Varmepumpe - Sammenlign priser fra lokale installatører
Udfyld formularen på under 1 minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

Gastech varmepumpe

Gastech-Energi varmepumper

Gastech-Energi er Danmarks største leverandør af varmeservice til private husholdninger. Virksomheden har et stort sortiment af varmepumper fra svenske CTC og tyske ELCO. Gastech har mange års erfaring og stor viden indenfor både service, vedligeholdelse og installation af varmepumper.

Disse varmepumper tilbydes som noget særligt med serviceaftaler op til 15 år, hvor kunden er sikret fuldstændigt mod uventede omkostninger. Aftalen skal tegnes i forbindelse med køb af varmepumpen.

Gastech-Energi har mere end 160 ansatte og blev stiftet i 1992. Du får derfor en leverandør, der har stort kendskab til branchen og mange års erfaring. Gastech-Energi dækker derudover hele landet - din geografiske bopæl er derfor underordnet, når du vil have en varmepumpe.

Du kan her læse mere om Gastechs varmepumper og de modeller, der tilbydes.

CTC varmepumper

CTC EcoAir 600M-serien er kvalitetsvarmepumper med højeste energiklasse A+++. CTC har behovsstyret automatisk afrimning, der giver mere varme, større effekt og længere holdbarhed.

CTC har et meget lavt lydniveau på 51 dB og en høj årsvirkningsgrad SCOP på 4,9. De genererer varme ned til ekstreme kuldegrader og producerer varmt vand op til 65 grader.

De fås med ydelser fra 2,5 til 22 kW og modulerer automatisk ned ved mindre varmebehov. CTC er designet, udviklet og fremstillet i Ljungby i Sverige, hvilket giver fuldstændig kontrol over alle trin i processen fra fremstilling til levering af det færdige produkt. Dette sikrer en høj og ensartet kvalitet. CTC leverer også jordvarmepumper.

Tryghedsgaranti

Alle CTC-produkter kan leveres med en Total Tryghed på op til 15 år.

gastech varmepumper

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M er en støjsvag, effektiv luft til vand varmepumpe i et stilrent, nordisk design, der passer til ethvert hjem. Den kræver ingen slanger eller boring af huller, hvilket gør installationen nem. Årsvirkningsgraden er på 194%. Du får derudover også en varmepumpe med automatisk afrimningsstyring, som vil reducere afrimningen til et minimum.

Fordelene ved denne type er bl.a.:

  • Energiklasse A+++
  • Lydniveau ned til 51 dB
  • Genererer varme ned til meget lave kuldegrader
  • Reducerer varmeomkostningerne 
  • SCOP på 4,9
  • Tilpasses husets varmebehov
  • Kondensbakke med varmelegeme
  • Styres via app

CTC EcoAir 600M

ELCO Varmepumper

ELCO er et tysk kvalitetsmærke og et produkt, der giver meget varmepumpe og garanti pr. investeret krone. De nye ELCO Aerotop varmepumper er A++ klassificerede, hvilket betyder at der er en god energieffektivitet og ydelse ved de lave temperaturer, der kendetegner det nordiske klima.

SCOP værdien er op til 4,9, fremløbstemperatur på 60 grader og varmepumperne kan producere varme ned til -20 grader.

ELCO Aerotop Split varmepumper består af 4 modeller med en varmeeffekt fra 5 til 11 kW, og modulerer automatisk ned ved mindre varmebehov. Alle kan kombineres med forskellige indemoduler og beholdere afhængig af model.

ELCO produkterne kan leveres med en Total Tryghed op til 10 år. Som noget særligt kan varmepumperne fjernovervåges fra Gastech-Energis servicecentral via Remocon enheden, der følger med som standard.

Pris på en Gastech-Energi varmepumpe

Prisen på en varmepumpe fra Gastech-Energi kan variere afhængig af type, model, størrelse samt funktioner. En luft/vand varmepumpe er billigere end en jordvarmepumpe, men igen kan der være afvigelser ift. størrelsen og funktioner.

Er du interesseret i en varmepumpe fra Gastech-Energi, kan du øverst på siden udfylde vores kontaktformular gratis og uforpligtende, og modtage et tilbud på en af disse, såfremt dine oplysninger matcher med partneren. Er du i tvivl om noget, er du naturligvis også velkommen til at kontakte Greenmatch for yderligere information eller læse mere her på siden.

Sammenlign priser på varmepumper nu!

Det tager kun 2 minutter