Mød holdet bag GreenMatch.dk

Lasse Frederiksen Indhold og marketing Lasse har siden 2017 arbejdet med indhold på GreenMatch.dk, og har fra starten brugt sin energi på at levere brugbare guides og undersøgelser til sidens læsere. Han skriver primært om grøn energi, og har, foruden at forfatte sine egne artikler, til opgave at tilrettelægge og kvalitetssikre indhold på siden. Lasse bestræber sig altid på at drage de nødvendige paralleler mellem energiinvestering og privatøkonomi og har bl.a. fået sit tidligere arbejde udgivet i Dagbladet Børsen.
Kontakt mig:
Rasmus Hultquist Nielsen Indholdsansvarlig Rasmus har arbejdet som indholdsansvarlig på GreenMatch.dk siden 2016. Han er ansvarlig for at give brugeren relevante informationer om grønne energiløsninger, både til private og erhvervsdrivende. Han formidler viden om energi på en spændende og forståelig måde og sørger for at følge med udviklingen på markedet. Han har derudover fået sit arbejde publiceret i bl.a. Ekstra Bladet, Berlingske og TV2.
Kontakt mig:
Simon Stenbirk Skribent Simon er skribent for GreenMatch.dk, hvor han bidrager til indholdssider og blog. Han studerer pt. Erhvervsøkonomi og Organisatorisk Kommunikation med fokus på marketing og sociologi. Han udvider løbende sin viden inden for grøn energi og vedvarende energiformer, digitalisering og organisatorisk diversitet.
Kontakt mig: