Bestil tilbud på varmepumpe her
Udfyld formularen, og modtag op til 4 tilbud på en varmepumpe
Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 09. marts 2018

Find den rigtige varmepumpe her

Gode råd til varmeløsningen i dit hjem

En luft til luft varmepumpe er en god løsningen til at opvarme mindre huse og sommerhuse, da varmepumpen har en begrænset rækkevidde. I boliger, hvor der ikke er trukket varmerør, er luft til luft en attraktiv varmeløsning, da anlægget ikke er lige så dyrt som de andre alternativer.

En luft til vand varmepumpe er et andet godt alternativ til en varmeløsning, hvis man godt kunne tænke sig besparelser på varmeregningen. Der er også store besparelser at hente på en luft til vand varmepumpe, hvis den eksisterende varmekilde er olie- eller naturgasfyr.

Hvis man går med overvejelser omkring et skifte af det gamle olie- eller naturgasfyr ud, kan jordvarme være et godt alternativ, og en god måde at spare penge på. Jordvarme er med til at reducere varmeregningen og CO2-udslippet mest muligt. Hvis man går fra et olie- eller naturgasfyr til et jordvarmeanlæg, så kan man komme op og spare 50% på varmeregningen og reducere op til 75% af CO2-udslippet.

Indsæt denne kode på din side

<a href="https://www.greenmatch.dk/blog/2016/10/forskellen-paa-de-forskellige-varmepumper" target="_blank"> <img src="https://www.greenmatch.dk/media/2194494/varmepumpeguide-plus-logo1.jpg" alt="Guide til valg af varmepumpe" width="800px" border="0px" </a>