SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Besvar et par enkelte spørgsmål, så finder vi de BEDSTE priser til dig.
Spar timer på at finde en installatør
Spar timer på at finde en installatør

Udfyld 1 kort formular, modtag op til 4 tilbud

Spar op til 6777 kr. om året
Spar op til 6777 kr. om året

Sænk din varmeregning ved at installere en varmepumpe

Red planeten
Red planeten

Vi har hjulpet over 500.000 husejere med at reducere deres CO2-aftryk

Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 2. februar 2024

Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi varmepumpe - et godt valg

Mitsubishi er en japansk virksomhed, som bl.a. laver luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper til både private og erhvervsdrivende. I Danmark er det et populært varmepumpebrand blandt bolig- og sommerhusejere, især pga. deres lave støjniveau og lange levetid.

En Mitsubishi varmepumpe er en god, miljøvenlig løsning til din bolig, der altid kommer i et tidsløst og moderne design. Du vil få en både støjsvag og veldesignet varmepumpe med en høj SCOP-værdi. Du kan herunder læse mere om Mitsubishis varmepumper, og hvilke modeller de tilbyder.

Mitsubishi luft/vand-varmepumper

Mitsubishis luft/vand varmepumper er udstyret med inverterteknologi, som gør, at pumpen leverer præcis den mængde energi, der skal bruges til opvarmning af huset. Det er godt for miljøet, samtidig med at du sparer penge på varmeregningen. Derudover får du et intelligent system, som husker husets energibehov og som kan tilpasse sig hertil, hvilket betyder en mere økonomisk drift, og et så lavt energiforbrug som muligt.

Deres Silent-modeller laver stort set ikke støj og kan tilsluttes både radiatorer, gulvvarme og levere varmt vand. Derudover er modellerne mærket A++.

Med en varmepumpe fra Mitsubishi er du sikret en driftssikker løsning, som let kan operere under de danske klimaforhold. Og med en COP-værdi på op til 4,31 er du sikret en effektiv pumpe.

Mitsubishis varmepumper kan derudover tilkobles Wifi og styres med din smartphone, så den kan reguleres fra f.eks. arbejde eller ferien. Du vil derfor altid komme hjem til et behageligt og opvarmet hjem.

Mitsubishi fører bl.a. følgende luft/vand-modeller:

  • Mitsubishi Ecodan Silent
  • Mitsubishi Ecodan PUHZ
  • Mitsubishi Ecolution

Mitsubishi Ecodan Silent

mitsubishi luft til vand

Silent-serien, som du ser på billedet her, er en af Mitsubishis mest støjsvage og effektive varmepumper. Den er ikke bare stilren, men er tilmed effektiv. Bruger dit oliefyr f.eks. 2.500 liter olie, vil en Mitsubishi Ecodan Silent give dig sammen effektivitet med bare 8.000 kWh.

Derudover er serien, som navnet antyder, kendt for at være støjsvag. Det betyder, at du nemt vil kunne placere pumpen på steder, hvor den står tæt på beboelse, som f.eks. nær naboskel eller under et vindue, du ofte åbner.

Har du i forvejen en varmtvandsbeholder og en anden varmekilde, kan Silent også nemt tilkobles med en såkaldt HYDROBOX. Derudover kan pumpen sættes på ferie-mode, så du ikke opvarmener din bolig unødvendigt, imens du er væk.

Ønsker du tilbud på varmepumper, så lad os hjælpe dig med at finde den rette installatør, med et tilbud der er skræddersyet til dine behov.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Mitsubishi luft/luft-varmepumper

Mitsubishis luft/luft varmepumper er kendt for deres stilrene design og det lave støjniveau. Med en luft/luft varmepumpe fra Mitsubishi kan du opvarme luft på en effektiv måde uden at gå på kompromis med luft til luft varmepumpe pris eller design.

En luft/luft varmepumpe opvarmer ikke brugsvand, til gengæld er en ideel som supplerende varmekilde eller som varmekilde i sommer-, fritids- og kolonihavehuse.

Varmepumperne kan derudover styres trådløst via Wi-Fi, så du altid kommer hjem til et opvarmet hjem eller sommerhus. 

Mitsubishi fører bl.a. følgende luft/luft-modeller:

  • Mitsubishi MSZ
  • Mitsubishi LN Hero
  • Mitsubishi Kirigamine Zen

Mitsubishi Hero

Er du til godt design og god kvalitet, er Hero-modellen et godt valg. Du kan få den i flere farver, bl.a. rød og sort, og varmepumpen er tilpasset det skandinaviske klima. Det betyder, at den fungerer helt ned til -35 grader.

Hero-modellen er derudover lydsvag og kører ved maks. 17 dB. Ønskes det, kan den også sættes i low noise-mode eller sove-mode. Vælger du en Hero, får du en SCOP-værdi på 5,3 - et af markedets højeste for luft/luft.

Et stilrent design, der passer ind

Vil du gerne have en varmepumpe, som skiller sig ud med sit design, så tilbyder Mitsubishi nogle af de mest enkle luft til luft varmepumper på markedet.

Modellerne Kirigamine Zen, Silent og Hero er alle udført i et simpelt design, der passer til de fleste boliger. Førstnævnte design allerede er prisbelønnet af IF Product Design og vil let passe ind i det skandinaviske hjem. Derudover er alle modeller spækket med Mitsubishis innovative teknologi, hvilket gør, at lydniveaet er utroligt lavt, og energieffektiviten så høj, at den let kan sænke dine varmeomkostninger.

Kirigamine Zen har en tilmed en Hyper Heating-teknik indbygget, som gør at varmepumpen leverer den samme varmemængde, også selvom udetemperaturen falder. Og med en COP-værdi på 5,33, er pumpen blandt de bedste luft/luft på markedet til at give økonomiske besparelser. 

Pris på en Mitsubishi varmepumpe

Den varmepumpe, som passer bedst til dig, afhænger af dine behov og den bolig, hvor den skal anvendes. Prisen vil blive baseret på størrelsen af din bolig, husstandens forbrug og de funktioner, du har behov for. Hvis du overvejer dine krav til en varmepumpe, kan du blive rådgivet af vores partnere til den løsning, der passer til din bolig. 

Prisen vil derefter blive fastlagt ud fra den dimensionering, som leverandøren vil foretage. Du kan også selv lave en beregning af varmepumpe størrelse luft til vand, så du har et overblik til når leverandøren kommer.

Når du udfylder formularen, sætter vi dig i forbindelse med de forhandlere og partnere, der opfylder dine krav til Mitsubishi varmepumpe tilbud.

Store besparelser på varmeregningen

Skifter du dit oliefyr, pillefyr, gasfyr eller din fjernvarme ud med en Mitsubishi Ecodan Silent, kan du spare fra 1.200 til 1.500 kr. om måneden på din varmeregning i de næste 20-30 år.

Ønsker du tilbud på Mitsubishi varmepumper? Du kan her på GreenMatch.dk bestille op til 3 uforpligtende tilbud på varmepumper fra både lokale og nationale leverandører. Vi hjælper dig godt i gang med din nye energikilde.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vi vil finde den bedste pris

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner

Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?

Bliv samarbejdspartner