmann også split luft til vand varmepumper. Disse er ikke udbredt på samme måde som ovenstående varmepumper, men kan være et godt valg for nogle. Denne type varmepumpe gør det muligt at omgå omfattende væggennembrydninger og etablering af luftkanaler. Dette gør den ved at have en lydsvag indedel og en luftførende udedel.

Vitocal S-serie

Serien Vitocal S består af tre modeller: 111, 222 og 200-S. Disse har alle en ydelse mellem 4 og 12 kW, og er derfor velegnet til husstande af mindre og mellemstor størrelse. Med en split luft til vand varmepumpe fra Viessmann, er du sikret en effektiv, støjsvag og driftsikker varmepumpe. Med COP værdier på op til 5,0 er du ligeledes sikret en varmepumpe med lave driftsomkostninger. Den maksimale fremløbstemperatur der kan opnås med en split luft til vand varmepumpe fra Viessmann er 60 grader, og derfor anbefales det, at man kun investerer i denne ved gulvvarme som primær opvarmningsform.

Vitocal 222-s