SPAR hundredevis af kroner om året på din varmeregning ved at installere en varmepumpe
Få op til 4 tilbud her
1/4
Omtale og anbefalinger
DrTv2Bolius
Sidst opdateret: 23. maj 2023

Varmepumpe i Birkerød: Find lokale eksperter

Varmepumpe i Danmark

Der er mange fordele ved at få installeret en varmepumpe i Birkerød. Du kan sænke dine udgifter til varme samtidig med at du hjælper Birkerød med at blive en grønnere by og dermed når sit mål om at blive CO2-neutral.

Kan jeg få varmepumpe i Birkerød?

I Birkerød og resten af Danmark er det fordelagtigt at få en varmepumpe. Det danske vejr gør det nemt for varmepumper at producere varme, også om vinteren. De fleste varmepumper kan endda også skabe kold luft og dermed fungere som aircondition om vinteren.

Også i områder med fjernvarme er det muligt at få varmepumpe. Du kan anvende en luft til luft varmepumpe som et supplement til din fjernvarme. I fjernvarmeområder er det dog ikke muligt at få tilskud til varmepumpe.

Hvis du er på udkig efter varmepumpeinstallation i Birkerød, så lad os hjælpe dig. Så kan du spare både tid og penge. Med vores service sætter vi dig i kontakt med op til 4 autoriseret installatører i Birkerød, som alle kan tilbyde dig konkurrencedygtige tilbud. Ved at gøre brug af vores service, kan du nemt sammenligne tilbuddene og dermed sikre, at du ikke betaler overpris.Som en ekstra fordel, slipper du selv for at skulle bruge tid og kræfter på at finde og kontakte flere installatører, der kan udføre installation af varmepumpe i Birkerød. Du skal bare udfylde vores korte formular, det tager under et minut, så klarer vi resten.

Begynd vores hurtige og nemme process ved at trykke på knappen!

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Find varmepumpeinstallatører i Birkerød, hurtigt og nemt

At finde den rette varmepumpeinstallatør kan ende med at tage timer og dage. Da en varmepumpe er en større investering, skal du selvfølgelig være sikker på at dit køb er det rigtige og at du kan få mest ud af din nye varmepumpe.

For at du er sikker på at du vælger den rette installatør til netop dit projekt, anbefaler vi, at du sammenligner tilbud fra flere forskellige. Sammenligner du flere installatører og deres forskellige muligheder, er du sikker på at du finder en pålidelig og autoriseret installatør.

Hos GreenMatch.dk har vi et stort netværk af autoriseret installatører i hele Danmark, vi kan derfor nemt finde en installatør der kan løse dine behov.

Du kan finde op til 4 autoriseret varmepumpeinstallatører i nærheden af dig ved at bruge vores nemme og enkle formular. Vores service er gratis og uforpligtende. Du skal blot indsende et par oplysninger om dit behov til varmepumpe, så vil vi forbinde dig med lokale installatører i Birkerød, de vil give dig tilbud, som du herefter kan sammenligne.

Find de bedste lokale installatører ved at trykke på knappen.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Hvor stor en varmepumpe skal jeg bruge i Birkerød?

Du skal kende dit varmebehov for at bestemme størrelsen på din varmepumpe. Med den rette størrelse vil du opleve lave energiomkostninger og store besparelser på varmeregningen. Med en for stor eller lille varmepumpe vil dine energiomkostninger være højere og besparelsen mindre.

Med en simpel beregning kan du få en ide om, hvor stor en varmepumpe du har brug for, til at dække dit varmebehov.

Gang dit energiforbrug i kWh pr. kvadratmeter med størrelsen på din bolig i kvadratmeter. Resultatet vil vise, hvor mange kW din varmepumpe skal kunne opvarme.

Du kan aflæse din boligs energiforbrug på din varmemåler.

Find den rette størrelse til din varmepumpe

Denne beregning er et skøn, hvis du ønsker at få den helt rette størrelse bør du konsultere en professionel, så kan du være sikker på at din varmepumpe har den rette størrelse.

Hvad koster en varmepumpe i Birkerød?

Flere faktorer er afgørende for prisen på en varmepumpe, disse inkludere:

 • Typen af varmepumpe
 • Varmepumpens effektniveau
 • Din boligs størrelse

For at få en nøjagtig pris, anbefaler vi derfor, at du indhenter flere tilbud på installation af varmepumpe. Vi kan via vores gratis service sætte dig i kontakt med op til 4 varmepumpemontører, som vil vende tilbage til dig med deres respektive tilpassede tilbud.

I mellemtiden kan vi give dig nogle vejledende gennemsnitspriser på installation af varmepumpe. Typen af varmepumpe er mest afgørende for den pris du kan forvente på en varmepumpinstallation i Birkerød.

Prisen for en luft til luft varmepumpe starter fra 15.000 kr. – 25.000 kr.

Pris og kvalitet går typisk hånd i hånd, så den billigste varmepumpe på nettet er nødvendigvis ikke altid den bedste.

Luft til vand varmepumpe
1 2 3 4 5 6

Er der tilskud til varmepumpe i Birkerød?

I et forsøg på at reducere CO2-udledning og nå målet om at blive klimaneutral i 2045, er der flere ordninger og projekter fra regereringen, der fremmer den grønne omstilling.

Varmepumpepuljen (tidligere kendt som Bygningspuljen) er den ordning der giver tilskud til installation af varmepumpe. I denne pulje kan du søge om tilskud til installation af luft til vand varmepumpe og jordvarmeanlæg. I følge Energistyrelsen kan du få 13-30.000 kr. i tilskud, hvis du skifter fra naturgas, oliefyr, elvarme eller biokedel til en varmepumpe.

Der er ikke nogle ordninger der giver tilskud til installation af luft til luft varmepumper.

Bor du i et område, hvor der er fjernvarme eller hvor der planlægges fjernvarme kan du ikke få tilskud fra Varmepumpepuljen.

For mere information om de forskellige muligheder for tilskud både i områder med fjernvarme og uden, bør du besøge Energistyrelsens hjemmeside Sparenergi.dk.

Når du indhenter tilbud, kan installatøren hjælpe dig med at afgøre, hvilke tilskud du er berettiget til.

Få din bedste pris
Sammenlign hurtigt 4 gratis tilbud
 • Tilbud fra lokale installatører
 • 100 % gratis og uforpligtende tilbud
 • Spar op til 6777 kr. om året
FÅ TILBUD NU

Det tager kun 30 sekunder

Earth globe icon
Optimér dit hjem og hjælp med at redde planeten
Ring til os for at modtage tilbud
Vil vil finde den bedste pris

Ofte stillede spørgsmål om varmepumper i Birkerød