Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 24. november 2022

Green Award 2015 - Haveblogs

På GreenMatch går vi op i miljøet og prøver at hjælpe virksomheder såvel som private med at få en grønnere dagligdag, igennem grønne energiløsninger såsom solcellervarmepumper og jordvarme. Hvis vi ikke sænker det samlede CO2 udslip vil konsekvenserne være store og det første som bliver påvirket er vores natur. Flotte haver fremmer værdsættelsen af miljøet, og er ydermere et konkret billede af den danske natur.

Vi vil derfor gerne hylde dem som bruger meget tid på haven, dem som hjælper med at sprede glæden ved at have en have og dem som hjælper andre med at komme i gang med at bruge deres egen have. GreenMatch præsenterer hermed stolt vores liste over De 50 Bedste Danske Haveblogs. Vi har udvalgt de forskellige blogs, fordi de alle er med til at sprede interessen for havekultur.

Vi tror på, at jo flere som får øjnene op for, hvad der er muligt at lave i egen have, jo nemmere bliver det at sprede det grønne budskab. Alle blogs på listen er værd at besøge. Der er blogs som handler om køkkenhaver, blomster, frø, landbohaver, storbyhaver og meget mere.

Liste skal ikke ses som en liste over de bedste blogs fra 1 - 50, men blot som en oversigt.

Green Award - de bedste danske haveblogs

De nominerede haveblogs kan vælge, at sætte vores award-diplom på deres hjemmeside ved at bruge følgende kode:

 

Ulla’s have

Ullas Have I Rødekro

I den sønderjyske by Rødekro finder vi Ulla’s have. Ulla blogger om sin egen smukke have og de blomster og planter hun har i denne. På Ulla’s blog kan man også læse om de smukke haver hun besøger, eksempelvis fra hendes seneste tur til London. Ulla’s blog har desuden en rigtig god beskrivelse af hvordan det som startede som en almindelig græsplæne blev forvandlet til en smuk og frodig have.

"For os danner haven ramme om min mands og min fælles hobby. Vi går og hygger os sammen, medens de forskellige projekter bliver ført ud i livet og vi bliver sjældent færdige med ét projekt inden vi har fået en ny ide. Men haven er i høj grad en nyde-have. Vi nyder det dyre- og fugleliv, der følger med og vi går langt for at lokke dem til at slå sig ned hos os."

Birgitte på nettet

Birgitte På Nettet

På Birgittes blog skriver Birgitte om hendes have i hendes havedagbog. Hun skriver desuden også om de projekter der bliver planlagt og udført i hendes have. I havedagbogen kan man se mange flotte billeder af Birgittes imponerende have ligesom man også kan finde billeder fra de mange haver hun besøger.

“...Jeg forsøger at være selvforsynende med planter, så derfor frøsår og stiklingeformerer jeg alle planterne til haven. Dette udfordrer mine kreative evner, når jeg skal plante ud i haven og i krukkerne, fordi: - hvilke planter tager sig godt ud sammen? - hvordan opnår jeg et smukt bed med farvesammensætninger, former på blomsterne samt løvets farver og udseende?... ...Vores orangeri, som blev bygget for 3 år siden, har været med til at udvikle min interesse for planter og blomster.”

Mit grønne univers

Mit Grønne Univers

På Mit grønne univers følger vi den faglærte anlægsgartner Vivi og hendes 5000 kvadratmeter store have.

Man kan følge udviklingen fra da hun overtog haven, til hvordan den ser ud ser ud i dag efter at have været bearbejdet Vivis kyndige hænder.

Der er mange indlæg vedrørende specifikke planter og projekter, men også om generelle sæsonbestemte indlæg.

Heidis Have

Heidis Have

Den vestjyske blomsterdekoratør Heidi har bloggen Heidis Have, hvor der bliver blogget om hendes have og de mange flotte blomster og planter hun har.

Heidi formår at skabe mange små og gode historier omkring hendes indlæg, hvilket gør det til en fornøjelse at læse.

I haven hos Evigglade

I Have Hos Evigglade

Fra sin villahave i Greve blogger Eva om sin smukke have. På Evigglades haveblog kan man se mange flotte billeder fra hendes have ligesom man kan læse hendes gode indlæg som altid er velskrevne og positive.

