Gastech varmepumpe

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til en varmepumpe

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Gastech-Energi varmepumper

Gastech-Energi er Danmarks største leverandør af varmeservice til private husholdninger. Virksomheden har desuden et stort sortiment af varmepumper fra svenske CTC og tyske ELCO.

Disse varmepumper tilbydes som noget særligt med serviceaftaler op til 15 år, hvor kunden er sikret fuldstændigt mod uventede omkostninger. Aftalen skal tegnes i forbindelse med køb af varmepumpen.

CTC Varmepumper

CTC EcoAir 600 M serien er kvalitetsvarmepumper med højeste energiklasse A+++. CTC har behovsstyret automatisk afrimning, der giver mere varme, større effekt og længere holdbarhed. CTC har et meget lavt lydniveau på 51 dB og en høj årsvirkningsgrad SCOP på 4,9. De genererer varme ned til ekstreme kuldegrader og producerer varmt vand op til 65 grader.

De fås med ydelser fra 2,5 til 22 kW, og modulerer automatisk ned ved mindre varmebehov. CTC er designet, udviklet og fremstillet i Ljungby i Sverige, hvilket giver fuldstændig kontrol over alle trin i processen fra fremstilling til levering af det færdige produkt. Dette sikrer en høj og ensartet kvalitet. CTC leverer også jordvarmepumper. Alle CTC produkter kan leveres med en Total Tryghed på op til 15 år.

gastech varmepumper

ELCO Varmepumper

ELCO er et tysk kvalitetsmærke og et produkt, der giver meget varmepumpe og garanti pr. investeret krone. De nye ELCO Aerotop varmepumper er A++ klassificerede, hvilket betyder at der er en god energieffektivitet og ydelse ved de lave temperaturer, der kendetegner det nordiske klima. SCOP værdien er op til 4,9, fremløbstemperatur på 60 grader og varmepumperne kan producere varme ned til -20 grader.

ELCO Aerotop Split varmepumper består af 4 modeller med en varmeeffekt fra 5 til 11 kW, og modulerer automatisk ned ved mindre varmebehov. Alle kan kombineres med forskellige indemoduler og beholdere afhængig af model. ELCO produkterne kan leveres med en Total Tryghed op til 10 år. Som noget særligt kan varmepumperne fjernovervåges fra Gastech-Energis servicecentral via Remocon enheden, der følger med som standard.

Læs også:Jordvarme

Pris på en Gastech-Energi varmepumpe

Prisen på en varmepumpe fra Gastech-Energi kan variere afhængig af type, model, størrelse samt funktioner. En luft/vand varmepumpe er billigere end en jordvarmepumpe, men igen kan der være afvigelser ift. størrelsen og funktioner.

Er du interesseret i en varmepumpe fra Gastech-Energi, kan du øverst på siden udfylde vores kontaktformular gratis og uforpligtende, og modtage et tilbud på en af disse. Er du i tvivl om noget, er du naturligvis også velkommen til at kontakte Greenmatch for yderligere information, eller læse mere her på siden.