Mitsubishi varmepumpe

Om Mitsubishi

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi varmepumpe - Luft til vand

Ecodan Next Genaration er Mitsubishis serie af en luft til vand varmepumpe. De er udstyret med inverterteknologi som gør, at pumpen leverer præcis den mængde energi, der skal bruges til opvarmning af huset. Dermed gavnes miljøet, samtidig med at du sparer penge på varmeregningen. Derudover får du et intelligent system, som husker husets energibehov og som kan tilpasse sig hertil, hvilket betyder en mere økonomisk drift, og et så lavt energiforbrug som muligt.

Med en varmepumpe fra Mitsubishi er du sikret en driftssikker løsning, som let kan operere under de danske klimaforhold. Og med en COP-værdi på op til 4,31, er du sikret en særdeles effektiv pumpe.

Der er imidlertid forskellige størrelser på Ecodan Next Generationspumper, og dit valg afhænger af hvilket behov du har.

Lækkert design

Vil du gerne have en luft til luft varmepumpe, som skiller sig lidtvarmepumpe i laekkert design fra Mitsubishi ud med sit design, så tilbyder Mitsubishi den pæneste luft til luft varmepumpe på markedet. Her er tale om Kirigamine Zen, hvis design allerede er prisbelønnet af IF Product Design, og som let vil passe direkte ind i dit hjem. Tillige er den spækket med Mitsubishis innovative teknologi, hvilket gør, at lydniveaet er utroligt lavt, og energieffektiviten så høj, at den let kan sænke dine varmeomkostninger.

Indbygget er en Hyper Heating-teknik, som gør at varmepumpen,
i modsætning til andre, leverer den samme varmemængde, også selvom udetemperaturen falder. Og med en COP-værdi på 5,33, er pumpen blandt de bedste på markedet til at give økonomiske besparelser.

LÆS OGSÅ: Luft til luft varmepumpe

Pris på en Mitsubishi varmepumpe

Den varmepumpe som passer bedst til dig, afhænger af dine behov og den bolig hvor den skal anvendes. Prisen vil blive baseret på størrelsen af din bolig, husstandens forbrug og de funktioner som du har behov for. Hvis du gør dig klar over om dine krav til en varmepumpe, kan du blive rådgivet til netop den løsning der passer til dig.

Er du interesseret i at få et tilbud på en varmepumpe, så udfyld formularen her på siden. Her vælger du den type af varmepumpe der ønskes, kvadratmetre på huset, hvornår og hvor installationen skal finde sted, og hvilken varmekilde du nu er i besiddelse af. Herefter vil du modtage en række tilbud, der passer til dine behov.