Der bliver både blogget om egen have, om haver som hun har besøgt samt om drømme og ideer.

Fru Pedersens have

Fru Pedersens Have

Gennem de sidste 29 år har Anette sammen med sin mand boet på en lille gård, hvor der tilknyttet to tønder land.

Anettes have er flot og romantisk, med mange sjove og originale ideer. Det er tydeligt at haven som er placeret ved vestkysten, syd for Lemvig og vest for Holstebro, har modtaget massere af kærlighed og knofedt.

“For mig betyder haven en rigtig stor glæde. Der er frisk luft, højt til himlen, plads til kreative udfoldelser og projekter… ...Min have er et sted hvor livet leves og kreative ideer afprøves, der slappes af, spises og holdes pauser, alt sammen i en fredfyldt og rolig atmosfære, langt ude på landet, hvor haveglæden meget gerne deles med andre, både via bloggen og i haven, som er åben en stor del af året.”

Høneballehaven

Høneballehaven

På Samsø ligger Høneballehaven som bliver passet flittigt af Lisbeth. Høneballehaven er en flot og frodig have.

I haven har Lisbeth blandt andet omkring 225 rhododendroner som blomstrer på skift. På Lisbeths blog kan man også se billeder af sjældne træer og planter.

“...Jeg plejer at sige, at jeg har ingen penge, jeg planter dem i jorden… ...Min have betyder alt for mig, jeg går hver morgen en tur rundt i haven og betragter det hele. Især om foråret tager sådan en tur lang tid, for jeg skal se, hvad der er kommet op, siden jeg sidst kiggede.”

Helt hen i haven

Helt Hen I Haven

Helt hen i haven er en blog som bliver drevet af Lotte.

På bloggen bliver der både skrevet om køkkenhave og blomster og der er smukke billeder af begge dele. Lotte er god til at fortælle om de projekter hun foretager sig i haven på en spændende og interessant måde.

Vi synes at Helt hen i haven er et besøg værd.

Thyboesminde Stauder

Thyboesminde Stauder

Langt ude på landet mellem Aalborg og Hals findes Thyboesminde Stauder, som er en lille staudeplanteskole, hvor Kirsten sørger for at planterne er smukke.

Bloggen handler, som navnet måske antyder, meget om stauder.

Man kan dog sagtens finde mange flotte billeder og gode beskrivelser af andre planter og blomster.

Fru Friis’ Frøbo

Fru Friis ' Frøbo

Fru Friis’ Frøbo er en flot og god blog som handler om Fru Friis’ smukke have.

Bloggen og have-interessen startede med et enkelt drivhus men har siden udviklet sig til en flot og frodig have.

Der både billeder og indlæg fra Fru Friis’ egen have og de haver hun besøger og blogtræf hun deltager i.

“Afslapning, motion, kreativitet, dyreliv, nydelse, sansning, ro, planteglæde og fællesskab.”

Countryliv

Countryliv

På Countryliv bliver der blogget om hus- og haveliv.

Bloggen er fyldt med flotte billeder og gode indlæg, som viser at Lisbeth, som også er uddannet gartner, har både god smag og gode evner til at forklare hvordan de forskellige projekter i haven opstår og bliver udført.

“Min have betyder næsten alt for mig, jeg har haft den i mange år og alligevel får jeg stadig ideer til nye tiltag og forbedring. Den holder mig i gang fysisk og jeg bliver fyldt med glæde og energi, når jeg er i den. Det er her jeg udfolder min kreativitet og her jeg slapper af. Jeg har ikke behov for en ukrudtsfri og total strømlinet have, for mig drejer det sig om, at opleve en harmoni når jeg kigger ud over det enkelte bed eller ud over haverummet. Det fylder mig med ro.“

Fra frø til blomst

Fra Frø Til Blomst

Fra frø til blomst handler om blomster, blomster i forskellige farver, former og størrelser. Gitte som er kvinden bag denne blog har en stor passion for at se små frø udvikle sig til smukke planter.

På Gittes blog er der både billeder fra hendes have og fra de haver hun besøger. 

Vi anbefaler alle som har interesse i haveliv at besøge Gittes flotte blog.

