SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 15. december 2023

METRO THERM varmepumpe

Metro Therm varmepumpe

Metro Therm har udviklet og fremstillet deres varmepumpe specielt til det nordiske klima. Det betyder, at varmepumpens materialer er nøje udvalgt, for at kunne sikre en sikker drift og modstå slid under vores klimaforhold. Samtidig er den i stand til at arbejde ved temperaturer på ned til -20 grader.

Der kan være mange grunde til at vælge en af Metro Therms gode luft til vand varmepumpe. Eksempelvis er lydniveauet så lavt, at varmepumpen stort set ikke bemærkes, når den er i drift. Ligeledes sikrer den høje kvalitet på varmepumpen, at du har en varmeløsning, som vil fungere år efter år.

Metro Therm findes imidlertid i en række forskellige modeller, alt afhængig af hvor stort behov for varme du har. De forskellige modeller er som følger:

Metroair 6, 8 og 10 - Varmepumper der fungerer effektivitet ved lave temperaturer på ned til -20 grader, og er i stand til at levere en COP-værdi på op til 3,5. Metroair 6 har en ettrinsventilator, hvor metroair 8 og 10 har totrinsventilatorer. Lydniveauet ligger på 46 dB.

Metroair 7 og 9 - Varmepumper udstyret med totrinsventilatorer, med et meget lavt støjniveau. Driftsdygtigheden rækker helt ned til -25 grader.

Metroair 14 og 20 - Disse varmepumper er især beregnet til at levere varme til større huse, og er driftsdygtig på ned til -25 grader. Hertil et lydniveau på 39 dB og en COP-værdi på 4.

Tilslutningsmuligheder

Med Metro Therm er der mulighed for at vælge en komplet systemløsning. Hermed sikres der et større vandflow, en længere holdbarhed og levetid, samt færre start/stop-procedurer af varmepumpen. Løsningen består af en kombination af enten Metro Air 6, 8 eller 10, samt Metroair 300, som er en varmtvandsbeholder. Hermed fås en komplet løsning, hvor både hus og brugsvand varmes op.  

METRO THERM varmepumpetilbehør

For bedre at overvåge og holde styr på sit varmesystem, tilbydes der med METROAIR S20 og S40 styremoduler, hvilket er en let måde hvorpå man kan indstille og overvåge driften af varmesystemet. Du er dermed sikret den optimale styring af varmepumpe og eksterne beholdere. Du kan med et installeret styringsmodul få maksimal udnyttelse af din varmepumpe, samt store besparelser på din varmeregning, ved hjælp af enkle indstillingsmuligheder.

Pris på en METRO THERM varmepumpe

Det kan være svært, at give et entydigt svar på, hvad varmepumpen vil komme til at koste. Det afhænger af en række forskellige faktorer, herunder hvilken model og funktioner du ønsker, størrelsen på boligen, nuværende energiforbrug og behov for opvarmning. Efter du har taget stilling til sådanne kriterier, er det lettere at få skræddersyet en varmepumpeløsning, som passer til dig.

Når du har fået fastlagt dine behov, kan du udfylde kontaktformularen her på siden. Herefter vil du modtage en række uforpligtende tilbud, så du kan sammenligne priser på varmepumpe.

Læs vores guide til at sammenligne varmepumpe tilbud, så du ved hvad du skal kigge efter i dit tilbud.

Via vores service kan du få tilbud på varmepumpe der er gratis og 100 % uforpligtende.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?