SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 31. oktober 2023

Viessmann varmepumpe

Viessmann varmepumpe – Luft til vand

Viessmanns sortiment af luft til vand varmepumper består af en række modeller i deres serie Vitocal A. Denne type varmepumpe udgøres af en pumpe, varmtvandsbeholder samt en bufferbeholder, og bruger udeluft eller udluftningsluft som primær energikilde. En luft til vand varmepumpe fra Viessmann opvarmer huset gennem radiatorer og/eller gulvvarme.

Vitocal A-serie

Serien Vitocal A består af tre modeller: 200, 300 og 350-A. Fælles for disse er, at de er yderst velegnet til enfamiliehuse og nybyggeri. Modellerne fås til alle størrelser af huse, og er designet ud fra et moderne perspektiv.

Den mindste af Viessmanns luft til vand varmepumper er deres Vitocal 200-A. Denne fås i størrelser fra 4 til 12 kW, og kan således dække varmeproduktionen i huse af mindre og mellem størrelse. Modellen har en fremløbstemperatur på op til 60 grader, hvilket muliggør en placering af længere afstand til huset. Den har en COP værdi på op til 5,0, og har dermed lave driftsomkostninger.

Den største af modellerne er deres Vitocal 350-A. Denne fås i størrelser fra 10,6 til 14,5 kW, og kan således dække varmeproduktionen i huse af mellem og stor størrelse. Modellen har en fremløbstemperatur på op til 65 grader ved en temperatur på ned til -10 grader, hvilket giver en effektiv varmeproduktion.

Den sidste model er deres Vitocal 300-A, som er Viessmanns bud på en varmepumpe, der ligefrem bidrager til udsmykning i haven. Denne fås i størrelser fra 10,5 til 12 kW, og kan således dække varmeproduktionen i huse af mellem størrelse. Modellen har en fremløbstemperatur på op til 65 grader, og en COP værdi på op til 5,0.

Vitocal 300-A

Viessmann varmepumpe – Split luft til vand

Udover førnævnte serie af varmepumper, har Viessmann også split luft til vand varmepumper. Disse er ikke udbredt på samme måde som ovenstående varmepumper, men kan være et godt valg for nogle. Denne type varmepumpe gør det muligt at omgå omfattende væggennembrydninger og etablering af luftkanaler. Dette gør den ved at have en lydsvag indedel og en luftførende udedel.

Vitocal S-serie

Serien Vitocal S består af tre modeller: 111, 222 og 200-S. Disse har alle en ydelse mellem 4 og 12 kW, og er derfor velegnet til husstande af mindre og mellemstor størrelse. Med en split luft til vand varmepumpe fra Viessmann, er du sikret en effektiv, støjsvag og driftsikker varmepumpe. Med COP værdier på op til 5,0 er du ligeledes sikret en varmepumpe med lave driftsomkostninger. Den maksimale fremløbstemperatur der kan opnås med en split luft til vand varmepumpe fra Viessmann er 60 grader, og derfor anbefales det, at man kun investerer i denne ved gulvvarme som primær opvarmningsform.

Vitocal 222-s

Ønsker du tilbud på varmepumpe, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rette løsning. Udfyld vores korte formular, efterfølgende vil du blive kontaktet af autoriserede danske installatører, der fortæller dig, hvad det koster at installere en varmepumpe.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?