Vølund varmepumpe

Om Vølund

Spar tid

Udfyld kun 1 formular og modtag op til 4 tilbud fra særligt udvalgte samarbejdspartnere

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Vølund luft til vand varmepumpe

Med Vølunds varmepumper fås en totalløsning, som bådeUdendoers voelund luft til vand varmepumpe opvarmer boligen og brugsvandet. Ovenikøbet er det et miljøvenligt produkt, som potentielt kan spare boligen op til 50 % på varmeregningen.  

Vølund tilbyder tre forskellige serier af varmepumper, som du kan læse nærmere om her.

F2030:
Fås i modellerne F2030-7 (syv kW) og F2030-9 (ni kW), som er to nye udedele, der er specielt egnede til parcelhuse. De er lavet, så de er i stand til at klare temperaturer på ned til -25 grader, og via en indbygget kondensbakke, sikres der, at der ikke dannes is under varmepumpen. Hertil er varmepumpen blandt de mest lydsvage på markedet, og har en COP-værdi på op til 4,81, alt afhængig af model og udendørstemperatur.

F2040:
F2040 er specielt udviklet til det nordiske klima og er meget installationsvenlig, da den ikke behøver nedgravning af jordslanger. Sortimentet består af modellerne F2040 (3-8 kW), F2040 (3-12 kW) og F2040 (3-16 kW). Samtlige modeller kan dække en boligs varmebehov på 4-16 kW. Indbygget er en intelligent styreenhed, der sørger for optimal kontrol af varmepumpen. Dertil er materialerne til pumpen nøje udvalgt, for at sikre en lang levetid i det nordiske klima. Med den lydsvage driftsfunktion, muliggøres en drift med lavt støjniveau.

F2300:
F2300 er specielt egnet til større private huse eller bygninger til erhvervsbrug, med et ydelsesniveau på hele 14 kW eller 20 kW, og mulighed for at dække energibehovet fra 5-22 kW. Der er her ligeledes lagt vægt på et lavt lydniveau, samt en let installation. Her kan opnås en COP-værdi på op til 5,19.

Sammenkoblingsmuligheder

Vølunds luft til vand varmepumper kan eksempeltvis kobles sammen med en VVM 500-varmvandsbeholder, som dermed giver dig mulighed for at give din bolig billig og miljøvenlig opvarmning af både hus og brugsvand. VVM 500 er udstyret med den nyeste styringsteknologi, som sørger for god komfort, økonomi og sikker drift. Det betyder, at du let kan aflæse data på systemet via VVM 500s letlæselige display. I kombination med luft til vand varmepumpen, fås derfor et komplet, driftssikkert varmesystem.

Pris på en Vølund varmepumpe

Alt afhængig af hvilken model og evt. tilkoblinger du vælger til din varmepumpe, vil det påvirke prisen. Hvilken model som passer bedst til dig, afhænger af forskellige faktorer, såsom hvor stor hustanden er, hvilke funktioner der ønskes og dit energiforbrug. Når du har identificeret hvilke behov du har, kan der let indhentes en række uforpligtende tilbud, ved at du udfylder kontaktformularen her på siden.