HAVEHJERNEN

Havehjernen

I nærheden er vadehavet ligger Henriks fritidshus med en lille bitte, bitte have.

Selvom Henriks have kun er på omkring 100 kvadratmeter er han god til at blogge om de projekter, som finder sted i hans have.

Henrik er desuden rigtig god til at rapportere fra de mange forskellige haver han besøger i både ind og udland.

Grønne nedslag

Grønne Nedslag

Denne blog er drevet af Karsten, hvor han skriver om sine oplevelser i haven og naturen.

På Karstens blog er der skriverier om både blomster, planter og andre have relaterede emner. Karsten er ferm med et kamera og hans blog er da også karakteriseret af mange flotte billeder i god kvalitet.

Find inspiration

Find Inspiration

Pia, der er kvinden bag denne blog, blogger på Find inspiration om genbrug, loppefund og naturligvis haveliv.

Udover at hendes have er fyldt med smukke blomster fungere den også delvist som køkkenhave.

Hendes blog er helt bestemt et besøg værd, der er mange sjove og gode løsninger.

Irishaven

Irishaven

Berit som skriver på Irishaven bor i København i en etageejendom, hvor hun passer fælleshaven.

Hun har desuden et sommerhus med en større have hvor der plads til lidt større armbevægelser.

Uanset om man vil læse om mindre byhaver eller frodige sommerhushave, er Irishaven et besøg værd.

Bag havelågen

Bag Havelågen

Lene bruger sin have som sit frirum og lader tankerne flyve frit.

På hendes blog kan man læse om hendes flotte, inspirerende væksthus og udekøkken samt, hvordan begge projekter blev til.

På hendes blog kan man læse om alt haverelateret, både om hendes egen have og om de forskellige haver hun gennem tiden har besøgt.

Besøg Bag havelågen og få god inspiration til hvad du kan gøre i din egen have.

Bente i haven

Bente I Haven

På Bentes blog handler det, ligesom på resten af de benævnte her på listen, om haven og de glæder man kan få ved at have en skøn have.

I Bentes have kan man finde mange flotte billeder af frodige træer og planter.

“Jeg ved ikke om der findes et ord, som kan beskrive sådan en som mig, men det nærmeste som man nok kommer det, er vel en inkarneret fuldblods have-bums… ...Haven er det sted, hvor jeg udlever min kreativitet i fuld udfoldelse. Hvis haven bare var noget, som skulle vedligeholdes og se pænt ud ad til, så ville haven ikke være så interessant for mig. Jeg elsker at kreere nyt…”

Skippers have

Skippers Have

Skippers have ligger i Frederikshavn og bliver bestyret af Lotte.

Bloggen handler om haven til huset i Frederikshavn og de ting som Lotte planter og plejer. Siden er fyldt med flotte billeder og gode ideer.

Udover generelt om have, finder man mange indlæg som handler om Lottes flotte viktorianske drivhus.

Den gamle smedie og haven

Den gamle smedie og haven

På sin blog skriver Vibe om den gamle smedie hun i 2005 købte og om, hvordan man kan skabe en smuk og frodig have, uden at have den bedste og mest frodige jord på forhånd.

Vibe blogger både om sin egen have og de andre haver hun engang imellem passer, ligesom hun også blogger om de haver hun besøger.

Carina Bruun’s blog

Carina Bruun

Carinas flotte “have” på 10.000 kvadratmeter befinder sig i det vestjyske.

I Carinas have er der både vilde dyr som pindsvin men også hendes egne to ponyer. Carnia selv er uddannet planteskolegartner og har også taget kurser i blomsterbinderi, hun er desuden have ambassadør.

Hendes blog er fyldt med gode historier og flotte billeder.

"Have, er meget for mig, mit personligt grønne frirum, mit øvelokale, et sted hvor alle andre problemer forsvinder bort, et sted hvor historie og lærdom kan videregives… ...Jeg har tidligere lært at man skal gøre det man er god til og det tør jeg godt sige at jeg gør... ...Haven, er blevet mere for mig end jeg har turde håbe på..."

Akelejer og andet

Akelejer Og Andet

Susannes blog handler om alt hvad der vokser fra jorden og ind i himlen som hun selv formulerer det.

