Luft til vand varmepumpe: Sammenlign pris og kvalitet, og find den bedste løsning

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Varmepumpe - Få op til 4 gratis tilbud på varmepumper
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Det korte svar er, at en luft til vand varmepumpe er en stor investering. Faktisk kan prisen sagtens ligge på en 60.000 - 120.000 kroner. En luft til vand varmepumpe er et billigere alternativ til jordvarme og kan, i modsætning til en luft til luft varmepumpe, opvarme dit brugsvand.

Naturligvis afhænger prisen af flere ting, eksempelvis:

 • Størrelsen på din bolig. Jo større hus du har, jo større kapacitet skal din luft til vand varmepumpe besidde, og dette kan forhøje prisen. Jo højere ydeevne din luft til vand varmepumpe skal have, jo mere vil den koste.
 • Din leverandør. Som med alle andre produkter varierer priserne på en luft til vand varmepumpe også fra leverandør til leverandør. Du kan sammenligne luft til vand varmepumpe priser, ved at udfylde formularen øverst på siden.

Udover det så kan der også være faktorer ved installationen, der kan forhøje prisen. Hvad koster din luft til vand varmepumpe, tænker du sikkert?

Den eneste måde du kan få svar på, er ved at indhente tilbud - og gerne fra flere leverandører. Det kan vi på Greenmatch.dk hjælpe dig med. Du kommer i gang øverst på siden. Gratis og uforpligtende.

Vil du se de bedste luft til vand varmepumper i 2018? Se vores store varmepumpetest her.

Lær mere om luft til vand varmepumper her

Hvad er prisen på en luft til vand varmepumpe?

Er man blevet sikker på, at en luft til vand varmepumpe er den rigtige løsning til boligen, så skal man ud og lave en større investering end hvis man købte et nyt olie- eller gasfyr - det tjener sig dog hjem igen på længere sigt. Prisen på en luft til vand varmepumpe vil selvfølgelig variere alt efter hvor stort en bolig den skal kunne opvarme, men generelt vil prisen ligge et sted mellem 60.000-120.000 kr. for at etablere et luft til vand varmeanlæg. Hvornår denne investering er tjent vil variere alt efter hvor stort et varmeforbrug man har. Et eksempel som er opstillet af klima- og energiministeriet viser følgende scenarie:

Oliefyret: 1.900 liter olie årligt á 10 kr. plus 2.000 kr. i service = 21.000 kr.

Jordvarmen: 5.995 kWh el á 2,00 kr. plus 1.500 kr. i service = 13.490 kr.

Årlig besparelse = 7.510 kr.

Etableringspris: Jordvarmeanlægget i eksemplet koster 65.000 kr. mere end et nyt oliefyr. Den merudgift er tjent hjem igen efter 8,6 år. Herefter kan man nyde den årlige besparelse.

En luft til vand varmepumpe er altså en god langsigtet investering, som man kan have glæde af i mange år. Alt efter hvilken type af luft til vand varmepumpe man har behov for kan det dog godt tage enten kortere eller længere tid, at tjene investeringen hjem igen.

Du har sikkert været på udkig efter priser både på nettet og hos fysiske forhandlere. Og du har helt ret, hvis du mener, der er stor forskel på priserne. En god tommelfingerregel er, at du skal regne med at skulle betale mellem 60.000 og 120.000 kroner for en kvalitets-varmepumpe, når man medregner montering. Men som med så mange andre ting afhænger prisen af flere ting, som blandt andet er:

 • Kvalitet
 • Levetid
 • Ydeevne - din boligs størrelse
 • Service
 • Monteringsomkostninger

Lad det være sagt med det samme: Skal du investere i en luft til vand varmepumpe, er det ikke altid, at den billigste løsning på kort sigt også er den billigste i det lange løb. Kvaliteten af varmepumpen har nemlig en indflydelse på, hvor meget vedligeholdelse og reparation der er nødvendig. Jo bedre kvalitet er, jo mindre nødvendig er vedligeholdelse, og jo længere er levetiden også. En vigtigt ting at tage i betragtning omkring vedligeholdelsen er, at der hos nogle leverandører følger service med. Det kan for eksempel være 10 års garanti- og serviceordning. Dette er naturligvis noget, der ikke trækker ned i prisen.

Prisen afhænger også af, hvor stort dit hus er. Altså hvor meget varme varmepumpen skal være i stand til at generere. Jo højere ydeevnen er, desto mere vil pumpen koste. For at finde frem til den rigtige ydeevne, bør du tage kontakt til en montør eller en leverandør.

