Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 4. marts 2021

Den globale opvarmning - Kend klimaets konsekvenser

Klimaforandringer og dets konsekvenser

Siden 1970’erne, hvor man for alvor begyndte at få øjnene op for ozonlagets nedbrydning og de stigende temperaturer, har klimaforandringerne været et gennemgående emne for verdensbefolkningen.

Ét at de mest kendte betegnelser angående klimaforandringerne er drivhuseffekten. Den bliver omtalt på den ene eller anden facon, alt afhængig om dens nuværende status eller de foruroligende rapporter omhandlende nedbrydningen af selvsamme.

Flere rapporter og analyser påviser sammenhængen mellem udledningen af CO2 og andre drivhusgasser i atmosfæren, sammen med nedbrydningen af ozonlaget, stigende temperaturer, rydningen af regnskovene, nedsmeltningen af iskapper, forhøjede vandstande og de kritiske konsekvenser med den globale opvarmning.

Denne infographic giver en hurtig oversigt over disse ovenstående forhold og nævner afslutningsvis de globale konsekvenser for udviklingen. For om man vil det eller ej, så har det global effekt og kommer til at påvirke os alle på den ene eller den anden måde.

Hvis informationerne om den globale opvarmning har fået dig til at tænke på miljøet, kan du med rette læse mere om grøn energi i form af varmepumper, solceller eller jordvarme m.m. på Greenmatch.dk

global opvarmning
Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?

Bliv samarbejdspartner