Gastech jordvarme

Spar op til 50% på din varmeregning ved at skifte til jordvarme

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Jordvarme - Få op til 4 gratis tilbud på jordvarme
Det tager under et minut!
Det tager under et minut!
Sidst opdateret: 06. september 2019

Gastech-Energi jordvarme

Gastech-Energi er Danmarks største leverandør af varmeservice til private husholdninger. Virksomheden har desuden et stort sortiment af jordvarmepumper fra svenske CTC.

Disse varmepumper tilbydes som noget særligt med serviceaftaler op til 15 år, hvor kunden er sikret fuldstændigt mod uventede omkostninger. Aftalen skal tegnes i forbindelse med køb af varmepumpen.

CTC Jordvarmepumper

CTC jordvarmepumper er kvalitetsprodukter med højeste energiklasse op til A+++, høj effekt og lavt lydniveau ned til 39 dB. Enkelte modeller har en årsvirkningsgrad SCOP på op til 5,5 og giver en energibesparelse på op til 85% set i forhold til et ældre oliefyr. De genererer varme ned til ekstreme kuldegrader og producerer varmt vand op til 62 grader uden brug af elpatron. De fås med ydelser fra 6 til 35 kW, og enkelte modeller modulerer automatisk fra 2,5 til 12 kW.

Der findes stort set en CTC jordvarmepumpe til ethvert behov. CTC er designet, udviklet og fremstillet i Ljungby i Sverige, hvilket giver fuldstændig kontrol over alle trin i processen fra fremstilling til levering af det færdige produkt. Dette sikrer en høj og ensartet kvalitet. CTC leverer også luft/vand-varmepumper. Alle CTC produkter kan leveres med en Total Tryghed på op til 15 år.

Pris på en Gastech-Energi varmepumpe

Prisen på en jordvarmepumpe fra Gastech-Energi kan variere afhængig af type, model, størrelse samt funktioner. En jordvarmepumpe er dyrere end en luft-vand varmepumpe, men igen kan der være afvigelser ift. størrelsen og funktioner.

Er du interesseret i en varmepumpe fra Gastech-Energi, kan du øverst på siden udfylde vores kontaktformular gratis og uforpligtende, og modtage et tilbud på en af disse. Er du i tvivl om noget, er du naturligvis også velkommen til at kontakte Greenmatch for yderligere information, eller læse mere her på siden.