Akelejer og andet er på denne liste først og fremmest på grund af de mange gode indlæg men også fordi de handler om mange forskellige ting. På Susannes blog kan man læse om planter, urter og  meget mere.

“Min have er min Guru. Her finder jeg svar på livets små og store spørgsmål.“

Storbyhaven

Storbyhaven

Hvis man bor på tredje sal i hovedstaden så kan man da ikke dyrke tomater eller andre former for afgrøder i sin bolig?

Jo det kan man sagtens og, hvis man er i tvivl om hvordan, så skal man bare kigge på Jannes blog Storbyhaven.

Jannes blog om spiselige oaser på lidt plads kan ihvertfald give masser af inspiration til folk med en slumrende “urban-gardener” i maven.

“Min have er både mit frirum og mit kreative eksperimentarium, hvor jeg afprøver nye ideer. Min meget begrænsede plads midt i København betyder, at jeg hele tiden må holde mig skarp og nytænkende for at få mest muligt ud af mine potter. Samtidig betyder Storbyhaven, at jeg oplever at skellet mellem land og by udviskes og jeg føler en vigtig forbindelse til naturen - midt i byen.”

Anna’s plads

Anna 's Plads

Anna’s plads bestyres af Ina, hvor hun skriver om planter, have, plantemarkeder, økologi og mange andre mener, som stort set alle sammen er relaterede til haven.

Billederne som Ina lægger op er i god kvalitet og teksterne hun skriver til, gode og velskrevne. Anna’s plads er et besøg værd hvis du vil inspireres til din egen have, eller bare drømme lidt om en have.

“I min have kan jeg grave, plante og så, og se det spire gro. Jeg kan ordne verdenssituationen og bearbejde dagens udfordringer imens, og jeg får masser af motion og frisk luft. Jeg kan også starte forfra i køkkenhaven næste år. Det bliver det bare sjovere af.“

Lad romantikken blomstre

Lad Romantikken Blomstre

I Vejen ligger Malenes romantiske have fyldt med smukke blomster. Malenes have er smuk, med mange gode og dynamiske arkitektoniske løsninger, som fungerer rigtig godt.

På bloggen kan man se billeder af mange smukke blomster og læse de gode beskrivelser af disse.

“Hvad min have betyder for mig: ALT! Haven er mit frirum. Hvis jeg ikke når nok ud i min have, bliver jeg stresset… ...I det store hele er det mit værk, og det er meget bedre end jeg turde drømme om, så jeg er meget glad og stolt. Og så får jeg lyst til at gøre haven endnu bedre, for det er processen jeg nyder mest. Jeg håber aldrig min have bliver færdig...... i så fald må vi jo udvide og købe mere grund til vore matrikel.“

Min Grønne Verden

Min Grønne Verden

På sin blog Min Grønne Verden skriver Anita om både sin egen have, og de grønne områder som der findes de steder hvor hun rejser og besøger.

Anitas egen have er flot og frodig med mange flotte grønne planter, indlæggene på hendes blog er velskrevne og billederne er i god kvalitet.

Hendes side er bestemt et besøg værd.

Plateauet

Plateauet

Grethes kolonihave bliver foreviget på hendes blog Plateauet, hvor der bliver blogget om blomster, ukrudt og haveindretning.

På Grethes blog er både muligt at læse om hendes mange flotte roser, tulipaner og andre blomster, ligesom, at man også kan læse om hendes mange sjove og kreative løsninger i haven, hvad angår møbler og inventar.

Drømmegaven

Drømmegaven

Drømmegaven er Nanas blog som handler om hendes hus, katte, hunde, have og meget mere.

Drømmegaven er på vores liste over de bedste danske haveblogs både på grund af kvaliteten af indlæg, men også fordi der skinner en positivitet igennem alle indlæg som Nana lægger op på Drømmegaven.

“Min have minder mig om at jeg blot er en lille del af noget større. Andre har præget haven før jeg kom til, og når jeg er væk, vil nye overtage den. Selv lige nu hvor haven på papiret er min, deler jeg den med andre: Med egern, fugle, insekter og mange flere. Haven er fuld af liv, og liv giver glæde. Haven gør mig glad.“

Den helbredende have

Den Helbredende Have

Den helbredende have er på vores liste over de bedste danske haveblogs især på grund af, som navnet på bloggen måske antyder, den helbredende effekt den har for ejeren.