OBS: Når du kigger markedet igennem skal du være opmærksom på, at priserne kan være både eksklusive og inklusive moms. Derudover afhænger prisen af, om montering af varmepumpen er med i købet.

Har du brug for en luft til vand varmepumpe? Se her

Står du overfor en energirenovering af din bolig? Og er du lige så forvirret som alle andre over de mange muligheder, samt hvilken løsning der er rigtig for dig?

Når du skal vælge den rette energioptimering, kræver det:

 • Research af muligheder ud fra budget
 • Prissammenligning af muligheder samt leverandører

Nu sidder du måske og tænker:

“Det er for omfattende og tidskrævende”.

Men her hos Greenmatch har vi allerede lavet dit forarbejde, samlet alle oplysninger der er vigtige for dig, og som er en grundig research værdig.

Luft til vand varmepumpe - Et godt alternativ?

Luft til vand varmepumper er et rigtig godt alternativ i forhold til varmeproduktion, hvis du går og drømmer om at få store besparelser på dine varmeudgifter.

Luft til vand varmepumper er desuden et godt alternativ til et jordvarmeanlæg, da de ikke stiller samme store krav til dit hus og din have, som jordvarmeanlægget gør.

Derfor:

Er luft til vand varmepumpen en rigtig fornuftig investering, da den både kan bruges til rumopvarmning og til opvarmning af vand, i modsætning til en luft til luft varmepumpe som kun kan opvarme rum.

Det foregår på den måde, at luft til vand varmepumpen optager varmeenergi fra udendørsluften, hvorefter pumpen omdanner varmen til væske, som føres videre til varmtvandsbeholderen. Herefter ledes det varme vand ud i husets radiatorer, som sørger for at opvarme dit hus i forhold til dit temperaturønske.

Luft til vand varmepumpen består af to overordnede dele:

 • En indedel
 • En udedel

Udedelen er den del af varmepumpen som optager energien i udeluften, og som sender den videre til indedelen og varmtvandsbeholderen.

I Danmark har vi en offentlig instans, der arbejder med energibesparelser - både for pengepungen og miljøet. De hedder EnergiTjenesten, og du kan besøge deres side om varmepumper her.

Luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpe pris

Prisen på en luft til vand varmepumpe kan variere meget. Alt afhængig af dine behov og naturligvis kvaliteten, vil du have mulighed for at finde mange forskellige luft til vand varmepumpe priser. Pris og kvalitet vil ofte gå hånd i hånd og jo større investering du har mulighed for at lægge, vil kvaliteten naturligvis også blive bedre.

Luft til vand varmepumpe priser vil ofte ligge mellem 60.000 - 120.000 kr. Denne investering vil dog være tjent hjem inden for få år, da varmeregningen i høj grad vil blive formindsket, da den er billig i drift. En god idé er altid at sørge for at undersøge markedet grundigt for at finde den bedste varmepumpe luft til vand pris.

Læs mere om priserne her: Hvad koster en luft til vand varmepumpe

Hvordan fungerer en luft til vand varmepumpe?

Luft til vand varmepumpen virker på den måde, at den optager varmeenergien fra udeluften. Gennem et lukket kredsløb med et kølemiddel og en kompressor er luft til vand varmepumpen i stand til at øge temperaturen i den optagne energi. Processen fungerer ligesom i et køleskab, hvor køleskabet trækker varmen ud af fødevarerne og ud af selve køleskabet.

Overført betyder det:

Luft til vand varmepumpen trækker varmen ud af luften og føres videre ind i huset, hvor den bruges til at varme rummene op og levere varmt vand til forbrug.

Rent teknisk går processen gennem luft til vand varmepumpens fire indre elementer:

 1. Fordamperen, der optager varmen i luften
 2. Kondensatoren, der afgiver den optagne varme
 3. Kompressoren, der øger trykket og dermed temperaturen
 4. Drøvelventilen, der regulerer mængden af kølemiddel

Fordamperen optager varmen i luften, som får kølemidlet i pumpen til at dampe. Dernæst presses dampen sammen af kompressoren, hvorved trykket og temperaturen øges.

Herefter afgives varmen fra kondensatoren til husets varmtvandsbeholder, og den damp der ikke udvindes energi af, bliver igen til væske som løber tilbage gennem drøvelventilen. Til sidst starter processen forfra igen, således at processen hele tiden påbegyndes og afsluttes i et loop.

