SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Få op til 4 tilbud her
1/4
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 23. maj 2023

Varmepumpe i Ikast: Find lokale eksperter

Varmepumpe i Danmark

Installation af en varmepumpe i Ikast kan være med til at sænke din varmeregning og hjælpe Ikast med at nå deres mål om at blive en grønnere by, ved at reducere byens CO2-udledning.

Kan jeg få varmepumpe i Ikast?

I Ikast og resten af Danmark er det fordelagtigt at få en varmepumpe. Det danske vejr gør det nemt for varmepumper at producere varme, også om vinteren. De fleste varmepumper kan endda også skabe kold luft og dermed fungere som aircondition om vinteren.

Også i områder med fjernvarme er det muligt at få varmepumpe. Du kan anvende en luft til luft varmepumpe som et supplement til din fjernvarme. I fjernvarmeområder er det dog ikke muligt at få tilskud til varmepumpe.

Er du på udkig efter varmepumpeinstallation i dit område? Lad være med at bruge timer på at lede efter lokale installatører selv.Vi kan sætte dig i kontakt med op til 4 installatører, som kan give dig tilbud på installation af varmepumpe i Ikast.Ved at bruge vores service, slipper du selv for at bruge tid på at finde og kontakte installatører i Ikast. Du får også mulighed for at gennemlæse de tilbud du modtager og sikre at du ikke betaler overpris for din varmepumpeinstallation. Alt du skal gøre er at udfylde vores korte formular, så gør vi resten af arbejdet.

Begynd vores hurtige og nemme process ved at trykke på knappen!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Find varmepumpeinstallatører i Ikast, hurtigt og nemt

At finde den rette varmepumpeinstallatør kan ende med at tage timer og dage. Da en varmepumpe er en større investering, skal du selvfølgelig være sikker på at dit køb er det rigtige og at du kan få mest ud af din nye varmeløsning.

Du bør derfor altid sammenligne flere lokale varmepumpeinstallatører. Ved at sammenligne deres installationer kan du være sikker på at du vælger en pålidelig og autoriseret installatør der ikke opkræver overpris.

Hos GreenMatch.dk har vi et stort netværk af autoriseret installatører i hele Danmark, vi kan derfor nemt finde en installatør der kan løse dine behov.

For at finde varmepumpeinstallatører i Ikast kan du bruge flere timer på at undersøge markedet, eller du kan vælge vores gratis og uforpligtende service og få det gjort på få minutter. Du skal blot udfylde vores hurtige og nemme formular, så forbinder vi dig med lokale varmepumpemontører, som kan give dig tilbud på installation. På den måde kan du sammenligne tilbuddene for at sikre dig, at du får den bedst mulige aftale.

Find de bedste lokale installatører ved at trykke på knappen.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Hvor stor en varmepumpe skal jeg bruge i Ikast?

En af de afgørende faktorer for at finde ud af, hvor stor en varmepumpe du har brug for er dit varmebehov. Vælger du en varmepumpe der er for lille skal den bruge ekstra energi på at opvarme din bolig. En for stor varmepumpe vil opvarme for hurtigt og slukke før den når optimal effektivitet. Begge vil resultere i højere energiomkostninger og mindre besparelser.

Med en simpel beregning kan du få en ide om, hvor stor en varmepumpe du har brug for, til at dække dit varmebehov.

Gang dit energiforbrug i kWh pr. kvadratmeter med størrelsen på din bolig i kvadratmeter. Resultatet vil vise, hvor mange kW din varmepumpe skal kunne opvarme.

Du kan aflæse din boligs energiforbrug på din varmemåler.

Find den rette størrelse til din varmepumpe

Denne beregning er et skøn, hvis du ønsker at få den helt rette størrelse bør du konsultere en professionel, så kan du være sikker på at din varmepumpe har den rette størrelse.

Hvad koster en varmepumpe i Ikast?

Flere faktorer er afgørende for prisen på en varmepumpe, disse inkludere:

 • Typen af varmepumpe
 • Varmepumpens effektniveau
 • Din boligs størrelse

For at få en nøjagtig pris, anbefaler vi derfor, at du indhenter flere tilbud på installation af varmepumpe. Vi kan via vores gratis service sætte dig i kontakt med op til 4 installatører, som vil vende tilbage til dig med deres respektive tilpassede tilbud.

I mellemtiden kan vi give dig nogle vejledende gennemsnitspriser på installation af varmepumpe. Typen af varmepumpe er mest afgørende for den pris du kan forvente på en varmepumpinstallation i Ikast.

Prisen for et jordvarmeanlæg starter fra 130.000 kr. – 200.000 kr.

Pris og kvalitet går typisk hånd i hånd, så den billigste varmepumpe på nettet er nødvendigvis ikke altid den bedste.

Luft til vand varmepumpe
1 2 3 4 5 6

Er der tilskud til varmepumpe i Ikast?

Der findes flere forskellige tilskud og ordninger indenfor grøn energi der kan bruges i Ikast.

Varmepumpepuljen (tidligere kendt som Bygningspuljen) er den ordning der giver tilskud til installation af varmepumpe. I denne pulje kan du søge om tilskud til installation af luft til vand varmepumpe og jordvarmeanlæg. I følge Energistyrelsen kan du få 13-30.000 kr. i tilskud, hvis du skifter fra naturgas, oliefyr, elvarme eller biokedel til en varmepumpe.

Der er ikke nogle ordninger der giver tilskud til installation af luft til luft varmepumper.

Bor du i et område, hvor der er fjernvarme eller hvor der planlægges fjernvarme kan du ikke få tilskud fra Varmepumpepuljen.

For mere information om de forskellige muligheder for tilskud både i områder med fjernvarme og uden, bør du besøge Energistyrelsens hjemmeside Sparenergi.dk.

Når du indhenter tilbud, kan varmepumpemontøren hjælpe dig med at afgøre, hvilke tilskud du er berettiget til.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper i Ikast