SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Få op til 4 tilbud her
1/4
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 19. september 2023

LG varmepumpe

LG varmepumpe – Luft til vand

LGs serie af en luft til vand varmepumpe kaldes Therma V Split, og med dens inverterteknologi, leverer LG en ganske energieffektiv pumpe. Inverterteknologien gør, at varmepumpen tilpasser sig dine ønsker for husets indeklima. Pumpen bliver hermed mere effektiv og billigere i drift, og med den høje effektivitet, kan der opnås en COP-værdi på op til 4,5.

Serien fås i modellerne ni, 12, 14 eller 16 kW. Fælles for dem alle er, at de er udviklet til at kunne holde i mange år. Med LGs ”Anti Corrosion Gold”-behandling, er varmepumpens yderside, riste og skruer korrosionsbeskyttede, så pumpen kan fungere upåklageligt og effektivt i mange år fremover. Den dertil udstyrede sikkerhedsfunktion gør ydermere, at varmepumpen kan bevare varmen i huset, selv ved et eventuelt strømnedbrud. Funktionen har to styringsniveauer: det ene niveau advarer, hvis pumpen trænger til et tilsyn fra en fagmand. Niveau 2 signalerer, hvis der er alvorlige fejl i systemet, hvorefter den udvendige del vil slå fra og kun producere varme fra det indbyggede elektriske modul i indedelen.

LG varmepumpe – Luft til luft

LG tilbyder to forskellige systemer af en luft til luft varmepumpe. Det ene er deres single-split-løsning og det andet en multi-split-løsning. En single-split varmepumpe er egnet til mindre huse, eks. sommerhuse, eller huse med en åben planløsning. Der fås her en indendørsenhed, som er forbundet med en udendørsenhed. Med multi-split-løsningen kan der tilsluttes flere indendørsenheder til udendørsenheden, hvorved der opnås en bedre fordeling af varme/kulde. Denne løsning er derfor bedst egnet til huse med flere etager eller et større areal, hvor en enkelt indendørsenhed kan have svært ved at opvarme hele huset.

Fælles for systemerne er, at der fås luftpumper, som yder maksimal effekt til lavest mulig omkostning, og med et rekordlavt lydniveau. Samtidig sikres du et renere indeklima, da lugt, bakterier og støv filtreres fra, når det passerer gennem varmepumpens luftfiltre.

LG luft til luft varmepumpe

Nordic Prestige

Den svenske Energimyndighed har testet og erklæret LGs Nordic Prestige som værende den bedste varmepumpe, når det er koldt udenfor. Skulle der være -20 grader udendørs, kan pumpen stadig yde en varmekapacitet på 3,1 kW. Ovenikøbet fås den bedste energibesparelse, uanset hvilken landsdel du bor i.

Nordic Prestige er udviklet specielt til det nordiske klima, med en ekstra isoleret udedel og behovsstyret afrimningsteknik, som gør den særdeles driftsdygtig i det danske klima. Dermed kan pumpen klare temperaturer på ned til -25 grader, og levere en SCOP-værdi på 4,6, hvilket svarer til en energiklasse A++. Ud over den gode ydeevne, fås en stilrent design, som får varmepumpen til let at passe ind i hjemmet.

Pris på en LG varmepumpe

Du kan let få udarbejdet en pris på din varmepumpe, hvad end det er luft til luft varmepumpe pris eller pris på luft til vand varmepumpe. Det kræver blot, at du sætter dig ind i hvilke behov du har til varmepumpen. Prisen vil da afhænge af hvor stort dit hus er, dit forbrug i husstanden, hvilke funktioner du efterspørger osv. Når dette er klargjort, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter du vil modtage en række uforpligtende varmepumpe tilbud.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
  • Tilbud fra lokale installatører
  • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
  • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Earth globe icon
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Så nemt er det
1
Bestil tilbud
Bestil tilbud ved at benytte formularen - angiv dine oplysninger og behov.
2
Match
Vi matcher dine oplysninger med relevante leverandører.
3
Modtag tilbud
Du modtager gratis op til 4 skræddersyede og 100% uforpligtende tilbud.
Bliv samarbejdspartner
Bliv samarbejdspartner Vi prøver altid at forbinde vores kunder med de bedste leverandører i branchen. Er du en af dem?