Her ses en illustration af, hvordan luft til vand varmepumpen virker:

Luft Til Vand -varmepumpe

 

Kredsløb 1: Udedelen

Det første kredsløb er defineret som "udedelen", altså det sted varmeanlægget henter sin energi fra. I dette tilfælde er der tale om udeluften, men det kan også være fra jorden eller andre varmekilder.

Kredsløb 2: Inde i varmepumpen

Det andet kredsløb er det centrale i varmeanlægget og er den egentlige varmepumpe. I varmepumpen foregår overførslen af energi ved, at et cirkulerende kølemiddel skiftevis fordamper og kondenserer. I fordamperen optager varmepumpen energi fra omgivelserne, som får kølemidlet til at koge og fordampe. Kølemidlet føres forbi kompressoren, hvor dampen presses sammen, trykket hæves og temperaturen stiger betydeligt. Herefter kondenserer kølemidlet og afgiver sin energi til husets varmtvandsbeholder. Det kondenserede kølemiddel  løber gennem ekspansionsventilen, hvorved trykket og temperaturen falder, så kølemidlet igen kan optage varmeenergi fra fordamperen.

Processen svarer til den, der foregår i et køleskab - med den forskel, at en varmepumpe fører energi ind i dit hus, mens et køleskab fører energi ud af skabet.

Kredsløb 3: Inde i boligen

Det tredje og sidste kredsløb foregår i selve boligen. Det opvarmede kølemiddel ledes via et rør ind til husets varmtvandsbeholder, hvor kølemidlet opvarmer vandet og derefter løber afkølet tilbage til varmepumpen, hvor det opvarmes på ny. Varmen fra varmtvandsbeholderen afgives til husets radiatorer, gulvvarme og VVS-installationer.

Se vores egen video om varmepumper her

Hvornår er en varmepumpe luft vand noget for mig?

To faktorer afgør, om en luft til vand varmepumpe er den rigtige løsning for dig:

 • Størrelsen af din have
 • Størrelsen af dit forbrug

Hvis din have ikke er stor nok til at kunne rumme de slanger der følger med jordvarme, er en luft til vand varmepumpe den bedste løsning som din primære varmekilde.

En tommelfingerregel:

Havens areal skal være tre gange så stort som husets, hvis du ønsker jordvarme.

Er haven ikke det, er en luft til vand varmepumpe en bedre løsning. Hvis du har en stor have, men et forbrug på under 20.000 kWh samt en lavere varmeudgift, kan det også i nogle tilfælde bedst betale sig med en luft til vand varmepumpe.

Er du kommet frem til, at en luft til vand varmepumpe er det rette for dig, er der flere faktorer du bør tage in mente inden beslutningen:

 • Energimærket
 • COP-værdi
 • SCOP-værdi
 • SEER-værdi

Energimærket rangerer mellem G som det mindst miljøvenlige, og A+++ som det mest miljøvenlige.

I tillæg til energimærket, kan COP-, SCOP-, og SEER værdien sige meget om effektiviteten af luft til vand varmepumpen, og er derfor vigtige at forholde sig til ved køb af varmepumpen. Værdierne måles på en skala fra 1-5, hvor 5 er det bedste. Du kan se hvad de dækker over nedenfor.

COP

COP-værdien er et udtryk for forholdet mellem varmeproduktionen, og den brugte strøm. COP-værdien tager ikke højde for sæsonernes temperatursvingninger, og vurderes derfor kun ud fra en fastsat temperatur.

SCOP SCOP-værdien dækker over det samme som COP-værdien, men tager højde for temperatursvingninger i løbet af året.
Denne er derfor mere retvisende, især taget i betragtning, at Danmarks temperaturforskelle er store.
SEER SEER-værdien er vurderet i et laboratorium, hvor man – kontrolleret – kan gengive de eksakte udendørsforhold.
Derfor kan denne være den mest præcise vurdering af varmepumpens effektivitet – dog er denne ofte ikke opgivet, grundet at processen er krævende.

LÆS OGSÅ: Varmepumpe

Fordele ved en luft til vand varmepumpe

Luft til vand varmepumpen har nogle helt klare fordele, der er værd at tage til overvejelse i beslutningen.

