Weishaupt varmepumpe

Om Weishaupt

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Weishaupt varmepumpe

Weishaupt varmepumpe - luft til vand

Med en ellers støjsvag luft til vand varmepumpe fra Weishaupt, er du ligeledes sikret en energisbeparende og effektiv løsning, med en driftsdygtighed på ned til -25 grader - og ved så lave temperaturer, er der stadig et højt ydelsestal fra varmepumpen. Grundet et lyddæmpende kabinet, vibrationsdæmpninger og en massivt lukket bundplads, sikres du endvidere en varmepumpe med et meget lavt støjniveau.

Med den indbyggede scroll-kompressor undgås en masse start- og stop-procedurer, da kompressoren sørger for at tilpasse hastigheden til det aktuelle varmebehov. Det betyder energibesparelse, og en længere levetid på varmepumpen.

Weisthaupt modeller

Weishaupt tilbyder en række forskellige muligheder for valg af varmepumpe:

WWP L I
Dette er Weishaupt indendørs-luft til vand varmepumpe, hvor der opstilles en indedel i husets bryggers eller lignende. Her vil varmepumpen suge udeluften ind via en luftkanal, og omsætte denne til det ønskede temperaturniveau i huset. De nødvendige luftkanaler til denne model kan tilpasses de individuelle rum. Modellen fås med forskellig ydelsesevne, hvoraf WWP L 12 ID har den maksimale varmeydelse på 12 kW og leverer en COP-værdi på 5,1. Modellen kan også fås ned til 8,9 og går op til 30 kW.

WWP LA
Dette er Weishaups udendørsløsning. Hvis der er mangel på plads i huset, kan der installeres en WWP LA-model, hvor der opstilles en varmepumpe udendørs, som fører varmen ind i huset via slanger. Den største varmeydelse der kan fås er på 66 kW, mens den mindste er på 6,7 kW.

WWP LS
Denne model er Weishaupts splitvarmepumpe, som kombinerer en ude- og en indedel, og som især egner sig til bygninger med et varmebehov på op til 16 kW. Ved at benytte splitteknikken får du et prisbilligt alternativ, samt en række andre fordele. Her kan blandt andet nævnes, at der anvendes små rørdiametre, og derfor skal der bores mindre huller gennem væggen i huset, end sædvanligt. Dertil sikres man lave omkostninger, ved at have indvinding af luft som varmekilde. 

Denne splitvarmepumpe kan anvendes sammen med en anden opvarmningsform, hvilket er ideelt hvis man har behov for ekstra høje ydelser. Dertil kan den om sommeren bruges til aktiv køling. Den kommer i modeller til 8 kW, 10 kW, 13 kW og 16 kW. 

Forskellige Weishaupt varmepumpe modeller

Tilslutning af varmtvandsbeholder

En Weishaupt varmtvandsholder passer perfekt sammen med Weishaupts varmepumper, og kan udnytte den varme, som varmepumpen udvinder til at opvarme brugsvandet. En mulighed er, at tilslutte Weishaupts kombinationsbeholder, som indeholder alle de komponenter, som skal anvendes til at forbinde varmepumpen til varmesystemet. Ved denne løsning er varmepumpeanlægget hurtigt opmålt og enkelt monteret.

Pris på Weishaupt varmepumpe

Den specifikke pris på en varmepumpe fra Weishaupt kan være svær at angive, da den afhænger af forskellige faktorer. Prisen afhænger bl.a. af hvilke funktioner du ønsker til varmepumpen, hvor stor din bolig er, og hvilke behov du har til opvarmning eller varmt brugsvand. Når du har taget stilling til dette, er det lettere at få skræddersyet en løsning, der passer netop til dig og dit behov.

Ved at udfylde formularen her på siden, kan du udfylde hvad du ønsker, og du vil efterfølgende modtage en række uforpligtende tilbud, som passer til din bolig.