Haver fungere rigtig godt som steder hvor man kan tømme sindet og få mentalt overskud og det viser den helbredende have på en rigtig god måde.

Flemming’s “BLOG” om pil og frø

Flemming 's Blog

Flemming’s “BLOG” om pil og frø, er på vores liste over de bedste danske haveblogs fordi fokus på denne blog er, som navnet antyder, pil og frø.

Flemming er god til at forklare om både pil og frø på en måde, hvor alle kan læse med og lære en masse om, hvordan man selv kan begynde at plante frø i sin have.

“Da jeg var 10 år flyttede vi til et murermesterhus med stor have til og der fik jeg min første lille urtehave og har lige siden stort set haft urtehave og siden dyrket mine egne grøntsager, krydderurter, blomster, podet frugttræer og der er også høns og bier i min have… ...Så nu dyrker jeg køkkenhave blandet med blomster og krydderurter, hovedsagelig med egne samlede frø og med pile stativer til de høje ærter, bønner og blomster.“

Jannes Have

Jannes Have

Jannes blog om hendes have handler om haveglæde, erfaringer, nytte og nydelse. Janne blogger både om sin køkkenhave, hjemmelavede møbler og haveprojekter, og naturligvis blomster og planter.

Der er ofte DIY opskrifter på både møbler og plantning af frø som gør at begyndere sagtens kan kigge med her, for at få inspiration.

“Jeg elsker virkelig min have! Havearbejde er hårdt arbejde, men jeg får (mindst) dobbelt så meget igen, som jeg giver... ...Det tager fem måneder at dyrke en gulerod - og at følge den hele vejen fra frø til spire og færdig grøntsag gør hver eneste gulerod til et betydningsfuldt mesterværk. Et mesterværk som samtidig smager godt og giver os mad af god kvalitet. Det er en god følelse, som jeg gerne arbejder hårdt for år efter år.”

HAVEFOLKET

HAVEFOLKET

En blog lavet af fire kvinder som deler deres erfaringer med have, gør-det-selv-projekter og meget andet.

Der er stor bredde i variationen af indlæg, hvilket betyder, at man både kan læse om hvordan man kan slappe bedre af i sin have, finde gode opskrifter med ingredienser fra egen køkkenhave, læse om plantning af træer og meget mere.

HAVEFOLKET har desuden links til mange af de andre danske haveblogs.

“Haven er mit frirum - min hobby. Her stresser jeg af, er kreativ og praktisk på en gang. Nyder at kunne nyde egen høst i køkkenet og at kunne plukke buketter ind - men mest af alt nyder jeg at være under åben himmel og bruge min krop på en anden måde end ved en arbejdsdag bagved computeren. Og så nyder jeg naturligvis den glæde jeg hver dag har ved at kigge på alt det skønne grønne, der er lige udenfor vinduerne - også selvom jeg ikke har tid til at komme derud - Lone“

Havearkitekt Frank Kirkegaard

Havearkitekt Frank Kirkegaard

På Frank Kirkegaards blog kan man læse om havedesign og haveplaner.

At Frank er uddannet landskabsarkitekt skinner igennem mange af hans blogindlæg, da de bærer bræg af eftertænksomhed og en god blanding af funktionalitet, udseende og dynamik.

Franks blog er fyldt med indlæg fra hans egne haver og de projekter han udfører for andre.

“Haven er et kreativt frirum, hvor jeg kan eksperimentere med planter og plantesammensætninger eller bare fuldstændig koble af… ...Det kan også være en nærmest meditativ proces at luge, hvor tiden fuldstændig går i stå. Så jeg har lært, at jeg ikke skal sætte kartofler over og så gå ud for at hente krydderier i haven. For jeg kan glemme tid og sted og komme ind til nogle kartofler, der er helt udkogte.”

Fuglebjerggaard

Fuglebjerregaard

Camilla Plums gård Fuglebjerggaard er på nettet, hvor man læse en masse om de ting som finder sted på gården.