Fordele:

 • Ingen påfyldning af brændsel
 • Den er driftsikker
 • Den er nem at betjene
 • Den er lugtfri
 • Mere varmeeffektiv end en luft til luft varmepumpe
 • Den er særlig effektiv ift. huse med en lille have samt gulvvarme

Har du et oliefyr, er du sikkert enig i, at det kan være irriterende, at skulle købe og fylde brændsel på fyret. Men det kan være et overstået kapitel:

En luft til vand varmepumpe er selvkørende, og kræver derfor ingen brændsel. Ydermere kræver den mindre vedligeholdelse end et oliefyr, samt de fleste andre alternative opvarmningsformer.

Derudover har den en rigtig høj driftsikkerhed, hvilket giver dig sikkerhed for, at du ikke hele tiden skal betale for reparationer fremover. Denne forsikring afhænger naturligvis også af kvaliteten på den luft til vand varmepumpe du køber, og om du får den installeret på den korrekte måde.

Derfor:

Køb en varmepumpe af høj kvalitet, som står på Energitjenestens Varmepumpeliste, og få den installeret af en godkendt montør.

For mange mennesker med oliefyr følger også den grimme lugt i fyrrummet, og det slipper du selvfølgelig for, da luft til vand varmepumpen er 100 % lugtfri.

Har du et lille haveareal, og dermed ikke kan få et jordvarmeanlæg, så er luft til vand varmepumpen den bedste løsning, da den giver den bedste besparelse, og er nemmest at betjene.

Varmepumper

Ulemper ved en varmepumpe luft til vand

En investering i en luft til vand varmepumpe kan desværre have nogle negative sider, som skal tages til overvejelse under købsforløbet.

Ulemper:

 • Den kan være støjende
 • Funktionaliteten i dårligt isolerede huse er ikke optimal
 • Mindre varmeeffektiv end et jordvarmeanlæg
 • Den har en lav fremløbstemperatur

Nogle mennesker mener, at udedelen på luft til vand varmepumpen er støjende. Det anbefales derfor, at den placeres ved det rum i huset der bliver brugt mindst, for eksempel ved et bryggers, hvor vaskemaskinen alligevel larmer.

Hvis dit hus er dårligt isoleret, er det ikke en god idé at installere en luft til vand varmepumpe, da man ikke kan opretholde den ønskede indendørstemperatur, uden at det bliver meget dyrt. Derfor bør du isolere dit hus, før du installerer varmepumper luft til vand.

Den lave fremløbstemperatur ved en luft til vand varmepumpe gør, at dit hus skal være forsynet med radiatorer, der er i god stand, og som ikke er alt for små. Er dine radiatorer små, bør du udskifte disse i forbindelse med købet af din nye luft til vand varmepumpe.

LÆS OGSÅ: Jordvarme

Er mit hus egnet til en luft til vand varmepumpe?

Flere faktorer afgør hvorvidt dit hus er velegnet til en luft til vand varmepumpe. En vigtig ting er, at dit hus skal være godt isoleret. Er dit hus ikke det, bliver det for svært at opretholde den ønskede temperatur, og det bliver derfor dyrt at drive luft til vand varmepumpen.

Derfor:

Invester i isolering, inden du køber en varmepumpe. Man anbefaler, at huset skal være isoleret med minimum 250 millimeter i loftet.

Collage.jpg

Hvis dit hus har centralvarme og gulvvarme

Hvis du har gulvvarme i dit hus, og overvejer at investere i en luft til vand varmepumpe, er det vigtigt, at centralvarmeanlæggets fremløbstemperatur er så lav som muligt. Luft til vand varmepumpens effektivitet falder, jo højere fremløbstemperatur centralvarmeanlægget har. Luft til vand varmepumpens effektivitet falder med 3-4 % for hver grad fremløbstemperaturen øges.

Hvis dit hus har centralvarme og radiatorer

Det er vigtigt at dine radiatorer kan levere den nødvendige fremløbstemperatur med en optimal virkningsgrad.

Husk derfor at:

Undersøge om dine radiatorer er store nok, og at de er i så god stand, at de - bedst muligt - kan udnytte luft til vand varmepumpens energi til at opvarme huset.

Hvor meget kan jeg spare med en luft til vand varmepumpe?

Hvis du vælger at investere i en varmepumpe, vil du i høj grad have mulighed for at spare mange penge på din varmeregning. Der er dog forskel på, hvor meget du kan spare, alt efter hvad din nuværende varmekilde er.

Husk:

Sammenlign besparelsen ud fra din nuværende varmekilde, for at få en mere præcis vurdering af besparelsen. Det vil ligeledes hjælpe dig som et led i den endelige beslutning.

Du skal dog være opmærksom på, at mer investeringen på en luft til vand varmepumpe sammenlignet med et nyt oliefyr vil være en del højere, og at der derfor går flere år, før investeringen er tjent hjem. En luft til vand varmepumpe holder dog minimum 20 år, så det er en god, langsigtet investering.

Energitilskud til luft til vand varmepumper

Udover de mange fordele ved det at få en varmepumpe, har man yderligere mulighed for tilskud til energirenovering.

Læs her:

Energitilskud er et økonomisk tilskud, du kan få, hvis du vælger at energirenovere din bolig. Blandt andet kan du få håndværkerfradrag for opsætningen af luft til vand varmepumpen, og trække det fra i skat. Det er målet, at vi i Danmark skal reducere vores CO2-udslip, hvorfor energitilskuddet blev en realitet.

Der er dog en speciel proces, som du skal følge, når du søger tilskud. Er du allerede i kontakt med en leverandør af en luft til vand varmepumpe, har du ikke mulighed for at få energitilskud.

Vigtigt:

Ansøgning om energitilskud bør være dit første skridt i processen efter beslutningen om energirenoveringen.

Energitilskud er et kapitel for sig selv og du kan læse meget mere her.

Energitilskud til luft til vand varmepumpe

Støjer en luft til vand varmepumpe meget?

Hvis du installerer en luft til vand varmepumpe, er der risiko for, at denne kan støje. Varmepumpens støj kan være til stor irritation blandt nogle, da det ofte ikke er en faktor, man har med i sin beregning. Specielt hvis du placerer varmepumpen et uheldigt sted, kan dette ske.

De dele i luft til vand varmepumpen som larmer, er ventilatoren og kompressoren. Du bør i høj grad være opmærksom på støjen fra din varmepumpe, da en klage fra naboen til kommunen kan ende med, at du bliver nødt til at fjerne din luft til vand varmepumpe igen.

Der er ingen specifikke krav til, hvor meget en luft til vand varmepumpe må støje. Støjgrænsen varierer alt efter boligtype samt beliggenhed og naturligvis også hvornår på døgnet, din varmepumpe larmer.

Hvad nu?

Energistyrelsen har lavet en støjberegner, som er god at tage udgangspunkt i, når du skal finde frem til, hvor meget din varmepumpe må larme. Det er naturligvis en god idé at undersøge dette, inden du investerer i en luft til vand varmepumpe.

Du kan finde Energistyrelsens støjberegner her.

Sådan mindsker du støjen fra din luft til vand varmepumpe

Placeringen af din luft til vand varmepumpe har naturligvis en væsentlig faktor for støjniveauet. Ofte spiller korte rørforbindelser en væsentlig rolle, når folk skal vælge placeringen af sin luft til vand varmepumpe.

Men som mange nok kan nikke genkendende til, kan støjende naboer være irriterende. Resulterer de korte rørforbindelser i sure naboer, er det pengene værd at vælge længere rørforbindelser.

Hvor skal du installere?

Når du skal vælge placeringen af din luft til vand varmepumpe, bør du først og fremmest placere denne langt fra soveværelser. Her bør du have både dit eget samt naboens soveværelse i tankerne. Derudover er det ikke en god ide at placere varmepumpen inde i et skur eller udhus, da dette også vil øge støjen.

Læs her hvordan du minimerer varmepumpe støj:

 • Køb en støjdæmper til luft til vand varmepumpen.
  • Tal evt. med installatøren om denne mulighed
 • Benyt en støjskærm
 • Gummifødder til varmepumpen kan mindske vibrationsstøj.

Det betyder:

Støjskærmen kan være effektiv, og bidrage til en betydeligt lavere varmepumpe støj. Det behøver ikke nødvendigvis være en investering, det kan ligeledes være noget der allerede er tilstede på udendørs arealet. Det kan eksempelvis være et hegn eller anden form for bygning der kan absorbere lyd, og dermed agere som værende en støjskærm.

Opsummering:

Endnu engang er det vigtigt at gøre opmærksom på, at varmepumpens støjniveau bør tages alvorligt og du bør undersøge dette, før du vælger at investere i en luft til vand varmepumpe. Snak med installatøren om dette.

Luft til vand varmepumpe leasing

Mange synes, at investeringen i en luft til vand varmepumpe er en dyr løsning. Men der er en anden løsning, som for nogle meget vel kunne være det rigtige valg.

