Fujitsu varmepumpe

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til en varmepumpe

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Sidst opdateret: 06. september 2019

Fujitsu varmepumpe

Fujitsu varmepumpe - Luft til luft

Fujitsus bedste luft til luft varmepumper hører under navnet Nordica. De er specielt designede til det nordiske klima, og er især kendetegnede ved deres høje kvalitet og pæne design.

Under Nordica-serien kan der vælges mellem en række forskellige modeller: LM-serien, LT-serien og LV-serien.

LM-serien er den nyeste modelserie fra Fujitsu. Her bydes på den nyeste teknologi, hvoriblandt finesserne Powerful og Low Noise-funktionen er lånt fra storebroren LT. Powerful-funktionen sikrer dig, at pumpen kan opvarme eller nedkøle et rum på ingen tid, mens Low Noise-funktionen betyder, at pumpen kan operere meget lydsvagt. Hertil er indbygget inverterteknologi, som betyder, at varmepumpen konstant tilpasser sig husets behov.  

LT-serien har æstetik og design i højsædet, og leverer en ekstra høj SCOP-værd på op til 4,6. Samtidig er der et væld af funktioner, som gør denne model til den mest avancerede og komplette luft til luft varmepumpe fra Fujitsu. Her kan nævnes interverteknologien, og den energibesparende bevægelsessensor, der sørger for at nedsætte effekten, når rummet er tomt.

LV-serien adskiller sig fra de andre typer, ved at være en gulvmodel. Den er egnet til dem, som ikke har plads til en vægmonteret varmepumpe, eller som blot ikke ønsker den mulighed. Modellen er udstyret med automatisk genstart, hvis der kommer strømafbrydelse, og kan let styres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening.

Fujitsu -LT-varmepumpeFujitsu luft til luft varmepumper

Fujitsu varmepumpe - Luft til vand

Fujitsus nyeste luft til vand varmepumpe serie er Waterstage. Her kan man få en komplet varmepumpeløsning med den nyeste teknik og flot design. Hvad enten den skal bruges til opvarmning af hus, brugsvand eller swimmingpool, så fås her en varmeløsning, som er økonomisk fornuftig og miljøvenlig.

Waterstage-serien kan fås i to forskellige varianter; Comfort og High Power. 

Comfort er den mindste model med 230v, hvilket gør den til en ideel løsning til mindre husstande. High Power fås både i en 230v-model og en 400v-model, og vil typisk passe til en større husstand.

Standard og Integreret

Hvorvidt man vælger Comfort- eller Highpower-løsningen, så fås de endvidere i to forskellige udgaver; Standard og Integreret.

Ved Standardudgaven bliver varmepumpens indedel og varmtvandsbeholder adskilt. Hvis de fysiske rammer ikke tillader at delene integreres, så kan denne løsning anvendes. Dermed købes varmepumpe og varmtvandsbeholder separat, og alternativt kan man anvende ens nuværende varmtvandsbeholder. Enhederne fås fra fem kW og op til 16 kW.

Integreret betyder derimod, at indedel og varmtvandsbeholder er integreret i en énhed. Her får man en mere kompakt løsning, selvom indedelen her vil fylde lidt mere. Enhederne fås ligeledes fra fem kW og op til 16 kW.

Coaxial varmeveksler

Fujitsu kan, som de eneste på markede,t tilbyde en varmepumpe med en coaxial varmeveksler i kobber, med varmeafgivelse både indadtil og udadtil. Dette betyder, at man får en varmeveksler, som udnytter varmeenergien mere effektivt ved lav energitilførsel, da varmelagringen er bedre. Derfor har denne model heller ikke brug for en ekstern buffertank, som traditionelle pladevarmevekslere har. Den har heller ikke brug for en flowvagt til at overvåge vandtrykket, hvilket betyder, at du kan spare penge på varmeudgifterne.

Frostsikring og nøddriftsfunktion

Waterstage-pumperne er udstyret med en frostsikring, som sikrer, at vandsystemet ikke fryser til, når udetemperaturen falder til under frysepunktet. Dette gælder også selvom pumpen er slukket, eller når du ikke er hjemme.

Skulle varmepumpen stoppe af ukendte årsager, vil den indbyggede el-patron slål automatisk til, og sikre den fortsatte drift. Du er hermed, takket være nøddriftsfunktionen, sikret en pumpe, som vil holde dit hus varmt under alle forhold.

Pris på en Fujitsu varmepumpe

Hvilken prisklasse der kan forventes afhænger af huset behov, og hvor stort et areal, som skal opvarmes. Hertil kan valg af model og ønskede funktioner påvirke prisen. Derfor er det vigtigt at klargøre hvilke behov man har, hvorefter du ved at udfylde kontaktformularen her på siden, kan indhente en række uforpligtende, skræddersyede tilbud på en varmepumpe. For at sikre, at din situation bliver matchet bedst muligt, er det en god idé at indhente tilbud fra forskellige leverandører, og det får du netop ved at udfylde kontaktformularen her på siden.