Siden er som sådan ikke en blog, men grundet de mange how-to-guides har vi alligevel valgt at tage den med på listen. Som nyudsprunget haveentusiast kan man sagtens kigge efter et råd eller to her.

“Min have er en af mine min største glæder og bestemt også en kilde til  bekymring - ligesom med mine børn, man glæder sig, bliver fortvivlet  når planter bare ikke vil vokse, ikke vil trives, jeg bliver desperat... ...og lykkelig , helt ovenud  lykkelig, så det nærmest er latterligt, når ting går godt, når blomster man har glædet sig til endelig springer ud, når kålen bliver sund og enorm, selvom der er kållarver over det hele, hele tiden, når nye tomatsorter viser sig at være helt vidunderlige, og strutter i alle farver. Mvh Camilla Plum“

Frønørden’s Blog

Frønørden 's Blog

På Frønørden’s Blog skriver Tony om alt hvad der handler om frø.

Du kan her læse om, hvordan du får succes med selv at plante frø i din have, hvordan du kan lavet et mini-drivhus af en gammel værktøjskasse eller noget helt tredje.

Tony skriver om mange emner, men fælles for dem alle er at det handler om frø og om bæredygtighed.

AnettesFlora

Anettes Flora

Anette blogger om sin have med hjemmedyrket grønt, blomster, haveindretning og meget mere.

På AnettesFlora er der fyldt med billeder af Anettes flotte og til dels vilde have.

Anettes omtaler selv sin have som sin legeplads, hvilket, hvis man kigger på hendes blog godt kan forstås. Haven er spændende, flot og indbyder til højt humør.

“Hvad betyder min have for mig, er et godt spørgsmål, for havens betydning forandre sig løbende. På førstepladsen over betydninger er det frihed, frisk luft, og jord under neglene. Den korte version i stikordsform: hvad betyder min have for mig: Frihed- frisk luft- jord- planter-buske-træer-mad-kreativitet-blomster-dyreliv-skønhed-studier i vækst-eksperimentere-velvære-glæde- og meget mere :-)“

Bruun’s Have

Bruun 's Have

Omkring 30 kilometer nordvest for den gamle kronings by Viborg finder man Bruun’s have.

Betegnelsen have er måske ikke helt passende da grunden i alt består af en hel tønde land. Bruun’s have er flot, spændende og er fyldt med blomster, planter og krukker.

Nettes Lille Have

Nettes Lille Have

Nettes Lille Have er en hyggelig lille have på 200 kvadratmeter hvor der bliver blogget om blomster og meget andet.

Selvom Nettes have ikke er den største, formår hun alligevel at udnytte pladsen rigtigt godt, hvilket gør at hendes have fremstår flot og hyggelig.

På hendes blog kan man også læse om de mange haver hun besøger.

“Min have er mit fristed, hvor jeg lader op. Et sted hvor jeg kan hygge med familie, venner og... mig selv.”

HAVETID

HAVETID

På bloggen HAVETID skriver Jørn sammen med Inger om deres utrolig flotte og hyggelige have i Silkeborg.

Deres have har deltaget i konkurrencen om at blive kåret som årets flotteste have, hvilket man godt forstår, hvis man kigger rundt på deres blog.

Haven er utrolig gennemført og kan helt sikkert give inspiration til de fleste.

“Vores have har stor betydning for både Inger og jeg, først og fremmest giver den os livskvalitet. Den er et fredfyldt sted, hvor vi finder ro, og hvor vi har oplevet den kreative leg det er, at bygge en have op fra grunden. Gennem årene har vi nedlagt græsplænen til fordel for et net af stenbelagte stier… ...her lever vi en vigtig del af vores liv, hvor vi fortsat udvikler haven til glæde for os selv og de mange gæster, der gennem årene besøger haven.“

Plantesmilet

Plantesmilet

Kirsten blogger om sin kolonihave på sin blog Plantesmilet, hvor hun skriver om glæden ved at have en kolonihave. På hendes blog kan man både læse om blomster og planter, ligesom, at man også kan læse om de projekter hun får etableret i sin have.