Læs med her:

En luft til vand varmepumpe kan for mange være en stor investering og ofte vil en totalløsning koste op mod 100.000 kr. Det er et ønske fra regeringens side, at der skal opsættes flere varmepumpe i Danmark. Regeringen vil frem mod 2019 afsætte 25 mio. kr. til en støtteordning.

Det kan for dig betyde:

Meningen med denne støtteordning er, at det skal blive lettere rent økonomisk for danskere at investere i en varmepumpe. Det er blevet besluttet, at 5 virksomheder får støtte til køb af varmepumper, som de så efterfølgende installerer hos de boligejere, som ønsker varmepumpe leasing som mulighed til sin bolig.

Vigtigt:

Varmepumpe leasingpriserne kan variere fra leverandør til leverandør og det anbefales derfor, at der tages kontakt til disse for at høre nærmere om priserne på en luft til vand varmepumpe på abonnement.

Installation af en luft til vand varmepumpe

Når det kommer til installation af varmepumpe, må du ikke selv installere luft til vand varmepumpen, men skal i stedet sørge for at hyre en professionel VVS-installatør. Det tager typisk et par dage at installere den, og du skal regne med at være uden vand og varme i ca. en dag.

Trin 1:

Første trin i installationen af luft til vand varmepumpen er, at din gamle varmekilde skal fjernes. Dette trin springes dog over, hvis du i stedet for at bruge varmepumpen som totalløsning, blot bruger den som supplement.

Trin 2:

Herefter forbindes rørene fra luft til vand varmepumpen med husets varmtvandsbeholder.

Trin 3:

Til sidst opstilles udedelen af luft til vand varmepumpen, og de forskellige rør bliver forbundet med hinanden.

Når installationen af luft til vand varmepumpen er fuldført, skal du huske at melde det til både dit forsikringsselskab og BBR-registret.

Varmepumpe installation

Placering af luft til vand varmepumpen

Da luft til vand varmepumpen kan være støjende, anbefales det, at udedelen placeres uden for det rum i huset, der bliver brugt mindst. Normalt kan man ikke høre luft til vand varmepumpen når døre og vinduer er lukkede, men om sommeren har mange mennesker døre og vinduer åbne, både om natten og om dagen. En placering nær soveværelser eller terrasse anbefales derfor ikke.

Husk:

Hvis din nabos grund ligger tæt op af din egen, vil det derudover være en god idé at konferere med naboen, inden du opsætter luft til vand varmepumpen tæt på dennes grund.

Hvis du skal have en luft til vand varmepumpe

Det allervigtigste når du skal finde den rigtige luft til vand varmepumpe er, at du får råd og hjælp af fagmænd. Erfarne fagmænd kan hjælpe dig med at definere dine behov til luft til vand varmepumpen. Du kan eventuelt få en fagmand til at komme ud til dig og kigge dit nuværende varmeanlæg igennem.

Han vil efterfølgende være i stand til at rådgive dig i forbindelse med hvilken varmepumpe, der bedst egner sig til dig og din bolig. 

Det er også vigtigt, at du indhenter tilbud fra flere leverandører af luft til vand varmepumper. Dette vil gavne dig, fordi du på den måde kan finde ud af, hvem der dækker dine behov til en luft til vand varmepumpe bedst.

Ved at søge blandt flere udbydere af luft til vand varmepumper er du også sikker på, at du får den bedste pris. Vær opmærksom på, at udbydere af luft til vand varmepumper anfører prisen både inklusiv og eksklusiv moms, og med og uden installation.

Råd og hjælp fra fagmænd

Indhent op til 4 varmepumpe luft til vand tilbud

Hvis du har besluttet dig for at købe en varmepumpe luft til vand, men ikke ved hvilken type du kunne tænke dig, står vi klar til at hjælpe dig med et tilbud. Du udfylder blot kontaktformularen til højre på denne side med dine personlige ønsker og oplysninger, så sørger vi for at sætte dig i kontakt med op til fire forskellige leverandører af luft til vand varmepumper.

Herefter kan du selv vælge hvilket tilbud der lyder mest relevant for dig, og hvilken varmepumpe du har lyst til at købe. Tjenesten er gratis og uforpligtende, og tager kun få minutter.

Herefter kan du selv vælge hvilket tilbud der lyder mest relevant for dig, og hvilken varmepumpe du har lyst til at købe. Tjenesten er gratis og uforpligtende, og tager kun få minutter.