Sammenlign priser på jordvarme
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 26 februar 2021

Gastech jordvarme

Gastech-Energi jordvarme

Gastech-Energi er Danmarks største landsdækkende leverandør af jordvarme og varmepumper til private husholdninger. Gastech har derudover et stort sortiment af pumper til jordvarme fra den svenske producent CTC.

Der tilbydes serviceaftaler op til 15 år, hvor du er sikret fuldstændigt. Aftalen tegnes i forbindelse med køb af varmepumpen.

Gastech Jordvarme

CTC Jordvarmepumper

CTC jordvarmepumper er kvalitetsprodukter med højeste energiklasse op til A+++, høj effekt og lavt lydniveau ned til 39 dB. Enkelte modeller har en årsvirkningsgrad SCOP på op til 5,5 og giver en energibesparelse på op til 85% set i forhold til et ældre oliefyr. De genererer varme ned til ekstreme kuldegrader og producerer varmt vand op til 62 grader uden brug af elpatron. De fås med ydelser fra 6 til 35 kW, og enkelte modeller modulerer automatisk fra 2,5 til 12 kW.

Der findes stort set en CTC jordvarmepumpe til ethvert behov. CTC er designet, udviklet og fremstillet i Ljungby i Sverige, hvilket giver fuldstændig kontrol over alle trin i processen fra fremstilling til levering af det færdige produkt. Dette sikrer en høj og ensartet kvalitet. CTC leverer også luft/vand-varmepumper. Alle CTC produkter kan leveres med en Total Tryghed på op til 15 år.

Pris på en Gastech-Energi varmepumpe

Prisen på en jordvarmepumpe fra Gastech-Energi kan variere afhængig af type, model, størrelse samt funktioner. En jordvarmepumpe er dyrere end en luft-vand varmepumpe, men igen kan der være afvigelser ift. størrelsen og funktioner.

Er du interesseret i en varmepumpe fra Gastech-Energi, kan du øverst på siden udfylde vores kontaktformular gratis og uforpligtende, og modtage et tilbud på en af disse. Er du i tvivl om noget, er du naturligvis også velkommen til at kontakte Greenmatch for yderligere information, eller læse mere her på siden.