Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 4. marts 2021

GreenMatch.dk anbefaler: 5 grønne blogs

5 interessante bæredygtige bloggere

Juli måned er ved at være ved vejs ende, og det betyder, at vi endnu engang vil runde måneden af, som vi ligeså har gjort i de seks foregående måneder. Denne gang er det dog med et andet fokus.

I denne omgang vi vil ikke nævne en række interessante miljønyheder fra juli, som vi normalt gør i disse artikler, men derimod anbefaler vi fem grønne blogs til dig. Vi har været på udkig efter interessante miljøbevidste bloggere, der giver dig råd og tips til en mere grøn hverdag.

Læs med her og få inspiration til, hvilke blogs du med fordel kan følge med i, hvis du er interesseret i klima, miljø og bæredygtighed. Du kan derudover til slut finde to miljø- eller klimarelaterede begivenheder fra august måned.

Sustain Daily: En bæredygtig livsstil

Den første blog du helt sikkert bør følge, hvis du er interesseret i at leve en mere bæredygtig livsstil, er Sustain Daily. Bloggen blev stiftet i 2015 af de bæredygtige bloggere Emma, Johanne og Ditte. Siden da er der udgivet utallige blogposts, og podcasts siden april 2017 på bloggen.

På bloggen kan du læse om, hvordan du lever mere grønt og bæredygtigt. Herunder råd til DIY (Do It Yourself) projekter, guides til zero waste og test af økologisk mad og meget mere.

Bloggen er inddelt i tre forskellige kategorier: Bibliotek, mad og livsstil. Derudover findes der en fjerde kategori, kaldet debat, hvor der bliver sat spørgsmålstegn ved klimarelaterede problemstillinger, og der er åbent for debat. Du kan følge med på deres blog og lytte til deres podcast her: Sustain Daily.

Grønforskel: Grøn omstilling

En anden blog, der er værd at følge, er Grønforskel, som henvender sig til grønne frontløbere i Danmark. Bloggens formål er at klæde dets læsere på til den grønne omstilling og give råd til, hvordan vi sammen bekæmper klodens klima- og miljøproblemer.

Bloggen drives af Aller Media og består i dag af fem medarbejdere, der selvstændigt driver bloggen. Den er inddelt i fem forskellige kategorier miljø & klima, hjem & have, dit forbrug, inspiration & guides og blogs.

Under de forskellige kategorier kan du blandt andet finde råd til at holde en mere klimavenlig ferie, tips til at reducere dit plastikforbrug og meget mere. Du kan læse mere og følge med på bloggen her: Grønforskel.

One Green Journal: Grønne vaner

Vil du gerne have flere grønne vaner og leve det gode liv? Så bør du følge med hos Ditte og hendes blog One Green Journal. Her deler Ditte nemlig ud af sine mange tanker og råd til at leve en mere bæredygtig livsstil.

Ditte er selvstændig journalist med interesse indenfor klima, og hun har siden efteråret 2017 skrevet om sine personlige overbevisninger og erfaringer indenfor dette område. På bloggen kan du blandt andet læse, hvordan du kan gøre en forskel for miljøet gennem tips, råd og guides.

Derudover giver Ditte anbefalinger til, hvad du kan læse, hvis du interesserer dig for bæredygtighed. Du kan følge med på hendes blog her: One Green Journal.

Neohippie: Minimalist, zero waster og veganer

Calina står bag bloggen Neohippie, hvor hun deler ud af sin måde at leve bæredygtigt på. På baggrund af hendes egen livsstil som minimalist, zero waster og veganer deler hun ud af råd, guides og opskrifter til, hvordan du kan få en mere bæredygtig livsstil.

Bloggen er delt op i fem forskellige kategorier herunder mad & drikke, kroppen, hjemme, børn og zero waste. Under disse kategorier kan du blandt andet læse mere om, hvordan du zero waster og få inspiration til veganske opskrifter og bæredygtig personlig pleje.

Calina har også skrevet en bog, som hedder “Bæredygtig livsstil”, hvor du kan læse mere om både store og små tiltag, som kan inspirere dig til at leve mere bæredygtigt. Du kan følge med på bloggen, købe hendes bog og blive klogere på bæredygtighed her: Neohippie.

Bærmonster: En bæredygtig hverdag

Den sidste blog, du med fordel kan følge med i, er Bærmonster. Kvinden bag bloggen hedder Marianne og skriver på bloggen om yoga, opskrifter og en bæredygtig hverdag.

Hendes mål med bloggen er at inspirere andre til en mere bæredygtig livsstil. På bloggen kan du blandt andet læse mere om Mariannes egen vej til en mere grøn hverdag, og de små tiltag hun benytter sig af i hverdagen.

Under bæredygtighed har hun kategorier såsom Sustainable Sunday, grønne fingre og DIY (Do It Yourself). Du kan følge med på bloggen og få inspiration til at leve et mere bæredygtigt liv her: Bærmonster.

Det sker i august måned

Den 22. og 23. august afholdes den Miljøøkonomiske Konference 2019 på Kurshotel Skodsborg. På konferencen vil der blive åbnet op for en diskussion og paneldebat om miljøøkonomi og miljøpolitik i dagens Danmark. Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig for 2.000 kr. her: Miljøøkonomiske Konference 2019.

I København kan du den fra den 29.-30. august deltage i World Food Summit, hvor flere ledere, eksperter og organisationer samles og snakker om FN’s mål for bæredygtig udvikling.

Du kan læse mere om programmet og de mere end 25 talere fra hele verden her: World Food Summit.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?

Bliv samarbejdspartner