SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Få op til 4 tilbud her
1/4
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 23. maj 2023

Varmepumpe i Farum: Find lokale eksperter

Varmepumpe i Danmark

Installation af en varmepumpe i Farum kan være med til at sænke din varmeregning og hjælpe Farum med at nå deres mål om at blive en grønnere by, ved at reducere byens CO2-udledning.

Kan jeg få varmepumpe i Farum?

I Farum og resten af Danmark er det fordelagtigt at få en varmepumpe. Det danske vejr gør det let for varmepumper at producere varme, også om vinteren. De fleste varmepumper kan endda også skabe kold luft og dermed fungere som aircondition om vinteren.

Også i områder med fjernvarme er det muligt at få varmepumpe. Du kan anvende en luft til luft varmepumpe som et supplement til din fjernvarme. I fjernvarmeområder er det dog ikke muligt at få tilskud til varmepumpe.

I Farum har vi allerede hjulpet flere med at finde varmepumpeinstallatører, så de har fået grøn og billigere varme.Udfyld vores hurtige og korte formular, så sætter vi dig i kontakt med op til 4 autoriserede varmepumpeinstallatører i Farum. Installatørerne vil hjælpe dig med ekspertråd og give et konkurrencedygtigt tilbud. Du vil dermed modtage de bedste tilbud og kan være sikker på, at du ikke betaler overpris for din varmepumpeinstallation. Du modtager disse tilbud helt gratis og uforpligtende!

Kom i gang ved at trykke på knappen!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Find varmepumpeinstallatører i Farum, hurtigt og nemt

At finde den rette varmepumpeinstallatør kan ende med at tage timer og dage. Da en varmepumpe er en større investering, skal du selvfølgelig være sikker på at dit køb er det rigtige og at du kan få mest ud af din nye varmeløsning.

Vi anbefaler altid at du sammenligner tilbud fra flere installatører, på den måde kan du være sikker på, at du vælger en installatør der kan udføre installationen korrekt.

Hos GreenMatch.dk har vi et stort netværk af autoriseret installatører i hele Danmark, vi kan derfor nemt finde en installatør der kan løse dine behov.

Du kan finde op til 4 varmepumpeleverandører tæt på dig på egen hånd (det kan kræve flere timers arbejde) eller med vores hjælp (det tager kun få minutter). Alt du skal gøre er at bruge vores nemme formular, her giver du nogle få oplysninger om dine krav til din varmepumpe, vi forbinder dig herefter med varmepumpemontører i Farum, der vil give dig tilbud. Dem kan du sammenligne for at sikre, at du får det bedste.

Find de bedste lokale installatører ved at trykke på knappen.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Hvor stor en varmepumpe skal jeg bruge i Farum?

En af de afgørende faktorer for at finde ud af, hvor stor en varmepumpe du har brug for er dit varmebehov. Vælger du en varmepumpe der er for lille skal den bruge ekstra energi på at opvarme din bolig. En for stor varmepumpe vil opvarme for hurtigt og slukke før den når optimal effektivitet. Begge vil resultere i højere energiomkostninger og mindre besparelser.

Med en simpel beregning kan du få en ide om, hvor stor en varmepumpe du har brug for, til at dække dit varmebehov.

Gang dit energiforbrug i kWh pr. kvadratmeter med størrelsen på din bolig i kvadratmeter. Resultatet vil vise, hvor mange kW din varmepumpe skal kunne opvarme.

Du kan aflæse din boligs energiforbrug på din varmemåler.

Find den rette størrelse til din varmepumpe

Udregningen er et skøn over, hvor stor en varmepumpe du skal bruge til at dække dit varmebehov. Vi anbefaler at du snakker med en professionel installatør for at finde den helt rette størrelse.

Hvad koster en varmepumpe i Farum?

Flere faktorer er afgørende for prisen på en varmepumpe, disse inkludere:

 • Typen af varmepumpe
 • Varmepumpens effektniveau
 • Din boligs størrelse

For at få en nøjagtig pris, anbefaler vi derfor, at du indhenter flere tilbud på installation af varmepumpe. Vi kan via vores gratis service sætte dig i kontakt med op til 4 installatører, som vil vende tilbage til dig med deres respektive tilpassede tilbud.

I mellemtiden kan vi give dig nogle vejledende gennemsnitspriser på installation af varmepumpe. Typen af varmepumpe er mest afgørende for den pris du kan forvente på en varmepumpinstallation i Farum.

Prisen for en luft til vand varmepumpe starter fra 100.000 kr. – 170.000 kr.

Pris og kvalitet går typisk hånd i hånd, så den billigste varmepumpe på nettet er nødvendigvis ikke altid den bedste.

Luft til vand varmepumpe
1 2 3 4 5 6

Er der tilskud til varmepumpe i Farum?

I et forsøg på at reducere CO2-udledning og nå målet om at blive klimaneutral i 2045, er der flere ordninger og projekter fra regereringen, der fremmer den grønne omstilling.

Varmepumpepuljen (tidligere kendt som Bygningspuljen) er den ordning der giver tilskud til installation af varmepumpe. I denne pulje kan du søge om tilskud til installation af luft til vand varmepumpe og jordvarmeanlæg. I følge Energistyrelsen kan du få 13-30.000 kr. i tilskud, hvis du skifter fra naturgas, oliefyr, elvarme eller biokedel til en varmepumpe.

Der er ikke nogle ordninger der giver tilskud til installation af luft til luft varmepumper.

Bor du i et område, hvor der er fjernvarme eller hvor der planlægges fjernvarme kan du ikke få tilskud fra Varmepumpepuljen.

For mere information om de forskellige muligheder for tilskud både i områder med fjernvarme og uden, bør du besøge Energistyrelsens hjemmeside Sparenergi.dk.

Når du indhenter tilbud, kan varmepumpemontøren hjælpe dig med at afgøre, hvilke tilskud du er berettiget til.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper i Farum