SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Få op til 4 tilbud her
1/4
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 19. september 2023

Panasonic varmepumpe

Panasonic varmepumpe – Luft til vand

Aquarea er Panasonics bud på en god luft til vand varmepumpe, som bygger på en varmepumpeteknologi som ikke kun opvarmer boligen, men også producerer varmt brugsvand. Om sommeren kan den køle ned, og hermed fungere som aircondition. Du får derfor en pumpe, der kan fungere året rundt, og som forsyner dit hjem med et optimalt indeklima. Dette uafhængigt af vejrforholdene i Danmark, da den kan operere i udetemperaturer på ned til -20 ° C.

Ved at installere denne varmepumpe, kan du ifølge Panasonic spare op til 58 % i forhold til elektriske varmeapparater, og samtidig få en af de bedste varmepumper på markedet. Aquarea er hermed en omkostningseffektiv og miljøvenlig løsning, som grundet dens avancerede opvarmningsteknologi, er ideel til nordiske hustande.

Panasonic varmepumpe

Aquarea tilbydes i en række forskellige typer:

Mono-block
Består af en enkelt udendørsenhed. Installationen kræver ikke nogen kølemiddeltilslutning, men blot en vandtilslutning.

Split-system
Indeholder en separat ude- og indedel, som tilsluttes opvarmning og/eller varmt vand.

New All in One
Den nyeste generation af Panasonics varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand. Består af et hydromodul og en 200 l. tank.

Derudover tilbydes pumperne i en række forskellige ydelsesniveauer:

High performance
Fås med en effektivitet på 3-16 kW og er en ideel løsning til boliger med et lavt forbrug. Denne pumpe kan bruges som en enkeltstående enhed eller kombineres med et eksisterende gas- eller oliefyr.

T-CAP
Fås fra ni til 16 kW, og er en god løsning for dem, som gerne vil opretholde varmekapaciteten helt ned til -15 °C. Her sikres du en pumpe, der altid har tilstrækkelig kapacitet til at varme huset op.

HT
Fås fra 9-12 kW og anvendes i boliger, der i forvejen bruger højtemperatursradiatorer, eks. støbejernsradiatorer.   

Panasonic varmepumpe – Luft til luft 

Heatcharge VE9/12 (Villa/Rækkehus)

Panasonic har med sin Heatcharge-serie udviklet en yderst effektiv luft til luft varmepumpe i energiklassen A+++. Fordelen ved Heatcharge er, at den ikke lader noget varme gå til spilde. Når varmepumpen er i drift, generer kompressoren, som er systemets kraftkilde, selv varme. Den varme vil typisk gå til spilde, men Panasonic har imidlertid fundet en løsning på dette problem, med deres Heatcharge-pumpe. Heatcharge oplagrer istedet kompressorens varme og genbruger den effektivt, hvilket er med til at hæve pumpens effektivitetsniveau og varmekapacitet.

Flagship HE9/12 (Villa/Rækkehus/Fritidshus)

Flagship er modellen for dig, der gerne vil have en maksimal energibesparelse. Med en COP-værdi på 5,57 er du sikret en effektiv energibesparelse. Indbygget er ECONAVI, som registrerer ændringer i rummet, om det er solskin eller overskyet, nat eller dag, hvorefter forbruget tilpasses. Med NAOE-G (luftrensningssystem) sørges der endvidere for, at der opretholdes et renere og sundere indeklima. Flagship er særligt tilpasset fritidshuse, hvilket gør, at systemet kan fastholde en vedligeholdelsesvarme på 8 grader i eks. sommerhuse.

Etherea NE9/12 (Fritidshus/Villa/Rækkehus)

Er udstyret med alle Panasonics avancerede teknologier, bl.a. ECONAVI-sensor og NANOE-G-luftrensningssystem. Du er hermed sikret en god effektivitet og et godt indendørsklima, hvilket også gør denne model til et godt valg for villaejere og sommerhusejere.

Inverter CE/12 (Garage/Gårdhus)

Dette har i længere tid været Panasonics mest solgte og populære model. Her fås en enkel, men kraftfuld pumpe, som har en større luftstrøm i automatisk ventilatortilstand end andre modeller. Med øget luftstrøm, opnås det indstillede temperaturniveau i huset hurtigere. 

Panasonic luft til luft varmepumpe

Pris på en Panasonic varmepumpe

For at finde prisen på din varmepumpe, hvad end det er luft til luft varmepumpe pris eller luft til vand, afhænger det af hvilke behov du har. Hvad skal modellen have af funktioner? Hvor stort er dit hus? Og hvilket forbrug har du? Det er faktorer du bør tage stilling til, hvorefter du kan få tilbudt en række tilbud på forskellige pumper, som passer til dine krav.

Her på siden kan du udfylde kontaktformularen og derefter få fremsat en række uforpligtende tilbud på varmepumper.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?