“Min have, som er en kolonihave med et lille hus på, er mit fristed. Når jeg gør et højbed klar til vinteren eller omstikker komposten, oplever jeg en grad af fordybelse og flow som er sjælden i hverdagen. Måske er det mine jyske husmands-gener, der skinner igennem, når jeg prioriterer nytteværdi over æstetik i haven. Og selv om vi på ingen måde er selvforsynende, må grøntsagsdyrkningen (omend ikke hele kolonihaven ...) gerne løbe rundt økonomisk. Jeg dyrker så økologisk og miljørigtigt som jeg nu kan finde ud af, og håber at mine forsøg, som jeg skriver om på Plantesmilet.dk, kan inspirere andre til at tænke miljøet ind i haven.“

En ydmyg Have

En Ydmyg Have

Mathias Emil er manden som står bag En ydmyg Have, hvor han blogger om sin have. Bloggen er rigtigt flot opstillet med en god struktur på både tekst og billede, som ofte er karakteriseret ved at have et overordnet farvetema.

Mathias Emils have er rigtig flot og gennemført, hvilket gør at hans blog bestemt er et besøg værd.

Have a Garden Day

Have A Garden Day

Hvis du søger efter gode ideer til din have så bør du kigge på Have a Garden Day.

På denne blog skriver Anna om gode ideer til hvordan man billigt og enkelt kan gøre brug af alle naturens herlige råvarer.

Der bliver blogget om mange forskellige emner på bloggen, så de fleste burde kunne finde noget at læse om.

"Et frirum før kreativitet og meditation"

Margrethes Have

Magrethes Have

På bloggen Margrethes Have kan man læse om glæden ved at dyrke en have og om de afgrøder hun får fra sin have.

På Margrethes blog kan man desuden læse om mange forskellige blomster og planter.

Vi vil anbefale alle, som er intersseret i haveliv til at kaste et blik på Margrethes Have

Dahliagaarden

Dahliagaarden

Denne blog drives af mor og datter, Ann-Marie & Signe.

Bloggen handler om køkkenhave, drivhus og blomster.

Der er mange gode indlæg med flotte billeder af blomster, både med close-up fotos og lidt mere overordnede billeder.

Du kan besøge Dagliagaarden, hvis du mangler lidt inspiration, eller, hvis du bare har lyst til at læse en god blog. 

Fru Due

Fru Due

På Fru Dues blog kan man læse om hendes have og de skønne oplevelser hun har i den.

Fru Dues blog er skrevet på en måde, som gør at man både kan lære en masse ved at læse hendes blog men også følge med i hendes liv og de spændende projekter der finder sted i hendes have.

Fru Due har desuden planlagt at lave en oversigt over de afgrøder hun dyrker i sin køkkenhave. En oversigt over havens stauder er også planlagt, ligesom dette også er tilfældet med en generel haveplan.

Landbohaven

Landbohaven

Aase står i spidsen for Landbohaven, hvor hun er god til at blogge om mange forskellige have relaterede emner.

På bloggen udviser Aase hendes kærlighed til haven og alt hvad dertil hører, ofte med billeder og tekst, nogle gange endda med digte.

Besøg Aases blog for inspiration og underholdning.

HAVERUM

Haverum

HAVERUM er en blog hvor design af haven og uderum prioriteres.

På bloggen figurerer flere inspirerende indlæg, med fokus på designmæssige detaljer eller planter i sig selv.

På siden er det endvidere muligt at tage kontakt til kvinderne bag bloggen, og få et uforpligtende oplæg om hvordan man selv kan komme i gang med haveprojekter.

TERRACOTTAKRUKKER

Terracotta Krukker

På denne blog handler det (som navnet måske antyder) om terracotta krukker.

Der er både mange gode billeder og gode råd til, hvordan man kan bruge terracotta krukker i sin egen have.

Man desuden læse om hvor krukkerne kommer fra, hvilke fødder man skal bruge til sine krukker samt meget andet.

Madames huskeblog

Madames Huskeblog

På Madames huskeblog skriver Gitte om sin egen have og de mange haver hun besøger.

På Gittes blog kan man både læse om anbefalinger til haven og om generelt haveliv og den glæde der er forbundet med at have en smuk og frodig have.

Gitte har desuden en Instagram konto, hvor hun flittigt poster billeder.

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?

Bliv samarbejdspartner